Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
35
Favori
106.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Ultimate 73 seviye karakter var şu resistleri nasıl ayarlıyorduk. Zehir hasarı -13 55 shrineı doldurdum itemler de fena değil niye böyle oluyor.
    3 hafta olmuş ama yinede yazayım. poison için antivenom salve kullan, kemere takınca %20 oluyor. gerçi bu yeşil resist benim içinde hep sorun, niyeyse ultimate'de düşük oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    3 hafta olmuş ama yinede yazayım. poison için antivenom salve kullan, kemere takınca %20 oluyor. gerçi bu yeşil resist benim içinde hep sorun, niyeyse ultimate'de düşük oluyor.

    Alıntıları Göster
    Bence aşırı fazla bir penaltı veriyor resistler için. İtemleri dizip tüm zorluğu o şekilde bitireyim yok, her haritada farklı item dizmek gerekiyor. Ben de bu durumu sevmiyorum.
  • Blade master için build tavsiyesi olan varmı şimdi kafama göre gidiyorum 24 level 35 level normal moblarda sıkıntı olmuyor kesebiliyorum kendi levelinde bosslar falan rahat kasiyor biraz tank bı build lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar bu oyuna fena sardım. Her akşam sadece bunu oynuyorum. Arcanist olarak gayet zevkli. AOE ile çoğu canavara tek atıyorum. Efektler harika. Atmosfer dehşetengiz. Sadece bossları kite'leyemezsen kolay ölüyorum. İngilizcem neredeyse hiç yok. Bu yüzden item tercihlerinde hatalarım var sanırım. Biri bana öncelik vermem gereken statları yazarsa sevinirim. Sprint'e abanıyorum paso. O da kolay ölmeme sebep veriyor sanırım.
  • Bu oyunu aşırı komplike olarak buldum. Benim gib yeni başlayan birine özet geçebilecek olan yahut rehber için oyuncu önerecek olan var mı acaba?
  • Jugulator555 J kullanıcısına yanıt
    Oyunun resmi forumlarını okuyabilirsiniz. Bir sürü bilgi var anlatmaya zaman ayıracak birini bulamazsınız. Forumlardan oyunun mekaniklerini öğrenip kafanıza takılan ufak ayrıntıları sormak daha makul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sürekli güncelleniyor gerçekten tebrik edilesi bir yapımcı grubu var bu paraya bu kadar hizmet cidden başarılı buluyorum ek paketleri de gayet doyurucu bütün paketlerini aldım sırf oyunun peşini bırakmayıp sürekli güncelledikleri için. Başka bir firma olsa kırk kere bu oyunu bırakıp Grim Dawn 2 vb çıkarırdı şimdi görsel güncellemeler üstüne de çalışıyorlarmış. Anlaşılan daha uzun süre bu oyunu destekleyecekler.
  • Experto Crede kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Son zamanlarda gördüğüm en ahlaklı oyun yapımcısı crate. Sürekli oyuncularla iletişim halindeler ve son expansion çıkmış olmasına rağmen hala oyunun başlarındaki combatı dengelemek adına düzenlemeler yapıyorlar. İlk gün aldım ben de expansionu desteklemek için. Olur da ileride başka oyunları çıkarsa yine ilk gün satın alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıkalı o kadar zaman geçti ve hala oyuncularla iletişim halindeler ve sürekli güncelleme çıkarıyorlar. Büyük oyun firmalarına ders niteliğinde bir yapımcı crate. En son otomatik materyal toplamayı getirdiler yama ile, gerçi biraz geç kaldılar ama
    Son çıkan expansion'u satın aldım fakat oynamadım daha. Oyunda 700 saate yakın sürem var. Pc'de yüklü duruyor daha. Hala girip oynamak istiyorum ama bu kadar oynadıktan sonra yeni içerik de çıkmış olsa artık o istek gelmiyor. Oyunu hiç oynamamış olanlar çok şanslı. Oyunun oynanabilirliğine kıyasla verdiğiniz para hiç bir şey. Hala korsan olarak oynayanlar varsa lütfen satın alsınlar, böyle yapımcılar hak ediyor çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 20 Ağustos 2019; 0:12:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd7850 ile herşeyi lowa almama rağmen max 10 fps alabiliyorum. birsürü ayarı kurcaladım ama hiç bir işe yaramadı. konu ile alakalı fikri olan yazarsa sevinirim. eski kartım 4770 idi çatır çatır oynuyordum. 7850 ile oynayamıyorum oyunu şaka gibi işlemci E5450
  • Barrowholm de scorv eldenor ile konuşma görevim var, seçeneklerden ne seçmeliyim. Ravager ile karşılaşmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, oyun steamde indirimde 9,75 ti yanılmıyorsam, Diablo 2 hayranı biriyim d3 oynadım poe oynadım torchlight oynadım vb.. Oyunu almayı düşünüyorum okuduğum ve gördüğüm kadarıyla oyun benim sevdiğim tarzda bir rpg. Aklıma takılan bir soru var ilk etapta sadece oyunun kendisini alıp dlc lerini ileri ki dönemde alırsam kaybım ne oranda olur ? Ham oyunla oynarsam çok mu eksik deneyim yaşarım ?
  • SonofDurin kullanıcısına yanıt
    DLC ler baya iyi ve 3 tane güzel sınıf ekliyor oyuna. Ama oyun onlar olmadan da iyi ve baya uzun. Size kalmış açıkçası seçmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 4 Ekim 2019; 8:6:19 >
  • Soldier+shaman oynuyorum 70 level ve ashes of malmouth bölüm sonunu getirdim sadece 2 kere karekterim öldü. Skill ağırlık olarak soldier ve sağlam defansı oldu, shaman kısmında 3 skille devam ediyorum. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Ölüm ansızın yakaladı :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXENeO -- 18 Ekim 2019; 21:59:42 >
  • Hc de 100 ve hc ile alakalı archivmentlerden 1 tanesi kaldı karakter druid... Hc nin tadı başka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladım karakter önerisi yapabilecek varmı? Şuan videolara baktığım üzere hoşuma trickster gitti shaman + nightblade nasıldır iyimidir önerirmisiniz beyler?
  • Merhaba arkadaşlar, oyunun tam olarak amacı nedir, son levele geldiğimizde amaç ne olacak, aydınlatırsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phenoll P kullanıcısına yanıt
    Oyun sonunda sürekli farm yapıp build için gerekli eksik itemleri bulmak ve karakteri tamamlamak. 3 zorluk seviyesi var. En son seviye olan ultimate i temizleyip , gerekli itemleri dizince karakteri tamamlarsın. Bu ve benzeri oyunlar karakteri tamamlamak için gerekli itemleri bulmak amacıyla farm yapma temeline dayanır. Bir sürü build kombinasyonu var. Mesela bir tane poison build yaparsın onu bitirince başka şeyler denersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Selamlar,

    Oyunda çözemediğim bir şey var. Herhangi bir silah alınca üzerinde kırmızı harflerle "bunu kullanırsanız - 500 damage az vurursunuz" diyor. 500 rakkamını temsili olarak yazdım, çoğu silah neden kırmızı renkte damage veriyor, şimdiye kadar elime çok az yeşil renkte yazan ve damage puanımı arttıran silah geldi.BU kırmızı silahları herhangi bir yerde düzeltebiliyor muyuz.? Mesela demircide, tüccarda vs gibi.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.