Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Fragman Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.842
Cevap
107
Favori
86.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk fragman:


    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Fragman ÇıktıRockstar Gamesyoutube
    Watch Trailer 1: Tuesday, December 5 at 9AM ET
    https://www.youtube.com/watch?v=QdBZY2fkU-0


    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Fragman Çıktı


    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Fragman Çıktı




    8 Kasım 2023 - Yeni GTA oyununa ait fragman duyurusu (link)

    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Fragman Çıktı


    4 Şubat 2022 - Yeni GTA oyunu doğrulandı! (link)

    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Fragman Çıktı





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 5 Aralık 2023; 14:21:54 >







  • Beyler benim arşivde 5. oyunun bütün trailerları, bütün resmi tanıtım fotoları ve en önemli grafik karşılaştırma videoları kayıtlı bulunur. Yıllardır saklarım. Oyun pcye çıktığında baya bi uğraşıp resmi ssler ile oyun içi görüntüleri aynı açılardan çekip kıyaslamıştım.Birazdan onları da paylaşacağım.


    Bu görüntüler Rockstar'ın Gta V tanıtım fotoları. Daha fazlası da var ama bunlar bariz downgrade yemiş görseller olduğu için bunları seçtim.


    Bu görsellerin hepsinde oyunun son halinde olmayan bazı oynamalar mevcut. Kimisinde haritada daha fazla ağaç var, kimisinde özel ışıklandırma kullanılmış, kimisinde ana karakterlerin ekstra kaliteli modellemeleri kullanılmış, kimisinde detaylar daha fazla.


    Bu fotodaki palmiyeler oyunun hiçbir versiyonunda yok. Tamamen silinmiş.



    Buradaki palmiyeler de silinmiş.


    Dağdaki büyük ağaçlar silinmiş.



    Oyun içinde kullanılmayan özel bir aydınlatma-gölgelendirme tekniği kullanılmış.Kafanın altındaki derin gölgelere dikkat.


    Aydınlatma farklı ve daha iyi. Oyun içinde daha zayıf.

    Bu tarz bir aydınlatmayı özellikle karakterin yüzünde oyun içinde hiçbir zaman göremedik.


    Oyun içine göre daha detaylı karakter modellemesi ve aydınlatma.

    Bu plajda hiçbir zaman bu kadar insan olmuyor. Özellikle bu açıdan ve mesafeden böyle bir lod-detay seviyesi görülemiyor. İnsanlar onlara yaklaştıkça beliriyor ve detaylanıyor.

    Burada yine oyun içinde olmayan palmiyeler var. Su biraz daha iyi gibi. Gta 6'daki suya yakın hatta.

    Anca yıllar sonra modla elde edilen ışık lodları var.

    Oyun içinde böyle bir aydınlatma yok. Araç içindeki npclerin yüzleri özenle aydınlatılmış. Caddedeki npcler özenle aydınlatılmış.

    Bu hiç sevmediğim bir aydınlatma. İyiki de olmamış. Çiğ bir görsellik oluşturuyor. Oyun içinde böyle bir stil yok. Sadece tanıtım amaçlı kullanılmış.

    Uzaktaki araç lodları yani detay seviyesi daha iyi. Aydınlatma oyun içine göre daha iyi. Işık lodları oyun içine göre daha iyi ve belirgin.

    Araç yansımaları oyun içine göre daha iyi.

    Işık ve gölgelendirme özenle yapılmış. Oyunun sinematiklerinde bile bu kadar iyi ışık gölge kullanımı yoktu. Tanıtım için özenle seçilmiş. Karakter dokuları oyundakine göre daha yüksek kaliteli ve detaylı.

    Böyle bir aydınlatma yok. Karakter dokuları bariz daha iyi.

    Yansımalar daha iyi.

    Karakter modellemeleri daha iyi.

    Herşey daha iyi.

    Işıklandırma özenle yapılmış.

    5. oyunun ilk trailerında da ışıklandırma daha iyiydi. Bazı ağaçlar daha fazlaydı fakat şehirdeki detaylar daha azdı. İkinci trailerda oyunun özellikle ışıklandırma açısından downgrade yediğini gördük. Neyseki oyun çok kötü çıkmadı. Bu o zamanın şarlarına göre ps3 teknolojisi kullanıldığı ıcın normal gorulebılır.


