Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
18
Favori
23.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Domestic: $246,164,419

    + Foreign: $384,400,000

    = Worldwide: $630,564,419



    Düşük kalmış. İlk filmin gişesini geçemeyebilir. Böyle içi boş filmler yapmaya devam ederlerse gişe daha çok düşer.

    Ya aynı seviyelerde kalır ya da ucuna geçer gibi duruyor tabi bu hafta hangi filmin vizyona gireceğine bağlı karayip korsanları geliyor sanırım o epey rol çalabilir sinemalarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca gittim bende filme.Belkide beklentim düşük gittiğim içindir bana fena gelmedi.Tek sevmediğim tarafı klasik marvel filmi olması.Tam böyle savaş ortamı ciddi oluyorsun falan sonra bi anda bi espri patlatiyolar burda gulmek mi lazım oluyorsun.
    [O pacman sahnesi de bu dediğime bi nevi örnek aslında/spoiler]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmi çok beğenmiştim, bu filmi izlerken nedense çok sıkıldım ve hiç zevkli gelmedi.
  • Blueray torrente ne zaman düşer acaba sabırsızlanmaya başladım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian One

    http://www.dvdsreleasedates.com/movies/7053/guardians-of-the-galaxy-vol-2

    Ona baktım ama daha önce düşer belki diye umut ediyorum, 8 Ağustos versiyonu mesela. Tek gidemediğim marvel filmi oldu ismimden bile utanıyorum tv ye atarak son ses mısırlarımla izleyeceğim çok heyecanlıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    HC-TC versiyonları düşebilirdi fakat düşse şimdiye çoktan düşmesi gerekiyordu.Dijital hd versiyonu var en yakın yazdığın gibi en erken o şekilde izleyebilirsin.
  • 4K Bluray sürümleri tam olarak kırılmadığı için mi düşmüyor bazı 4k surumlar var fake diye okumuştum
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    8 Ağustos'da itunes tarzı WEB-DL düşecek 15 ağustosda bluray düşüyor'da 4K istiyorum artık yayınlansın 1080p bir yere kadar
  • Sonunda düştü gerçek 720p




  • Bu film sinemalarda 3D olarak gosterime sunuldumu,yoksa sadece 2D mi?

    Edit:Onceki sayfalara baktim simdi film zaten 3D miş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 8 Ağustos 2017; 6:6:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sparks sürümü düşmüş, filmi öyle izledik. Görseller epey iyiydi, özellikle de seçilen renkler. Hani teşhir ürünü olarak kullanılan TV'lerde oynatılır o derece. Film ayrıca bastan sona görsel efekt olmuş. Teknik anlamda ciddi emek var ama bir yerden sonra bayıyor. Filmin bazı noktaları bu konuda rahatsız edici.



    Filmde önceki gibi yine bir cıvık komedi var. Ama neyse ki güldürmese de gülümsetebiliyor. Özellikle de şu
    ufak Groot'a bombayı nasıl yerlestireceklerini ve hangi tuşa basmaması gerektiğini anlatmaya çalıştıkları yer fena değildi.
    Yavru Groot da pek bi tatlı.



    Bu yapımda öncekine nazaran daha fazla müzik kullanmışlar gibi geldi bana. Neyse ilk filme göre birazcık daha beğendim, idare eder ve yoklukta gider diyebileceğim bir yapım olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk filme pek de bayılmadığımdan ötürü eleştirilerin de ilk filmden daha iyi olmadığından bahsetmesiyle Marvel sinematik evren işine girdiğinden beri sinemada gidip görmediğim ilk filmi olmuştu bu. Çok da merak etmiyordum, görmesem de olur demiştim vizyon zamanı ama dün izledim, açıkçası beklentim de çok yüksek değildi hani izleyeyim diye izledim ama hiç ummadığım kadar beğendim; belirli bir güruh ilk filmi bunun üstünde tutuyor hep ama bana ilk filmden katbekat güzel ve eğlenceli geldi. Pek çok yerinde ciddi ciddi güldürmeyi başardı bu sefer ki Marvel filmlerindeki komediyi genellikle zorlama bulurdum, bunda ise 80ler-90lar kültürüne ve kişilere göndermeler, müzikler vs. derken ilk filmden ve diğer MCU filmlerinden öte seviyede tam ortamına uygun ve kararındaydı. Bunda da zorlama güldürü çabaları yok muydu, vardı birkaç tane elbet ama genel anlamda ilk filme oranla çok daha samimi geldi bu sefer bana.

    Logan'ı apayrı bir noktaya koyduğumdan ötürü onu saymazsam bu yıl şimdiye dek gördüğüm en iyi süper kahraman işi bence. (Bir tek yönetmen Drax karakterine anıra anıra gül demeyi bıraktırsın lütfen, yani bir değil iki değil, Mantis muhabbetleri dışında ilk filmde hiç bulmadığım kadar rahatsız edici buldum kendisini) Kullanılan renk paletinin güzelliği, yaratılan kozmik dünya ve gösterilen neredeyse her şeyin aslında stüdyo harikası olup da bu kadar gerçek durması derken James Gunn'ın hayalgücünün ve görsel efektlerin kalitesinin hakkını vermemek mümkün değil; son birkaç ayda izlediğim birkaç büyük prodüksiyonun CGI kalitesini düşününce bu filmin yansıttığı ortamın da riskine rağmen çok iyi bir seviyede.

