Şimdi Ara

PAZARDA YENİ OYUNCU : HAIER TÜRKİYEDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Candy/Hoover grubunu satın aldıktan sonra Haier, kendi markasıyla ülkemize giriş yapmış. Şu anda sadece Media Markt mağazalarında satışta görünüyor. Şu an için buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinesi modelleri satışta.


    Ayrıca resmi Türkiye siteleri de var:

    PAZARDA YENİ OYUNCU : HAIER TÜRKİYEDE
    PAZARDA YENİ OYUNCU : HAIER TÜRKİYEDEwww.haier-europe.com
    Haier, Mutfak ve Ev Aletleri | Haier
    https://www.haier-europe.com/tr_TR

    Sitede pişirme grubu ürünleri de görünmekte. Dahası da yakında satışa çıkacaktır.


    Kişisel olarak Haier tarafından geliştirilen ürünleri merak ediyorum. Bazı seriler Hoover-Candy tarafından geliştirilmiş modeller. Güncel olarak satış fiyatlarını incelediğimde BSH - Miele civarlarında çamaşır ve kurutma makineleri, Samsung ve LG civarlarında buzdolabı satıyorlar. Bakalım nasıl bir performans gösterecekler.


    İşte ilk olarak satışına başlanan ürünler ve fiyatları:



    PAZARDA YENİ OYUNCU : HAIER TÜRKİYEDE


    PAZARDA YENİ OYUNCU : HAIER TÜRKİYEDE


    PAZARDA YENİ OYUNCU : HAIER TÜRKİYEDE







  • buzdolabı almak istiyorum, istediğim boyutta buzdolabı sadece samsung ve bu markada var. tercih yapmam gerekirse hangi marka daha iyidir dolaplarda?

  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Haier fena olmasa da fiyatları çok üstte kalıyor diye düşünüyorum. Muhtemelen benzer özellikteki Samsung buzdolabı daha uygun fiyatlı olacaktır. Özellikle Güney Kore üretimi olan Samsung buzdolaplarını tavsiye ederim. Zamanında çok çok iyi Güney Kore üretimi cihazları vardı. Bosch-Siemens için yaklaşık 20 yıl önce ürettikleri cihazları hala 0 arıza ile çalışmaya devam ediyor. Üretim yerine dikkat ederek Samsung’a bir göz atabilirsiniz.
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt

    Can Bey, teşekkür ederim tavisyeniz için. Samsung Samsung RF49A5002SR aldım. nerenin üretimi bilmiyorum açıkçası.

    şimdi de bulaşık makinası bozuldu şaka gibi. Electrolux AEG Favorit 80873M modeliydi, buradan birilerinin tavsiyesi üzerine 10 yıl önce almıştım. arada bir i60 diye hata vermeye başladı. yıkama yapıyor sorun yok, bu hata neymiş deyip servis çağırdım. gelip 5370TL fiyat çektiler. Electrolux yetkili servisinden nefret ettim, daha önce kurutma makinası için yaklaşık 10 defa götürüp tamir edemeden geri getirdiler. Bostancıya en yakın 2 farklı yetkili servis ikisi birbirinden kötü. üstelik en ufak bir şey bozulduğunda "anakart değişecek abi" demeleri dolandırıcı refleksinden başka bir şey değil gibi geliyor.


    hata kodunu kullanım kılavuzundan bakıp ısı rolesi olduğunu görebiliyorum. zaten makina çalışıyor ve yıkıyor, kodun doğru olduğu net, ısı rolesini değiştiremez misiniz sadece deyince, önce parça yok dedi, sonra biz onarım yapamıyoruz dedi, sonra başka yeri aradım gibi geveledi durdu.

    mesele artık benim için 5370TL değil, dolandırılıyor hissi rahatsız ediyor. onlara onu vereceğime 15 bin verip electrolux'ten ve rezil servislerinden kurtulmak istiyorum. Haier 'in servisleri nasıl acaba?


    şu makinalar arasında tavsiyesi olan var mı?


    https://www.epey.com/bulasik-makinesi/karsilastir/133292-684714-757672-904477/samsung-dw60m6072fs-tr_lg-dfc512fp_bosch-sms44di01t_haier-xf-5c7m0x-17/





  • Öncellikle kart tamiri yapacak yer arayın kart üzerinde bir röle değişimi gibi basit birşey olabilir.eger yeni makina alacaksanız ithal ürün bakmazdım ben olsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.