Şimdi Ara

Gösterge ledi ve bagaj otomatiklestirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar siena 1.2 s aracının gösterge panelinin ışıklarını normal t5dipsiz akkor ampullerini söküp t5 dipsiz beyaz led ampuller takım. 5 lamba yetti şimdilik. Bekledigim performansa yaklasamadim bile. Yeşildi rengi beyaz takiyim mavi olsun dedim bi taktik o da ne gene yeşil. Eyvallah dedim odak noktaları gece o kadar sorun olmasada gündüzleri göze çirkin geliyor. Genelde güzel olan tek şey ibreler beyaz oldu fotograftan bakarsiniz. Bagajada merkezi kilit motoru aldım bagajı hem kumandadan hem de içeriden bir değmeden açmak için. Onu daha takmadim ama takar takmaz yazarım. Onunda fotoğraflarına bakarsiniz
    Yorumlarinizi bekliyorum

     Gösterge ledi ve bagaj otomatiklestirme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 27 Ocak 2016; 0:51:48 >







  • Araç neydi?..Böyle girişimci arkadaşları hep takdir etmişimdir ben pek beremem..Ampüllerin üstüne falan ışığı yayacak homojen dağıtacak şekilde bir şey koysan nasıl olur acaba veya mesela uygun renkli bir oje ile falan boyasan..
  • Ampul boyamak riskli bir iştir. Isınan ampul üstündeki boyayı etkiler bir müddet sonra. Etkilenen boya da ampulun camını çatlatabilir.
    Anladığım kadarıyla arkadaşın aracının gösterge camı yeşil renkli. Arkadan gelen ışık ne renk olursa olsun yansıma yeşil olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KuTuKoLaCI

    Ampul boyamak riskli bir iştir. Isınan ampul üstündeki boyayı etkiler bir müddet sonra. Etkilenen boya da ampulun camını çatlatabilir.
    Anladığım kadarıyla arkadaşın aracının gösterge camı yeşil renkli. Arkadan gelen ışık ne renk olursa olsun yansıma yeşil olacaktır.


    Maalesef öyle sanırım göstergesi değiştirmeyi düşünüyoruz zaten. Işığı dağıtmak işine o yüzden girmedi acikcasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybasan

    Araç neydi?..Böyle girişimci arkadaşları hep takdir etmişimdir ben pek beremem..Ampüllerin üstüne falan ışığı yayacak homojen dağıtacak şekilde bir şey koysan nasıl olur acaba veya mesela uygun renkli bir oje ile falan boyasan..

    Araç 1.2 mpi FIAT siena s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bagaj da artık içeriden açılıyor fotoğrafları videoları mevcut en yakın zamanda yükleyeceğim bir de kapılar kilitlendikten sonra iç lambalar 20 saniye boyunca otomatik yanıyor onuda yaptık allahın izniyle resimleri yükleyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.