Şimdi Ara

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
15
Favori
78.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,internette Gta V'in Playstation 2 versiyonu olduğunu okudum.Bu bilgi doğrumudur sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu direk rockstargames in kendi socialclub'ından indirmeye çalışıyorum. GTAV_Setup_Tool indiriyor kurmak için ordan daha oyun inmeye başlamadan birkaç işlemden sonra ''social club ui çalışmayı durdurdu'' hatası veriyor.

    15-20 gündür bekliyorum kotayı doldurup da internetimi yavaşlatmıyım diye bu seferde indirmeyi başlatamadım. Akşam eve erken gelicem direk başlatıcam inş çözümü bulabilirsem.

    (Ekran Kartı AMD Radeon HD 6800 - İşletim Sistemi Windows 7 Ultimate 64bit - Ram 8 -- Ekran kartı driverını güncelledim konudakiyle)

    Ne yapabilirim ?
  • Arkadaslar selam.

    Oyunu yeni aldım herşeyi yükledim 8 GB lik güncellemeyi de yaptım ama en sonda 518 mb lık dosyayı yükledikten sonra 216 hatası veriyor onu nasıl çözerim ?
  • Bi konumdada bahsettim yardim etmediler ppara karti aldim gta 5 de hizmetler listesine girdim kalan 1 diyo bunu nasil kullancam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeroTürk

    quote:

    Orijinalden alıntı: cemal1982

    Merhabalar arkadaşlar konu kirliliği olmasın buradan konuşalım steamda GTAV aldım indirdim, verdikleri keylede social clubte aktifleştirdim windows için game launcheride yükledim fakat social clubteki üyeliğimle masaüstündeki game launcherında GTA V Social Club Rockstar Activation Code Already İn Use Hatası alıyorum oyuna bir türlü giremiyorum herşey güncel win 8.1 kullanıyorum hesap ayarlarıda normal, herşeyi araştırdım sorun devam ediyormu yada daha başka bir çözümü varmı? Playstore den alsam ürünü burdada aynı sorunlar varmı?

    Merhaba, hocam steam 'den aldıysanız eğer neden ekstradan windows için game launcher indirip orada oyunu aktifleştirdiniz ? ayrıca verdikleri keylede social clubte aktifleştirdim demişsiniz, bu hangi key ? steam 'den oyunu oyna dediğinizde açtığı social slub sayfasında verdiği GTA 5 CD anahtarı yazan mı ?

    Normal şartlarda steam 'den aldıysanız ki bende o şekilde aldım ve yükledim. Oyunu yükle deyip oyunun yüklenmesi bittikten sonra oyna butonunua bastığınızda ilk başta gerekli programları otomatik olarak kuruyor social club dahil. Daha sonra social club açılıyor ve social slub kullanıcı adını ve şifrenizi girmenizi istiyor. Bunu da girdikten sonra aynı social club ekranında steam CD anahtarı diye bir kod veriyor otomatik olarak, onu social club ta açılan aktivasyon sayfasına otomatik olarak girdikten sonra sağ alt köşeden activate dedikten sonra aldığınız bonus paralar yazıyor ve OK dedikten sonra social club ekranı kapanıp oyun açılıyor.

    Sizin işlemleriniz de bu şekilde mi oldu ? yoksa farklı bir şey mi yüklediniz ?

    Merhaba.

    Oyunu steam den satın aldım.Anlattıklarınızı sırasıyla yapıyorum.Ancak key girdikten sonra activate ve ok dedikten sonra herhangi bir tepki vermiyor.Sorun ne anlamadım.




  • Birisi bana haritayı detaylıca anlatabilir mi ?

    128 gb Ssd ye 65 gb Oyun kurmadan önce insan düşünüyor.

    Not: Orj Pc alacağım hayatımda Torrent vs hiç kullanmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 11 Haziran 2016; 13:07:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 i cuma günü aldım. Cdleri takıyorum sırasıyla hata veriyor. Feature transfer error bu oyunu social club dan indir diyenler var ama internet kötü ben boşunamı aldım. Cdleri ozaman bir yardım etseniz
  • Gta 5 normal açılıyor normal giriliyor ama online girince çalışmayı durdurdu hatası veriyor ama tekli girebiliyorum
  • Arkadaşlar ben oyunu steamden aldım ama fotoğtaftaki gibi hata alıyorum bazıları socail cluptan etkinleştimem gerektğini sölüyo ama ben nasıl yapacağımı bilmiyorum sorunum neyse çözermisnizGTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]
  • GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

