Şimdi Ara

GTA 6'DA TÜRKÇE DİL DESTEĞİ OLUR MU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GTA 6'DA TÜRKÇE DİL DESTEĞİ OLUR MU?

    Merhabalar, önümüzde ki süreçte tanıtılması beklenen GTA VI'nın konu başlığında da belirttiğim üzere Türkçe Dil Desteği ile çıkış yapması mümkün müdür? Günümüz internet çağında firmalar topluluklara kayıtsız kalmamakta GTA VI çıkış yapmadan önce Türkçe Dil Desteği için imza kampanyası başlatmak faydalı olur mu?

    Konunun güzel bir şekilde sonuca ulaşması için Türkçe Dil Desteği ... sebepten ötürü gelir/gelmez diye belirtirseniz hepimizin yararına olacaktır.

    Mantık ve saygı çerçevesinde birbirimizi üzmeden fikirlerimizi beyan edersek çok makbule geçer. Şimdiden faydalı yorumlarınız için teşekkürler ve iyi forumlar.








  • Yahu bi bitmediniz npc gibi her yama konusunda mutlaka oluyorsunuz. Senin mantığınla hastalandığında doktora da gitmeyelim kendimiz doktor olup başkasına bağımlı kalmayalım. Bu yaptığın yorumun konuya ne faydası var? Nerden biliyosun ingilizce bilmediği mi? Burada amaç oyunu türk topluluğuna kazandırmak ve herkes her dili bilmek zorunda değil. Ben ingilizce biliyorum. Dili bilmek ayrı, oyunu, ürünü vs. gibi şeyleri topluluğumuza kazandırmak ayrı şeyler. Bizim insanımız destek olacağı yerde hep köstek olduğu için sorun burda başlıyor.
  • Rockstar Türkiyeyi pazar olarak görmediği için gelmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmez hocam
    Türkiye de Rockstar lisanslı satış yapamıyor genelde pazar payı Avupa ve Amerika Tr 3 . Sınıf ülke konumun da

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt

    Geçenlerde Videoyun Twitch yayınında GTA VI için ''Ben gerçekten türkçe dil desteğinin geleceğini düşünüyorum'' dedi. Tabii ki Videoyun dediği için kesinlikle gelecek diye bir şey yok. Ama insanlar çoğunlukla bu konuyu önemsiyor bir imza kampanyası vs. gibi bir şey başlatılsa bu konu hakkında bir faydası olur mu acaba?

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Ülkemizde GTA markasının bilinirliği çok yüksek. Zamanında insanlar bu oyun için sistem topluyordu. GTA V ise rp olayı başlayınca ülkemizde güzel bir satış yaptığına inanıyorum ben. Geçenlerde Fivem ekibini Rockstar kendi bünyesine kattı bu konuda insanlarda daha da hype oluşturdu. GTA VI'yı çoğu insan sabırsızlıkla bekliyor türkçe dil desteği ile çıkış yaparsa bu satışlarını da olumlu olarak geri dönüş sağlayacaktır. Ve geçenlerde Enis Kirazoğlu bir videosunda büyük firmalar için yerelleştirme, ücreti vb. şeyler bakımından çok kolay diye belirtmişti. Bu saatten sonra büyük firmalar türkçe dil desteği getirmeyince işin arkasında başka niyetler ararım felan demişti.

  • Semmellow kullanıcısına yanıt
    Gta v ülkemizde çok güzel satışlar yaptı
    Çevremde ne kadar bilgisayar oyunu oynayan insan varsa hepsi de oyunu orijinal aldı
    Hal böyleyken ülkede satışlar milyona yaklaşmıştır diye düşünüyorum
    Ona rağmen bir sonraki oyun rdr 2 ye Türkçe gelmedi
    Hatta insanlar dedi ki gta v i orijinal alalım artık bundan sonra diğer oyunlara Türkçe gelsin
    Noldu aynı tas aynı hamam değişen birsey yok
    Kaliteli yapmasa bu firmadan oyun falan alınmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmez, iplenmiyoruz. Kılı kırk yarıp sebep aramanın anlamı yok.