    Şimdi Gta VI'ya bakacak olursak bu trailerdaki görselliğin bazı yerlerinin downgrade yiyeceğini düşünebiliriz. Ben özellikle saçların bu kadar iyi görüneceğini ve hareket edeceğini sanmıyorum.Işıklandırmada yine bi tık düşüş olabilir.Detay seviyesinden kısılacağını sanmıyorum. Konsollar artık yüksek detayları kaldırabiliyor. Bundan sonra iş gameplay trailerını görmekte.

    Ekşi sözlük’ten alıntıdır. Yazar arkadaşın adını da yazacaktım ancak adamın nick’i küfür barındırdığı için yazmadım görürsen hakkını helal et hocam

    gta forum kullanıcıları, sızdırılan görüntüler üzerinden bir takım bilgileri derlemiş, çıkarımlarda bulunmuş. ben de siz kıymetli gamer suser arkadaşlarım için çevirdim:



    1- oyun vice city'de (miami) geçiyor ve harita çok büyük olacak gibi görünüyor, bir videoda, gerçekte miami'den oldukça uzakta olan bir göl var, bu bilgiden hareketle harita florida'nın daha büyük bir bölümünü içeriyor olabilir. videoların 2019-2020 tarihlerinden kalma olduğu tahmin ediliyor.



    2- en az 2 karakteri kontrol edebileceğiz. lucia (kadın-hispanik), jason (erkek-redneck). gta v de olduğu gibi karakterler arasında istediğimiz zaman geçiş yapabileceğiz ve soygun vb çeşitli işlerde diğer karakteri yardıma çağırabileceğiz.



    3- yerde sürünme, dinamik siper alma gibi yeni mekanikler var.



    4- sızan kodlar arasında ‘’jetpack kuşanma’’ ve ‘’at sürme’’ gibi ifadeler var.



    5- sigara, ilaç, sağlık kiti vb eşyalar için ayrı bir bölmenin olduğu yeni silah seçim menüsü.



    6- yere silah bırakma ve silah alma gibi yeni mekaniklerin yanı sıra gta v’e kıyasla daha sınırlı sayıda silah taşıyabileceğimize işaret eden bir silah seçim menüsü göze çarpıyor. ayrıca ‘’loot bag’’ olarak belirtilen bir çanta da taşıyor karakterimiz. bu herhangi spesifik bir görev için olabileceği gibi (gta 4 ve 5’te de çanta taşıdığımız görevler vardı) oyunda bir loot sisteminin de olacağının göstergesi olabilir.



    7- araç içi çatışmalarda artık sadece arabayı değil direkt olarak karakterimizi görebileceğiz. ayrıca araç camından sarkma gibi daha dinamik ve serbest çatışma mekanikleri yer alacak.



    8- detaylı araç içi modellemeleri mevcut. gta v’e sonradan eklenen rdr 2 de ise çıkışından itibaren var olan fps kamera desteği çok büyük ihtimalle bu oyunda da yer alacak. ayrıca aracın koltuğunun ve gaz-fren pedallarının ayarlandığı videolar çok detaylı bir araç özelleştirme sisteminin olduğunun işareti olabileceği gibi oyunun çıkışında yer almayan, rockstarın sadece geliştirme döneminde kullandığı ve detaylara verdiği inanılmaz özenin ispatı olan bir özellikten ibaret de olabilir.



    9- nakliye konteynırlarını soymak, kilitlerini kırmak gibi loot seçenekleri var.



    10- yeme, içme, yorgunluk, hayvan evcilleştirme gibi çeşitli rpg unsurlarına dair bir takım işaretler var.



