Şimdi Ara

Google Play Store'a cihazlar arasında uygulama senkronizasyonu özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Play Store'a cihazlar arasında uygulama senkronizasyonu özelliği geldi
    Günlük yaşamda birden fazla Android cihaz kullanmak yaygın hale geldi. Pek çok kişide iki akıllı telefon olduğu gibi bunlara tablet ya da WearOS saat eşlik edebiliyor. Google da bunun farkında olacak ki birden fazla Android cihaz kullananların hayatını kolaylaştıracak bir özellik sunmaya başladı.



    Ayrıca Bkz.iPhone 14 Plus, iPhone 13 mini'den çok daha iyi satıyor



    Google Play Store'da cihazlar arasında uygulama senkronizasyonunu mümkün kılan bir özellik fark edildi. "Uygulamaları ve cihazı yönetin" menüsüne eklenen bu özellik, kullanıcıların birden fazla cihaza otomatik olarak uygulama yüklemesine olanak tanıyor.






    Yeni özellik nasıl kullanılıyor?



    "Uygulamaları cihazlara senkronize edin" özelliği, bir cihazda kurulu olan uygulamaların, aynı Google hesabına bağlı diğer cihazlara otomatik olarak yüklenmesini sağlıyor. Seçeneğe dokunduktan sonra, Google hesabınızı kullanan tüm Android cihazların listesini göreceksiniz. Buradan hepsini veya sadece istediklerinizi işaretleyip devam edebilirsiniz.



    Son aşamada ilgili cihazdaki uygulamalar seçtiğiniz diğer cihazlara da yüklenmeye başlayacak. Şu anda senkronizasyon yalnızca yeni yüklenen uygulamalar için devreye giriyor. Ayrıca uygulama güncellemeleri için de geçerli değil. Google yeni özelliği kademeli olarak dağıtıyor. Tüm Android kullanıcılarına ulaşması zaman alabilir.




    Kaynak:https://www.androidpolice.com/google-play-store-sync-apps-across-devices/







  • Oyun ilerlemesini aktarabilecek ise çok iyi. Bazı oyunlar Google Play Eşleştirmesini kullanmıyor o yüzden ilerleme aktarmak için yedekleme uygulamaları kullanmak zorunda kalıyorum.

  • Bu 3 senedir falan var yahu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Nasıl 3 senedir vardı? Uygulamaları aktarabiliyorduk ama iki cihazda aynı anda senkronizasyonu görmedim hiç. İki cihaz kullanıyorum birinde uygulama indirince diğerinde de inmiyor bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 22 Mart 2023; 13:20:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galatas4ray

    Nasıl 3 senedir vardı? Uygulamaları aktarabiliyorduk ama iki cihazda aynı anda senkronizasyonu görmedim hiç. İki cihaz kullanıyorum birinde uygulama indirince diğerinde de inmiyor bende.
    Nasıl yok hatta daha eski bile olabilir kurulu cihazlar çıkıyor aynen bu menü ayrıca anlamadım nereden çıktı bu haber işaretlediğim bütün cihazlara iniyor appler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    En az 2 senedir var. En son Sony Android TV aldığımızdan beridir telefona yüklediğin uygulama bağlı diğer cihazında da varsa otomatik güncelliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.