Şimdi Ara

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
15
Favori
78.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dogru61 D kullanıcısına yanıt
    Bir yukarıdaki konuda bunun için bir yöntem denedim buna bakabilirsiniz. Steam üzerinden aldıysanız dosyalarınızı kontrol etmesini isteyin. Eksik dosyaları kendisi yükledi bende. Sonra açıldı.
  • sa steam common ıcınde gta5 klasorunu yedekledım oldugu gbı sımdı format attım oyunu tekrar steam common a attım oyunu tekrar ındırıyor yardım edermsınız lutfen acıl
  • Arkadaşlar ben de "error code 201" hatası aldım. ultra surf programı ile yeniden patch yükleme işlemini başlattım ama bu sefer de "error code 216" hatası alıyorum.Online'a hiç bi şekilde giremiyorum.Var mı yardımcı olabilecek birisi
  • Merhaba arkadaşlar.
    İki gündür online giremiyorum.Resimde ki sorunu yaşıyorum.İnternette araştırdığım zaman bir video var çözüm olarak onu denedim düzelmedi.Oyunu kaldırdım yeniden kurdum,dosyaları doğrulattım değişen bir şey olmadı.
    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]
  • Beyler gtada perma ban yedım sımdı steamımden gtayı kalıcı olarak sılsem(oyunun dosyalarını deıl komple steamde gozukmıycek sekılde kalıcı olarak silmek)yenı gta alsam yıne banlı olurmuyum yada yıne ban yermıyım ındırımdeyken almak ıstıyorumda ?
  • Beyler oyunu steamden indirdim ve yurtta kaldığım için hotspot kullanmak zorundayım steame bağlanmak için.
    Neyse işte social club hesabı oluşturdum mail adresime girip onayladım.Launchere tıkladıgımda "unable to access rockstar servers activation of gta v requires an internet connection" hatası alıyorum ne online ne çevrimdışı oyuna giremiyorum var mı yardımcı olabilecek?
  • Aynı sorun bende de vardı birkaç dosya ile oynayarak düzeltmiştim eve gittiğim zaman dosyaların konumunu ve ne yapacağını yazarım sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim sorunum gta onlineda her hangi bir gorev veya heistte arabaya bindigimde araba calisiyor fakat ne tekerler sag sola donuyor neden ileri geri gitmiyor (bu olayi sik sik yasiyorum nadiren kullanabiliyorum) ayriyetten bazi gorevlerde mesela copu e ile basip eline almasi gerekirse bastiktan sonra karakter buga giriyo ve hareket edemiyorum anca araba bana carparak tekrar hareket edebiliyorum ve bu sorunlar yuzunden ben o gorevde dahil oldugum icin baska arkadaslarimda etkileniyor yani ben olmadigim gorevlerde onlarda bu sorun yaşanmıyor.çözüm yollarinizi acilen bekliyorum. hayırlı forumlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hikaye modu yükleniyor diyor ama oyuna bir türlü girmiyor. İnternette anlatılan çözümlerin hepsini denedim ancak hiçbiri bir işe yaramadı, pc adımı türkçe karakter olmayacak şekilde ayarladım denedim olmadı. belgelerimden rock stad in içindeki gta 5 klasörünün sildim olmadı. Türkçe alt yazıyı kaldırdım denedim olmadı. oyunu kaldırdım tekrar yükledim yine aynı girmiyor oyuna. Ekran kartım güncel. sistem ekran kartı amd r9 280 3gb - işlemci amd 6330 ram 8 gb win 10 64 bit işletim sistemi. oyunu 5. göreve kadar oynadım sıkıntı yoktu.
  • Arkadaşlar oyunda patlamalar esnasında ekran sarsılmasını nasıl kapatıyoruz. Ayarlarda bulamadım. Teşekkürler verilecek cevaplar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap verecek kimse yokmu arkadaşlar.
  • Acil yardıma ihtiyacım var ben oyuna girdiğim zaman beni direk story Mode atıyor oyuna girdiğim zaman online modada geçemiyorum hesabın ofline falan birşeyler yazıyor turuncu ışık var hesabımda bana yardımcı olabilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, iyi forumlar

    Steam'den orjinal aldığım oyunda bisiklete binmek istediğim zaman karakter donup kalıyor, tam bisiklete binecek donuyor sağa sola bastığım zaman normal ama bisiklete binmiyor..