    11- arttırılmış npc etkileşimi ve yapay zekası. bununla bağlantılı olarak restoran soygunu bölümünde poliser mekana bodoslama atlamak yerine etrafını sarıyor.
    Hocam açıklandı zaten çoktan, Twitter’da falan da yazdı Rockstar, biz Gta ismini kullanıp para vurmaya geliyoruz diye. O yüzden GTA V’ten çok kısa bir süre sonra çıkıyor zaten. Online yeteri kadar para getirmemiş. Fragman zaten berbat grafikler falan GTA V’in aynısı. Hatta DLC olabilir deniyor. GTA V Skin DLC olarak gelebilir. Siz siz olun almayın bu DLC’yi. Böyle şey mi olur ya yazık günah. Utanmadan 1 dakika 31 saniyelik video yayınlamışlar, bu kadar uzun bir fragmanda tabi ki analistler hemen oyunun nasıl olacağını anlayacaktı. Yazık oldu. Bence fragman 9 saniye olmalıydı böylelikle analist arkadaşlar hemen oyunu b*klamaz ve belki iyi olur diye ön sipariş geçerdi. Yazık oldu Rockstar’a. Sizin gibi harika insanları kaybetmiş oldular. Biz sıyırmalar ise GTA V Skin DLC’yi alıp oynayacağız. Çünkü biz sıyırmayız.

    ülke olarak geldiğimiz nokta gerçekten heyacan verici ve göz yaşartıcı


    bütün yabancı yorumları okudum oyunun gta 5 e benzerliği hakkından bir tane bile doğru düzgün yorum göremezken burada gta 5 dlc si olduğunu hemen tespit edebilen muhteşem zekalara sahibiz gerçekten de bu gurur verici bir durum.zaten rakstarda lebron jeyms gibi adamlara para karşılığı twit attırarak büyük operasyonu gözümüze gözümüze sokmaya başlamasında büyük oyunun oynandığını anlayabiliyoruz


    açıksası fragmanı tekrar tekrar izlersek bu oyunu bırak gta 5 e benzemesini bazı noktalarında san andreas oyunun pixellerini bile görebiliriz.ama henüz erken olduğu için bunu kamuoyuyla paylaşmayı doğru bulmuyorum


    oyun büyük türk vatandaşı uyanın.oyun gerçekten de büyük görünüyor

  • Bir an önce gelmesini bekliyoruz :)
  • Reis heyecan yaptık bir an

  • Rez buralar değerlenir

  • Heyecanla bekliyoruz :) o sene bu sene
  • Gelen haberlere göre Rockstar Games ufaktan başlamış ancak yakın zamanda duyrulması veya çıkması söz konusu değil.

    Ünlü bir Rockstar Games insiderının tweeti:
    https://twitter.com/Yan2295/status/1345452785203085318?s=19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henrymorgan92 -- 16 Ocak 2021; 20:59:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sayfadan.


    Yalnız öncesinde Red Dead Redemption Remastered çıkmalı. Allah kahretsin on senedir bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 16 Ocak 2021; 21:15:4 >
  • Kac sene sonra cikar Allah bilir 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle oyun çıkınca eşimizden izin alarak falan oynayacağız
  • https://www.donanimhaber.com/oyunlar/haberleri/gta-v-2020-yilinda-yalnizca-ingiltere-de-1-milyondan-fazla-satti.htm

    Ellerinde 2020 yılında sadece İngiltere'de 1milyondan fazla satmış bir oyun varken yakın zamanda yenisini beklemek saçma olur. Hala para basıyor gta5. 10. Senesinde belki duyururlar 15. Senesinde belki çıkarırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 4 u bitiremedim daha bi 10 yil sonra ciksa iyi olur
  • Mesajım kalsın bakalım, değerlenir ilerde
  • PS5/Xbox Series in son dönemlerinde çıkar artık. GTA V gibi...
  • Çıkarmakta geç bile kaldılar 2020 sonu olması gerekendi bence.
  • Yerimizi alalım

  • 2014 yılında black friday ps4 gta5 bunlde ı ile konsola geçiş yapmıştım, ps hala tıkır tıkır çalışıyor, oyunda en çok satanlar listesinde. 2024te ps5 gta6 bundle ını görürüz sanırım bir 10 senede o götürür :))
  • Daha çok var gibi sanki.Gta 5’i öyle bir oyun yapmışlarki halen satış rekorları kırıyor.Zaten rakipleride yok.Aceleleride yok o yüzden
  • Yerimizi alalım
  • Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Fragman Çıktı  zınk

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.