    Infinity War öncesi bu filmin karakter anlatımına daha çok eğilme fırsatı bulmasını da sevdim, film aslında ilkinin başarısından aldığı gazla Infinity War ve MCU'dan ayrı kendi başına duruyor gibi özellikler taşısa da Nebula hikayesini getirdikleri noktayla da biraz olsun zemin hazırladılar yavaştan. Keşke Adam Warlock da yetişseydi ama yapacak bir şey yok, Vol 3 ile beraber de şimdiki ekibin sonunun (bu her bir üye için geçerli mi bilinmiyor henüz) geleceği doğrulandı bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 9 Ağustos 2017; 13:8:22 >




  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    İlk filmin cıvıklığı dozundaydı bu filmde rahatsız etti beni.
  • Marvel yine güzel bir iş çıkarmış ortaya ilk film biraz daha iyiydi sanki ama bu da çok güzel olmuş.
    Mantis çok tatlı olmuş bu arada


    Peter'ın babasına pacman heykeli dikecem diyip onunla savaşırken pacman şekli yaptığında kahkaha attım çok iyiydi orası


    Avengers baya iyi bir film olacak kesinlikle ona gitmek gerek sinemaya. Bu ekibin de avengers ekibine katılmasınıda heyecanla bekliyorum. Heleki tony ile bunlar arasında geçecek diyalogları

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tru****


    quote:

    Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

    Marvel yine güzel bir iş çıkarmış ortaya ilk film biraz daha iyiydi sanki ama bu da çok güzel olmuş.
    Mantis çok tatlı olmuş bu arada


    Peter'ın babasına pacman heykeli dikecem diyip onunla savaşırken pacman şekli yaptığında kahkaha attım çok iyiydi orası


    Avengers baya iyi bir film olacak kesinlikle ona gitmek gerek sinemaya. Bu ekibin de avengers ekibine katılmasınıda heyecanla bekliyorum. Heleki tony ile bunlar arasında geçecek diyalogları

    Spiderman'in Groot'u görünce vereceği tepkiyi merak ediyorum asıl

    Harbi o da efsane olur



    Keşke xmen evreninin hakları da marvelda olsaydı deadpool ile spidey bir araya gelse o da çok güzel olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BluRay geldi.
  • Filmi izledim aslında sinemada izlemeyi düşünüyordum ama yorumlar çok olumlu gelmeyince özel olarak gitmedim sonra fırsatta bulamadık neyse film ilkine göre bi tık daha aşağıda olmuş. Yeni karakterler güzel uyum sağlamış ama .

    Filmdeki olumsuzluklar bana göre yersiz ve cidden komik olmayan espriler vardı(Drax penis muhabbeti falan zorlama geldi biraz vs.) izlerken ne gerek var yani buna şimdi dedim.

    Bir de görsel efekt olayı çok başarılıydı ancak bi noktadan sonra aşırı baydı cidden. Her yerden bişeyler fışkırıyor falan tamam bu film uzayda fantastik bir ortamda geçiyor ancak sahneler çok yoğun olmuş beni baydı açıkcası bu kadar görsel efekt, yoruldum izlerken. İnsanı kopma noktasına getirecek seviyede olmuş.

    Cıvıklık konusunda bence bu sefer iyi ayarlamışlar, iyi ayarlamışlar derken ciddi sahnelerde ya da duygusal sahnelerde birden saçma sapan bir espri girişimi olmadı en azından beni rahatsız eden bişey yoktu. Duygu dolu ve ciddi sahneleri bozmamışlar. bu iyi olmuş. Espri birbirine laf sokma falan tabi ki olacak bu ekipte zaten en önemli özellikleri o

    Özetle keyifle, sıkılmadan izlenecek bir film olmuş Mantis'te ekibe katıldı sevimli bir karakter. Ekibin kimyası ve aile olma olayı daha da pekişti bu da çok güzel oldu o duyguyu hissettirdiler.

    Yondu'nun ölüm ve cenaze sahneleri cidden çok iyidi


    10/7 verebilirim puan olarak.




  • İlk film o kadar övülmüştü ki izledikten sonra doğru filmi izleyip izlemediğimi kontrol etme gereksinimi duymuştum. Film iyi hoşta ben çocuk filmi sevmiyorum problem bu. Şimdi adamları da suçlamak ne kadar doğru bilemem. Millet seviyor ki yapılıyor bu filmler. Umarım Infinity War'ı çok bozmazlar. Çünkü bu ekip orada da olacak.

    10/5
  • Draxın herşeye gülmesini tik yaptım kendime :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.