Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.912
Cevap
111
Favori
88.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

    Bu fake Jasonun beta halini koymuslar

  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    ayrica oyunda binalarin %70 ne girilebiliyormus

    Bence öyle olmaz hocam. RDR 2 gibi bir oyunda bile çoğu yere girilmiyordu. Gta 6 dediğimiz oyun ise büyük bir şehir ve kasabalardan oluşuyor. Böyle bir ortamın olduğu oyunda binaların %70'ine girmek imkansız. %30 anca olur. %70 çok büyük bir rakam yani. Devasa bir harita yapacaksın. Gta 5'den daha büyük bir açık dünyaya sahip olacak. Ama oyunda binaların %70'ine gireceksin. İmkansız gibi bir şey. Rockstar bu kadar uğraşır mı bilmiyorum. RDR 2'den daha kaliteli bir oyun beklememek lazım. Gta 5 ile RDR 2 arasında bir şey olur.

  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    Ozaman hic gelmesin bu oyun 15 sene gidecek en azindan binalarin %50 ne falan girilmeli

    RDR 2 den daha kaliteli olmak zorunda RDR 2 den 1 nesil daha üst bir nesile cikiyor cünkü ve 12 senedir gelistiriliyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 2 Mayıs 2024; 22:26:52 >
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    bende sizin gibi düşünüyorum. Kalite bakımından GTA 5 ve RDR 2'nin arasında olacak. Hikaye anlatımı RDR 2 ağırlığında olursa yemede yanında yat bunu devam ettirmeleri lazım sinema filmi tadında mis gibi. Karakterlerin ağırlığı da hissediliyor her iki karakter de çok iyi. Kadın karakter baya iyi baskın karakterli olucak, trailer'ın sonunda Jason'ın üzerine çıkıp bakışmalar vs baya iyiydi.. Bana RDR 2 de ki Sadie Adler ve Susan karakterlerini andırıyor. Jason, bu hatuna karşı zaafı olucak fakat sonunda kim satacak birbirini merak ediyorum ya acıklı biticek ya da acımasız olarak bitirirler kesin. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 


    Üçüncü karakterin olacağı söylenmişti söylentiler arasında, umuyorum olmaz. Trailer'da iki karakteri gösterip sonradan üçüncü karakteri göstermeleri ne kadar iyi/kötü olur bilemedim. Trailer 2'i Yaz aylarında salarlar gibi geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 2 Mayıs 2024; 22:58:5 >




  • Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

    Bu neymiş ya

  • to9y kullanıcısına yanıt

    Gta 6 sızıntısı diye paylaşılan yeni görsellerden biri. Artık gerçek sızıntı mıı yoksa fake mi bilemiyorum. Bana fake gibi geldi. Son çıkan sızıntı görüntülerinin hepsi ne hikmetse hepsi bulanık. Ekranın dibindesin. Aceleyle gizlice çekiyor bile olsan 2sn sabit durup çekebilirsin ve foto net çıkar. Bilerek yapılıyor bence.

  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

    Hocam Rockstar bu hocam, sağı solu belli olmaz. Çok kaliteli oyunlar yaptığı aşikar. Bunu kimse inkar edemez. Red Dead Redemption 2, Gta 5, Max Payne 3 olsun hepsi birbirinden kaliteli oyunlar ama hocam aynı firma Gta 4 yapmıştı. Gta San Andreas kadar beğenilmemişti. Gta 4'ün fizik motoru çok iyiydi, araba sürmesi filan çok müthişti ama Gta San Andreas kadar büyük bir açık dünya ortamı sunmuyordu. İçerik yönden zayıf bir oyun kalıyordu. Bu durumu Gta 5 ile toparladılar ama Gta 6'da ne yapmışlar oyun çıkınca görecez. İnsanlar çok büyük beklentiye giriyor ama bekledikleri bir oyun olmayabilir. Kötü olur demiyorum ama herkesin beklentisini karşılayamaz. Şey beklememek lazım: "Gta 6, RDR 2'nin gelişmiş, çağ atlamış versiyonu olarak karşımıza çıkacak." Öyle olmayabilir hocam, Gta 5 ile RDR 2 arasında bir oyun olabilir. RDR 2 kadar akıllı bir NPC yapısı olmayabilir. RDR 2 kadar detaylarda olmayabilir. Gine Gta 5'in üstüne koyar, ondan iyi olur ama RDR 2 kalitesinde veya RDR 2'nin daha gelişmiş versiyonu olmaz.





  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

    bu fake bence..


    bu en fazla oyun açılırken ki loading ekranı olabilir.. bu seviyede oyun içi görüntü olamaz.