    https://www.youtube.com/watch?v=uviocqAhNkI ( temsili video )

    hiçbir mod vs yüklü değil tamamen orjinal, güncellemeri yapılı. şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIM3 -- 29 Mayıs 2017; 19:30:55 >
  • Kolay gelsin.
    Steamdan gta v aldım bu gün yüklendi story moda girdiğimde daha oyun başladığı andan itibaren heryer saçma sapan beyaz mavi yeşil falan oluyor ekran fotosu da alamadım bir türlü alıyorum simsiyah görünüyor. Ayarları en düşük-en yüksek yaptım gene de fayda etmedi.
    Sistemim: i3 7.nesil 7670xt 2gb ekran kartı ve 8gb ram var herhangi bir sorun yaşamaması gerekir fakat böyle bir durum var yardımcı olabilecek birileri vardır umarım :)
  • Arkadaşlar Yeni bir msata ssd altım ve orijinal windows 10 kurdum şimdi benim sorumum gta 5 kurulumunu tam olarak gerçekleştirdiği halde gta 5 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Youtube daki bütün çözümleri denedim olmuyor? Setting den 2 olan değeri 1 yaptım yani o çözmüyor benim sıkıntımı.
    directx sürümüm 12 görünüyor acaba 11'e mi düşürmek gerekiyor? Ne yapacağımı şaşırdım :(
    Oyun açılmaya başladığında siyah ekranda hata veriyor böyle yazıyor denemediğim şey kalmadı kafayı yemek üzereyim
    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 9 Temmuz 2017; 0:33:11 >




  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınız dx12 desteklemiyorsa bunu yapabilir eğer gta v donup Windows un program çalışmayı durdurdu hatasını alıyorsanız crash reports klasöründeki log dosyalarını inceleyin
    Edit: Windows hatanın neden olduğuna dair log kayıtı yapıyor crash reports klasöründeki gta v dosyasını bana gönderin - yada kendiniz inceleyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f 22 raptor -- 14 Temmuz 2017; 11:36:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj üzerinden baya zaman geçmiş sorunuz çözüldümü bilmiyorum ama ilginçtir ki gta v in belgerimden settings klasörünü silip sorunumu çözümüştüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]


    Arkadaşlar bu hatayı alıyorum, hiç bir yerde bulamadım çözümünü yardımcı olabilecek varsa fena sevap kasar

    Ayrıca Hdd ve Sdd her ikisindede fazlasıyla boş alanım var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

    Bu oyunu Steam'den indireli yaklaşık 1 ay filan oluyor.

    Sonra birden ERR-GFX-D3D-INIT hatası ile açılmamaya başladı.

    Belki dedim Türkçe yaması veya yeni sürücüler ile çakıştı derken internette bakmadığım yer kalmadı. Çözüm yok.

    Genelde Setting dosyasından <DX_Version value="1" /> komutunu 0 yapılmasından filan bahsediliyor bunu da denedim ama fayda etmedi.

    Sonra başka bir yerde hiç okumadığım ama belki de işe yarar dediğim yeni bir yöntemi uyguladım. Bunu başka bir sorun için söylemişler ama deneyeyim dedim. Sonuçta en mantıklısı buydu. Tabii bu Steam oyunu için geçerli.

    Steam ayarlarından Oypun Dosyalarını kontrol etmesini istedim ve 6 eksik dosya buldu! Sonra bunları tekrar indirdi ve oyun açıldı!

    Bunu yapmak için Steam menüsünden oyununuzu bulun. GTA5, Sağ tuş ile Özelliklere girin.

    Burada Yerel Dosyalar bölümüne girin. Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini seçin.

    Steam oyun dosyalarınızdaki değişiklikleri tarayacaktır. Bittiğinde değişmiş dosyaların sayısını size söyler ve indirmeye başlar. Bende bu yapıldıktan sonra oyunum tekrar hatasız açıldı ve oynandı.

    Belki birilerine de yardımı olur.

    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]




    hocam bende de gta4 açılmadı sonra tamamen kaldırdım steamden, steamden gta 5 alınır mı sence?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben cevap vereyim, benim GTA4 de calışmadı sanırım Rock Star bunu bilerek ve isteyerek yapıyor oyunu zaten satabileceği kadar satmış, üzerine para verip GTA5 alsınlar diyorlar.

    Ben de iade ettim ve GTA5 aldım. Gerçi GTA4 yüklenme sorunlarını düzeltmişler gibi bir haber vardı bi ara ama bilmiyorum.

    GTA5 alınır mı? Gerçekten alınır. Steam'de indirime girdiği zamanlarda almak lazım, fiyatı düşüyor. Ayrıca her tür bilgisayarda kolay ve takılmadan çalışacak kadar iyi yapmışlar gözünü kapa ve satın al, derim ben.

  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.