Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
18
Favori
23.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

    Tek kelimeyle harikaydı.
    Tam hatırlamıyorum ama Adam Warlock yaratılırken galiba kozanın üstündeki Soul Stone'dan güç alıyordu. Bu filmden 4 sene sonra Infinity War gerçekleşecekse, Thanos taşı almak için çoktan Ayesha ve Adam'ı ziyaret edecektir. Avengers ve Guardians of the Galaxy ekipleri ile daha erken yollarının kesişeceğini düşünüyorum Adam'ın. Büyük ihtimalle ruh taşı için Thanos'un peşine düşecek ve diğer ekiplerle iş birliği yapmak zorunda kalacak. Adam Warlock, GotG vol. 3'e kadar bekletilecek bir karakter değil. Çok fazla gönderme vardı ama bir yerden sonra bıraktım takip etmeyi eğlenmeye daldım. Mesela Sylvester Stallone'nun son sahnesinde yanındaki karakterlerden kırmızı olanı diğer evrenlerden birisine ait sorcerer supreme olabilir miydi? Yaptığı hareket ona işaret ediyor gibiydi.


    After Credits Sahneleri için detaylı bilgi almak isteyenler bakabilir. Spoiler.




  • Filmi civik olmasini bekliyordum ama ilk filmdeki olay orgusu daha guzel islenmisti.Ben biraz beklentiyle gittigim icin belki cokta begenmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir çöp izlememiştim son zqmanda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darklord1905

    Filmi civik olmasini bekliyordum ama ilk filmdeki olay orgusu daha guzel islenmisti.Ben biraz beklentiyle gittigim icin belki cokta begenmedim.

    Filmin mizah yapısı benzer ve güzeldi. Türkçe izlemek sorun teşkil eder. Nüanslar kaçar o kesin.



    Hikaye kurgusuna gelecek olursak Ego olmamış. Tanrısal varlık diyorsun koca bir beyin çıkıyor. Tüm evrende bağlantıları var maddeyi kontrol ediyor falan kendi etrafında olup bitenden haberi yok. Hani ilk filmde bir taş vs var ve bir yere oturuyor. Bu filmde tanrısal varlık hem oturmuyor hem de 2 dk da yerle bir. Vir se ikinci bir düşman var ki galaksiyi korumakla alakası yok. Bizim adamlar bildiğin hırsız modunda kaçıyorlar.



    Bu sebeplerden ilk film daha güzel ve oturaklıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

    Mantis.

    Draxin dediği hakikaten doğru.

    → Kadın çok çirkinmiş ←

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence marvel filmi aynı anda dünyada gösterime almayarak hata yapıyor avrupa 1 hafta erken girmesi saçma en azından aynı zamanda olsa daha çok bekler insanlar biri izleyip diğerleri bekleyince sorun insanları filmden soğutabilir
  • Film baya iyiydi beğendik. İlkine gire biraz daha komik olmuş. cast sonrası kaçtane kısa bölüm vardı? gurutla ilgili olandan sonra kalktık. Baş yoktur umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçektende yıllardır hiç okumadığım bir ÇR filminden bu kadar memnun olabileceğim aklımdan geçmezdi. Hemen hemen herşeyi çok güzel olmuş. Hiçbirşeyi kötü olmamış. Espiriler bomba gibi. 10 numara film.
  • Filmi gecen hafta sinemada Türkçe dublaj izlemiştim bu akşamda sinemada orijinal dilinde bir kez daha izledim.

    2 şey fark ettim ve şaşırdım. Yondu ve Baby Groot seslendirmeleri.

    Türkçe seslendirmelerin üzerinde bilgisayar ile ciddi bir oynama yapılmış. Sanki Türkçe dublajları da Vin Diesel ve Michael Rooker ikilisine yaptırmışlar gibi olmuş.
  • Beyler kaç tane after credits var filmde? Çok geç olduğu için çıktık.



    En son ekip kuruyorlardı Sylvester abiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Film inanılmaz derecede fiyasko.En sevmediğim Marvel filmi bu oldu.Beğenildiğine göre güzeldir diyerek bu kafayla gittim ama ikinci yarıya şans vermesem ilk yarıda çıkıp gidecektim o derece.

    Söylenecek çok şey var ama en önemli noktalara değinecek olursam,filmde bir senaryo yok. Olayları gelişigüzel gelişecek şekilde hazırlamışlar ve büyük ihtimalle ilk film beğenildi diye devamını getirmek istediler çünkü zoraki yapıldığını bir aptal bile anlayabilir yani kusura bakmayın. Her sahneye bir espri ve arka plana bir müzik yerleştirme çabası var,bu da inanılmaz itici olmuş. Müziklerin devreye girmesi gereken 2-3 sahne vardı onun dışında hiç gerek yoktu ama neredeyse her dakika müzik dinledik. Onun haricinde bu Sylvester Stallone niye yer almış filmde onu hiç anlamadım. Yani oynadığı karakter karakter bile değildi,rolünü herkes oynayabilirdi. Özellikle bu adam niye?

