Şimdi Ara

Gradrop tipi buzdolabı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Bosch marka bir no-frost buzdolabı kullanıyoruz (4 sene önce almıştık) . Hanım evlendiğimizden beri şikayet ediyor ki çok haklı. Buzdolabı alacak kişilere bosch önermiyorum kesinlikle. Bir kapısını kapatınca öbür kapak açılır, zeytin 1 hafta içerisinde küflenir. Derin dorundurucu buz tutar. Küp buzlar kendi kendine eriyip geri donup garip şekiller oluşturur vs. Ama servise göre bir sorun yok tabi, zeytin günlük alınıp tüketilmeli.
    Neyse bu buzdolabını değiştirmek istiyoruz artık, almışken de iyi bir şey istiyoruz kesinlikle. Sorun çıkarmayacak, bizi servisle muhattap etmeyecek, gıdaları düzgün saklayacak.
    Kriterler :
    Otomatik buz yapacak. Su pınarı olacak. Bosch gibi dandik olmayacak.

    Üç tane model var kafamızda :
    General Electric 29 SS
    http://www.enplus.com.tr/urun/?15907/general-electric/buzdolabi/pse-29-ss-buzdolabi
    5250 TL
    Samsung RSG5FURS
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/side-by-side/RSG5FURS1/ANU/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=
    3900 TL
    Electrolux ENL 60812 X Buzdolabı
    http://www.enplus.com.tr/urun/?25296/
    3000 TL

    GE'yi çok beğendim ama aradaki fiyat farkına değer mi emin değilim. Tavsiyeleriniz çok değerli. Şimdiden teşekkürler.







  • Merhaba size önerebileceğim model RS21HFLMR Gardırop Tipi samsung Buzdolabı olabilir.Oldukça kullanışlı şık tasarıma sahip ve bir kapısını açına diğeri kapalı kalıyor :)

    http://www.benimevim.com.tr/?urun-878-RS21HFLMR-Gardirop-Tipi--Buzdolabi.html

    Nem seviyesini en iyi oranda sağlar.
    Mini kapağı açarak içeceklerinize kolayca ulaşabilirsiniz.
    Yaşam tarzınıza uygun olanı seçin.
    Okunaklı, ince dijital ekran, buzdolabının gelişmiş tasarımına mükemmel uyum göstermektedir.
    İki kolu kullanarak kolayca buz ve soğuk su alabilirsiniz.
    Taze ve hijyenik yiyecek saklama ortamı.
    Silver nano teknolojisine sahip anti-bakteriyel kaplama
    Su pınarı ve buz makinesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benimevim -- 18 Mart 2011; 17:25:29 >




  • Sharp 4 kapılın buzdolabı aldık 25 gün oldu çok memnunuz tavsiye ederiz
  • Kullanim acisindan gardrop tipi onermem. Raflar dar ve tencere tava sigdirmak zor. Ama siz zaten alismissiniz gardrop tipine anlasilan. Butce sorununuz yoksa ilk tercihiniz AMANA olsun. 2. tercihim SAMSUNG olurdu. Ben de 2 tane samsung kullaniyorum ve buzdolabinda basarili urunleri var.
  •  Gradrop tipi buzdolabı önerisi
  • Arkadaşlar herkese tavsiye ve önerileri için teşekkür ederim. Bugün GE 29 SS i aldık uygun bir fiyata bulunca. Umarım yüzümüzü kara çıkartmaz, eski dolabı değiştirdiğimize ve verdiğimiz paraya değer.
    Bu dolaptan almayı düşünen varsa dolap geldiğinde izlenimlerimi yazarım buraya.
  • Erkangokce nasıl memnun musunuz ?
  • cinman, Öncelikle bu modeli almaktan son anda vazgeçtik. Onun yerine biraz fark verip linkteki pje 25 sv modelini aldık. Çift evaporatör olduğu ve daha yeni bir model olduğu için sonradan bunu tercih ettik.
    http://www.enplus.com.tr/urun/?25281/

    Şansımıza ilk gelen ürün arızalı çıktı, ertesi gün eskisini geri alıp yeni bir tane getirdiler ben daha talep etmeden. Bu anlamda servisten ve aldığım bayiden oldukça memnun kaldım. Servisteki elemanlar da oldukça ilgiliydi. Yaşağıdım şanssızlıktan dolayı da özür dilediler. En kısa zamanda garantiyi 10 yıla uzatacağım. (6 ay süresi varmış). Bu arada servis VIP hizmeti veriyor yani 7/24 çalışıyorlar.