  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

    Bulanik görüntüler genelde fake oluyor

  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    10-12 senedir bir oyunu gelistiriyorlarsa npc kalitesi rdr 2 seviyesinde olmali ben artik biktim bu bos singleden gta 5 in singlesi okadar bostuki 3 hafta sonra bunalmistim

  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

    Hocam hikaye tabanlı çoğu oyunun açık dünyası, hikaye bittikten sonra belli bir müddet sonra sıkıyor. Buna Rockstar'ın oyunlarıda dahil. Gine Rockstar'ın oyunları, diğer firmalara göre kat kat iyi ama oda belli bir süre sonra açık dünyada ne yaparsan yap, sıkıyor. Buna çözüm yok. Zaten Gta 5'in espirisi, online modunun olması. Online modu olduğu için bu kadar uzun süre gündemde kaldı, Gta 5'in satışları rekor kırdı.


    Hocam bu arada Gta 5'in hikaye modunun boş olmasının sebebi, ana görev ve yan görevlerin az olmasından kaynaklanıyor. Adamlar devasa bir harita yapmış, o haritayı çok büyük, uzun sürecek görevler ile dizayn etmemişler. Witcher 3 gibi uzun bir hikayeye sahip olsaydı, Gta 5'in hikaye moduda çok güzel olurdu. Ama adamlar hikaye modu yerine online moduna odaklandığı için DLC filan getirmedi. Ondan dolayı hikaye çok zayıf, çok kısa kaldı.





  • Binaların yüzde 70’ine girilebilme olayını sanırım random şekilde iç mekan oluşturan bir yapay zeka ile halledicekler.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

    Böyle gelse bazı sektörler kayıp yaşar, gtayı da yıkarlar

  • Ayar kısmadan tamamen en iyi şekilde oynamak lazım. Çıktığında büyük ihtimalle DLSS 4 gelecektir 50xx serisi kartlara özel olur. 2k very high 120fps için 5070 en iyi seçenek. Güç tüketimi artışı olmaz her halde.
  • Rockstar Web sitesinde yapilan analize göre 4 Ekran görüntüsü ve oyunun kapak fotosu gelecekmis !



    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]Rockstar Türkiye (@rockstarturk) on Xtwitter
    Yoğun gündemden dolayı https://t.co/Dg4QX1UAKF bağlantısı kaldırıldı. GTA 6 ekran görüntüleri bölümünde 4 adet oyun içi görsel şablonu oluşturulmuştu. 16 Mayıs Take-Two yatırımcı toplantısından önce bu ekran görüntülerini görebiliriz. İfşa olduğu için belki daha yakında……
    https://twitter.com/rockstarturk/status/1788226928186421626


    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]GTA 6 Countdown ⏳ (@GTAVI_Countdown) on Xtwitter
    Rockstar has just added GTA 6 to the website’s database, which includes placeholders for 4 screenshots, cover art and the release date. Do you expect an announcement soon?
    https://twitter.com/GTAVI_Countdown/status/1788229413995237600/photo/1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Mayıs 2024; 19:12:6 >




  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hem çıkış tarihi hem de konsollar için önsiparişe açılmasını bekliyorum. Haziran gibi bekliyorum ama belki bu ayın sonuna doğru da duyuru gelebilir.
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    Eskidendi hocam öyle boş gezinmek haritalarda, vaktinde internet yok orijinal oyun nedir yenir mi bilinmez, mahalle de internet cafeye ne geldiyse o oynanır fifa gta nfs cod age of vs vice cityde çocukken saatlerce dondurma satar çeteleri birbirine düşürüp izlerdim, şimdi hangi oyunda boş gezeceksin bir senede indie dahil onlarca yüzlerce oyun çıkıyor, hepsini almasan bile epic amazon gibi yerler bir dünya oyun veriyor. Yine de eskiden kalma alışkanlık haritada ne kadar simge varsa temizler öyle bitiririm oyunu yokluk döneminin getirdiği huy.

  • ultralisan U kullanıcısına yanıt

    Hocam diğer dediğiniz oyunlar için katılıyorum ama Rockstar'ın çıkardığı oyunlar, kendisini uzun süre oynatıyor. Gta 5 olsun, RDR 2 olsun. RDR 2'nin yaşayan şehir atmosferini, gelişmiş yapay zeka yapısını çok beğeniyorum. Hiçbir oyunda RDR 2 klasmanında yapay zeka, NPC filan yok.

  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    Hocam RDR2 zaten hikaye+ yan görevler aktiviteler şeklinde gidince 100 saati geçiyor o vakitten sonra at ile gezinmek boş dolanmak sarmıyor beni , yapay zeka devrimi ile NPCler akıllanınca belki değişir ama şu an çıkan oyunlarda haritada yapılacak şey kalmayınca oyunu açasım gelmiyor benim.

  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.