    Oyunu Voidu dan aldım. E-Mail yada şifre hatalı diyor. Burada social clupteki mail ve şifremi kullanıyorum. Activasyon yaptım. Oyun online. Yardım lütfen.
  • Öncelikle merhaba oyunu indirdim ve açtım oyunu açınca loading story mode yerinde kalıyor bunun çözümü varmıdır bazı sitelerde yeni windows kullanıcı geç demişler türkçe karaktersiz fakat benimki zaten türkçe karaktersiz lütfen yardım edin...
    Not:Oyun orijinal değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. GTA 5 aldım, indirdim. İlk oyuna girerken 1. görev tam başlıyor ekran bozuluyor ekranda bir kaymalar oluyor ekran kararıyordu ama oyundan atmıyordu. Sonra oyuna giriş yerinde settingsden benchmark yapayım dedim bakalım ne olacak diye. Benchmarka başlamadan err_gen_zlib_2 hatasını verdi ve oyundan attı. Biraz araştırdıktan sonra Technopat sosyalde bir konu buldum. Bir program sayesinde Hash değerlerinin birbirini tutup tutmadığına baktım ve bazı dosyaları silerek yeniden indirmesini sağladım. Sonra farklı bir hatayla karşılaştım. Bu hata err_gfx_d3d_init hatasıydı. @Recep Baltaş'ın bu konu hakkında bir makalesi vardı onu okudum, başka sayfalarda bulunan çözümleri denedim hiç fayda etmedi. Sonra sildiğim dosyaları kontrel edeyim dedim geldiler mi diye. Birkaç dosya geri yüklenmemiş. Bunlardan biri de update.rpf dosyasıydı. Bu dosyayı yabancı forumlardan orijinalini bulup indirdim. Artık oyuna exit, settings, play yerine kadar giriyor. Ama ne oyuna başlıyor ne de benchmark yapıyor. Hemen oyundan atıyor. Eksik dosyaları internete bulamadım. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim :)




  • Herkeze selamun aleyküm ben torrentten gta 5 i indirdim eksiksiz oyunu kurarken Decompression failed with error code -11 hatası alıyorum öncedende bu hatayı alıyordum oyunu silip tekrar indirdim indikten sonra kurdum ama kurulurken hata alıyorum lütfen yardım edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun orijinal çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ya.
  • Arkadaşlar ben oynu orijinal aldım araç modu yüklediğimde x64e.rpf dosyasını siliyor oyuna girdiğimde dosyayı yüklüyor ama mod işe yaramıyor
  • 3.40 ghz,6gb ram, 1 gb ekran kartı, Intel kore gta 5 kasarmı? veya açarmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna normal girerken hata yok onlineye girerken bu hatayi aliyorum oyun social clubtan giriyorum onlineye girerken oyundan atiyor sizce neden olabilirhttp://i.hizliresim.com/LQzRWz.pnghttp://i.hizliresim.com/88vLX1.png

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdi oyunu korsan indirip oynadım daha sonra online oynamak için 2. el olarak social club hesabı alırsam. tekrar indirmem mi gerekir.


    evet yüklemem gerekiyormuş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngn -- 14 Aralık 2016; 14:0:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yafoo

    Arkadaslar bu hatayi aliyorum ne yapabilirim ?
    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]


    bende de aynı hata bır allahın kulu bılmıyormu bır yardım edın daa .
  • Bu oyunu Steam'den indireli yaklaşık 1 ay filan oluyor.

    Sonra birden ERR-GFX-D3D-INIT hatası ile açılmamaya başladı.

    Belki dedim Türkçe yaması veya yeni sürücüler ile çakıştı derken internette bakmadığım yer kalmadı. Çözüm yok.

    Genelde Setting dosyasından <DX_Version value="1" /> komutunu 0 yapılmasından filan bahsediliyor bunu da denedim ama fayda etmedi.

    Sonra başka bir yerde hiç okumadığım ama belki de işe yarar dediğim yeni bir yöntemi uyguladım. Bunu başka bir sorun için söylemişler ama deneyeyim dedim. Sonuçta en mantıklısı buydu. Tabii bu Steam oyunu için geçerli.

    Steam ayarlarından Oypun Dosyalarını kontrol etmesini istedim ve 6 eksik dosya buldu! Sonra bunları tekrar indirdi ve oyun açıldı!

    Bunu yapmak için Steam menüsünden oyununuzu bulun. GTA5, Sağ tuş ile Özelliklere girin.

    Burada Yerel Dosyalar bölümüne girin. Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini seçin.

    Steam oyun dosyalarınızdaki değişiklikleri tarayacaktır. Bittiğinde değişmiş dosyaların sayısını size söyler ve indirmeye başlar. Bende bu yapıldıktan sonra oyunum tekrar hatasız açıldı ve oynandı.

    Belki birilerine de yardımı olur.

    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]





  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.