    Henüz su sebilini bağlatmadığım için su ve buz bölümünü deneyemedim. Customcool özelliğini test ettim. Oda sıcaklığında bir teneke kolayı 15 dakika içinde soğuk olarak geri veriyor. Derin dondurucuda unutma derdi vs. olmadan soğutuyor. Bu esnada 15dk. süreyle fazladan bir fan sesi geliyor.

    Beverage center da gayet başarılı. İçecekler dolabın diğer bölümlerine nazaran 3-4 derece daha soğuk oluyor. Bu arada kapakta yer alan bu bölüme 8 kutu bira, 3 karton kutu meyve suyu, 1 adet cola, 3 adet soda sığdı.

    Ekranda ayarladığınız sıcaklığın dışında o anki gerçek sıcaklığı gösteriyor. Buradan gördüğüm kadarıyla stabil bir soğutma yapıyor.
    Yer konusunda bizim açımızdan bir sıkıntı çıkmadı. PSE 29 modelini düşünüyorsanız zaten haydi haydi yeter.

    Malzeme kalitesi vs. açısından eski bosch buzdolabımız ile kıyaslarsam hakaret olur. Raf vs. kalitesi çok iyi. Kapının kendi kendine kapanma özelliği var. Açık kalması imkansız.

    Gürültü olarak 46db yazıyor ama custom cool, beverage center gibi özellikleri açtığınızda fazladan fan sesi geliyor. Yani süper sessiz diyemeyeceğim ama çok umurumda değil açıkçası. Kombi varken zaten başka ses duyulmuyor.

    Şimdilik memnunuz anlayacağınız ama teslim alalı daha 2 gün oldu. Besinleri saklama performansı hakkında yorum yapabilmek için biraz erken.

    Sormak istediğiniz başka şeyler varsa cevaplayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostile -- 28 Mart 2011; 14:26:13 >




  • TeSekkur ederim ayrıntılı cevap için
    Bu marka ve model alırken başka model ve markalara baktınız mı ?
    Sharp mesela ?
  • cinman,
    Sharp'ın sadece dört kapılı olan modelini yakından inceledik. Kalite olarak beğendiğim buzdolapları arasındaydı. Ancak su sebili ve buz kriter olunca onu eledik. Yoksa dolabı hem geniş iç hacim açısından hem de çekmece ve rafların derli toplu olmasından dolayı beğenmiştim. Su sebili istemeyenler için bence çok iyi bir alternatif.
    Bunun dışında siemens, lg, samsung, electrolux, amana, white westinghouse ve whirlpool un gardrop tipi modellerini inceledik. Siemens bana direk bosch'u hatırlattı açıkçası. Bakmamla çıkmam bir oldu, fiyat bile sormadım. Electrolux ondan bir seviye daha iyiydi ama Samsung ve LG bu iki markanın kalite olarak bence bariz üzerinde. İkisi arasında ise tercih yapmam gerekseydi samsung'un geniş hacimli olan modelini alırdım. Amana'yı da beğendim ama gardrop tarzında almasaydım o zaman tercih edebilirdim. White westinghouse da çok iyi ama fiyat olarak biraz daha yüksekti. Özellikle 100cm eninde olan gardrop tipi modeli çok başarılı. White Westinghouse ile GE arasında baya bir gidip geldim açıkçası. Whirpool'u da Vestel ile olan ilişkisinden dolayı direk eledim, markaya güvenemedim.




  • ghostile G kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, GE pje 25 sv modelini hala kullanıyormusunuz? 11 yıl süresince neler yaşadınız? Bence hala güzel bir buzdolabı.

  • Hocam merhaba, buzdolabını halen kullanıyoruz. Aldığımız günden bu yana bir kez fan arızası yaptı, fanı değişti. Parça fiyatı biraz yüksekti açıkçası. Taşınma sırasında arka tekerleri yamulttular bir de. Onu da fiyat yüksek geldiği için değiştirmedim ama herhangi bir problem olmuyor. Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz ve 10+ yıl kullanım sonrası diyebilirim ki iyi ki almışız. Arada ciddi bir arıza çıkarıp bozulursa yerine ne alırım diye aklıma takılıyor, aynısını bulsam hiç düşünmem tekrar alırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.