Şimdi Ara

GTA IV Yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba! Oyun esnasında ekranda takılmalar yaşıyorum belli aralıklarla. 5 - 8 saniye düzgün bir grafik sonra ufak bir aksama yaşanıyor. Ekran kartım 512MB 8800GT. Grafik ayarlarını En düşük ve olabilecek en yüksek ayarlara alarak denedim ikisnde de aynı problem. Sizce oyunda mı bir problem var yoksa 8800GT GTA için Çöp mü? Teşekkürler.



  • ben 8800gt ile bir kaç ayar hariç en yüksek ayarda oynuyorum sorunsuz gta4 ekran kartı ile beraber işlemciyede baya yükleniyor işlemci yetersiz geliyor olabilir , bilgisayarın arka planda başka şeyler çalışıyordur,
    oyunun 1040 nolu yamasını yap( ondan sonra çıkan yamaların ilacı yok),ve ekran kartının en son driverlarını kur
  • 1.0.4.0 patch'i kurdum. Nvidia' dan en son sürüm driver'ı da kurdum. Bu sefer oyun açılmadı. Re-install hatası verdi. Yeniden yükleyeceğim oyunu. Ön görüşleriniz için sistemimi yazıyorum.
    Windows 7 Evaluation copy.Build 7600 (Tam sürüm bir hafta içinde elimde olur:P) 32 Bit.
    intel pentium Dual Cpu E2180 @2.00 Ghz 2.00 Ghz
    2gb ram
    512MB 8800 GT GPU

    İşlemci de düşük gelebilir belkide. Ama Assassins Creed Crysis 1 2 rahatlıkla oynadım bu sistemde.
    İlginiz için teşekkürler...
  • evet diğer sistem bileşenleri biraz zayıf ram yetersiz geliyor olabilir gta4 tek başına 1gb tan fazla ram kullanıyor win 7 nin kullandığınıda hesaba katarsak gt4 için ram tam sınırda bir değer arka planda çalışan uygulamalardan kapatabildiklerini kapat faydası olabilir o yavaşladığı anlarda arka planda bir şey çalışıyordur ram de sınırda olduğu için oyun ramin yetersiz kalan kısmını hard diskten tamamlamaya çalışır hdd rame göre yavaş olduğu için olabilir böyle şeyler tabi tahmin tabiki 1gb ram takviyesi seni rahatlatabilir assassins creed gta kadar sistem kaynağı tüketmiyor
  • Teşekkürler. Şimdi yeni bir konu başlığına rastladım.http://forum.donanimhaber.com/m_34883123/tm.htm
    Buradaki bilgiler dahilinde Windows Event Log ' u kapattım. Şimdi oyunu tekrar yüklüyorum. Birde Şöyle bir yazı buldum. Bunu da deniyorum şuan.
    http://www.oyun-arsivi.net/forum/index.php?topic=112281.0
  • umarım sorunun hallolur
  • Teşekkürler. Sorunun Şuan %99 1.0.4.0 Patch + Crack kaynaklı problem yaşadığına inanıyorum:D Bu ikisini güvenilir bir kaynaktan bulmam lazım. Şuan oyunu sıfırdan yükledim. Ne crack nede serial yaptım öylece bekliyor:D Sadece Live updatesi yaptım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bountykillermc

    Teşekkürler. Sorunun Şuan %99 1.0.4.0 Patch + Crack kaynaklı problem yaşadığına inanıyorum:D Bu ikisini güvenilir bir kaynaktan bulmam lazım. Şuan oyunu sıfırdan yükledim. Ne crack nede serial yaptım öylece bekliyor:D Sadece Live updatesi yaptım.



    Sorunun patch'len düzeldigine şaşırdım. Bende işlemciye yoğunlaşman gerektiğini söyliyecektim. Çünkü bende 8800GT kullanıyorum ve harika oynuyorum. Tek problem işlemci. Çift çekirdekli işlemcilerde orta düzeyle oynaybilirsin. Yanlız 4 çekirdek kullanıyorsan mükhemmel bir performans gösteriyor. Tek sorun bazı grafik detaylarının ram'lere göre calısır hale getirilmis olmasıdır. Dikkat edersen yaptıgın her değişiklikte ram miktarı değişiyor. Bu oyunu 4 Çekirdekli ve 1Gb'lik ekran kartlarında max detay oynayabiliyoruz. Oysaki oyun gereksinimlerinde bize verdikleri liste bende var. Ve imkansız.... Nedemek istediğimi anlamışsındır :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.