    Şimdi detaylara inelim. Abi film bildiğin Recep İvediğe dönmüş ben hayret ettim bu Marvel filmi mi diye. Bu kadar bel altı espriye ne gerek vardı hadi espri de espri olsa gam yemeyeceğim bir şey söylüyorlar bağıra bağıra gülüyorlar bu hiç komik bir şey değil yani. Gülme işini seyirciye bırakmaları lazımdı ama gülünecek bir şey olmadığını kendileri de bildikleri için karakterleri anıra anıra güldürme yoluna gitmişler galiba.Çok hızlı aksiyon sahnelerinde karakterlerin birbirleriyle yaptığı atışmalar baş ağrıtmaktan başka bir şey yapmıyor. Diyalogların seviyesi yerlerde hani liselilerin laf sokmalarında bile daha fazla kalite var.

    Mesela egoyla yeni tanıştıkları sahnede Drax'ın penis muhabbeti inanılmaz derecede rahatsız ediciydi kimse söylememiş ama. Yok babası annesiyle çiftleşme hikayelerini anlatıyormuş falan. Ne alaka şimdi? Yani filme zoraki bi cinsellik aşılama çabası var ben anlamadım James Gunn'ın ne yapmaya çalıştığını. İyi anladığım tek şey bundan sonra ne bu filmin devamı gelsin ne de James Gunn bir işe kalkışsın.

    Bir de son olarak Marvel'ın içerik kalitesinde Doctor Strange'den beridir inanılmaz bir düşüş var ve acilen sinematik evrenlerini sonlandırmaları lazım yürümüyor daha fazla. Zaten Infinity War berbat olacak o kesinleşti. Filme 1 yıl kalmış daha ortada ne sebep var ne ortam var ne bir şey var. Umudunuzu kesin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 9 Mayıs 2017; 1:19:48 >




  • Filmi begenmeyenler neyin kafasini yasiyor? Imdb puani 8,2 !! Ekşici mi olmaya çalışıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film efsaneydi, ona yaklaşırsa bile keyifli bir film izleriz.Düşmesini dört gözle bekliyorum.
  • waynei kullanıcısına yanıt
    imdb puanıyla beğenip beğenmemek ne alaka

    zaten kendini çürütüyorsun imdb puanı 8.2 olan bir filmi herkes beğenmiş olamaz beğense 10 olurdu.
  • @tru**** @waynei İyi gişe yapmasının sebebi ortada değil mi? Artık Marvel sinemaya ne şekilde yön veriyorsa insanlar o yöne doğru gidiyor. İlk filmin isim yapmış olması da var tabi ama bu ikinci filmin iyi olduğunu göstermez. Amerikalılar rahat insanlar,senin benim gibi böyle bir ülke içinde yetişip yaşadıklarımızı yaşamıyorlar mesela. Onlar çoğu şeye güler genelde bunun espri anlayışıyla ilgisi yok kaldı ki ortada espri yok zaten kuru gürültü var.

    Aynı şekilde bir filmin puanının yüksek ya da düşük olması onun her zaman iyi/kaliteli/kötü olduğunu göstermez. Şu kafadan bir çıkın önce. Ben hiçbir zaman bir filme ne İMDB ne rotten tomatoes ne zart ne zurt puanına bakarak yaklaşırım. Ha film hakkında hiçbir şey bilmeden IMDB'ye koşup puanına bakıp ona göre izleyen arkadaşlarım da yok mu var ama çok aptalca bir şey bana göre. Kendi beyninizi çıkarıp başkalarınınkini yerleştireceğinize gidin izleyin beğenirseniz beğenirsiniz bu kadar basit. Sonuçta o puanları oluşturanlar da senin benim gibi birer insan.Kendi beğeni yargılarını da hesaba katıyorlar,ortada evrensel bir genel-geçer beğeni sistemi olmadığını da düşünürsek durum böyle yani.


    @MessiTugi
    Yorum yazarken belirtmeyi unutmuşum,film çok oradan buradan araklama olmuş. EGO şimdiye kadar gördüğümüz en klişe ve vasat altı villain. Apocalypse'e benzettim ben biraz,onun gibi harcandı gitti. Yani koskoca gezegen yiyen tanrı konumundaki varlık nasıl olur da üç beş canlıyla kapışamaz diye gireceğim olaya ama 500 kez yaptık bu muhabbetleri,gerek yok. Onun haricinde Pixels filmini izleyen var mı bilmiyorum ama ordaki açılış sahnesi müziği ve Star-Lordun sonda Pac-Man'e dönüşmesi olayı direkt copy-paste olmuş,çok sırıtıyor. Yani her şeyi geçtim filmde hiçbir yönden orjinallik yok. Ben kendi beğenilerimi katmıyorum,nereden baksak film vasat,vasat ve vasat. Bunlarla uğraşacaklarına Infinity War'a zemin hazırlasalar keşke.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 11 Mayıs 2017; 1:9:1 >




  •  Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

    İnternetten korsan film izleyenlerin interneti yavaşlayacakmış...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umix353

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

    İnternetten korsan film izleyenlerin interneti yavaşlayacakmış...

    Bu konuyla ne ilgisi var?

    Onun kendi konusu açıldı zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umix353

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

    İnternetten korsan film izleyenlerin interneti yavaşlayacakmış...

    26,50 tl neyin ücteti hocam. ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 13 Mayıs 2017; 2:36:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 10/10
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waynei

    Filmi begenmeyenler neyin kafasini yasiyor? Imdb puani 8,2 !! Ekşici mi olmaya çalışıyorsunuz

    ben beğenmedim mesela ekşicide değilim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.