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    eğer satın almazsanız boykot ederseniz mecbur kalırlar dil eklemeye


    adamlar ne de olsa satılıyor dedikleri için umursamıyor

  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Emin olun değişen hiçbir şey olmaz
    Rockstar ea games bethesda ubisoft bunlar tr dil eklemez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    firmaların satıp para almak için neler yaptığını görsen şaşarsın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir başkasına neden bağımlı kaliyorsunki. Yaşın genç ise ögren İngilizce. Neden ögrenmeyesinki ögewnen nasıl ögreniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Yahu bi bitmediniz npc gibi her yama konusunda mutlaka oluyorsunuz. Senin mantığınla hastalandığında doktora da gitmeyelim kendimiz doktor olup başkasına bağımlı kalmayalım. Bu yaptığın yorumun konuya ne faydası var? Nerden biliyosun ingilizce bilmediği mi? Burada amaç oyunu türk topluluğuna kazandırmak ve herkes her dili bilmek zorunda değil. Ben ingilizce biliyorum. Dili bilmek ayrı, oyunu, ürünü vs. gibi şeyleri topluluğumuza kazandırmak ayrı şeyler. Bizim insanımız destek olacağı yerde hep köstek olduğu için sorun burda başlıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben Türk topluluğunu göremiyorum ki? Herkes kendi halinde. Ukraynalılardan daha mı küçük bir oyuncu kitlesine sahibiz? Adamların en basitinden steamdeki istek konuları kaç yorum alıyor. Ben bilenen dövüş oyunları için istek konusu açtım yabancı bile olmalı diyor bizden 2 yorum yok. Bırak imzayı en basit 1 dkı yorum atma işini bile yapmıyor kimse. Bende diyorum ki bazı oyunlar için eklemeseler iyiymiş çünkü oynayacak yok ki. Gta 6 Türkçe desteği verirse şaşırırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bizde birlik olma yok. Yabancılar bile görüp destek veriyor ama bizimkiler piyasada yok. Burada amaç sesini duyurmak. Firma bizim gibi ülkeleri sallamıyor veya duymuyor olabilir ama işte burada bizim sesimizi duyurmamız gerekiyor. Ülkemizde çok çok az satan firmalar bile oyunlarını türkçe çıkartırken ki bunlardan bazıları gerçekten çook fazla metine sahip olan oyunlar. Örnek vermek gerekirse Baldur’s Gate 3 gibi bir oyun Türkçe Dil desteği ile piyasaya çıktı kaç kişi aldı? Disco Elysium gibi tamamiyle metine dayalı ve ağır bir dili olan oyun birlik olup Türkçe Dil desteğini getirttik kaç kişi aldı? Bu oyunlar çoğu kişiye hitap etmiyor ve ülkemizde çok satmamış oyunlar bunlar. Arkadaşlar bu saydığım oyunları yapan firmalar öyle çok büyük firmalarda değil. Emin olun büyük firmalar için vede Rockstar gibi devasa firmalar için Türkçe Dil desteğini oyuna eklemek inanın çok kolay. Böyle büyük firmalar için çerez parası. Birlik olup şimdiden sesimizi duyurursak GTA V gibi 10 yıl ömrü olacak bir oyun olan GTA VI’yı topluluğumuza kazandırmış oluruz. Yapacağınız şey çok basit, bir imza kampanyası oluşturalım ve bu kampanyamızı tüm oyuncu topluluğumuza duyuralım. Yabancılar bile bize hak verip yerelleştirme kampanyalarımıza destek olurken bizim destek yerine köstek olmamız çok sıkıntılı bir durum. Unutmayalım biz umursamazsak firmalar asla umursamaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Bu gölge yapan, köstek olan, kendi diline ve kendisine saygısı olmayan insanlar olmasa aslında gelir bence. Hep aynı bilgisizlik ve ükalalık ile yorum yazıyorlar. Almanlar sanki İngilizce bilmiyor da onlara destek veriliyor, sanki bg3 ve binlerce oyun çok satıyor da onlara dil desteği geliyor. Bu zaatların ülkenin gelişmesinde de engel teşkil ettiğini düşünüyorum.

  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt
    Aah ah bizim insanımız hep bir işe başlanılacağı zaman nasıl fayda sağlarım? Nasıl başarıya ulaşırız? Yerine nasıl başaramayacağımıza odaklanıyor hep. Aslında bu işi başarmak çok kolay birlik olup belli bir sayıya ulaşıp sesimizi duyurmamız yeterli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kesin olur.GTA 6'DA TÜRKÇE DİL DESTEĞİ OLUR MU? GTA 6'DA TÜRKÇE DİL DESTEĞİ OLUR MU? 

  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    asıl bağımlı olan sizsiniz siz

    ingilizce öğren diyor ciddi ciddi

    sağlam küfürü hakediyorsun kusura bakma

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Bi bitmediniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay zekanın Türkçe çeviri ve hatta Türkçe Dublaj yapabildiği şu günlerde en azından Türkçe altyazılı olarak çıkmaması büyük kayıp olur. Çeviri yapanlar uygun fiyatlı teklif götürsün. En azından adınız yürür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.