Şimdi Ara

Google Pixel telefonlara ilgi artıyor: İşte satış rakamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Google Pixel telefonlara ilgi artıyor: İşte satış rakamları
    Google Pixel, küresel akıllı telefon pazarında konumunu giderek iyileştiriyor. Pixel 8 serisinin çıkışıyla birlikte güncellenen rakamlar gösteriyor ki, Google Pixel telefonlara ilgi hızla artıyor. Pixel telefonların şu ana kadar 40 milyon adede yakın sattığı kaydedildi.



    Ayrıca Bkz.İşte Google'ın yeni akıllı saati: Pixel Watch 2



    Pixel telefonlar ne kadar sattı?



    IDC’nin sağladığı verilere göre, Google Pixel telefonlar 2016 - 2023 arasında 37.9 milyon sattı. Bu, Pixel serisinin şimdiye kadarki tüm yaşam döngüsü. Satışların son yıllarda çift haneli rakamlarla arttığı belirtiliyor. Bu, iPhone satışlarıyla kıyaslandığında çok büyük bir rakam değil ancak satışların istikrarlı bir şekilde artması dikkat çekici.



    Geçmişe yönelik olarak, Google, 2018’de 4 milyon adet Pixel telefon satışı gerçekleştirdi. 2019 yılında satışlar 7.2 milyona ulaştı. Pixel 7’nin çıkışından hemen önce satışlar 27.6 milyon adede ulaştı.



    Japonya en büyük pazar



    Temmuz ayında Japonya’nın Pixel telefonlar için Google’ın en büyük pazarı olduğu ortaya çıktı. Hatta iPhone’un pazar payını azalttı. Google, Kuzey Amerika’da bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla satışları azalmayan tek akıllı telefon markası oldu.




    Kaynak:https://9to5google.com/2023/10/07/google-pixel-40-million-shipments-total/







  • Bir tane babayiğit firma şu telefonlara distribütör olamadı ya şu ülkede. Getirseler keşke biz de görseydik saf Android nedir nasıldır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Hocan tabiki Pixel kadar iyi olmaz ama Nothing Phone da yeterince saf. Veya custom rom falan da deneyebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt
    peta lui miydi oneplus kurucusu yok fp iddiali telefonlarin artik kamera dan yana yuzu gulmez ustune malzeme kalitesi tatmin etmiyor ve sonunda güncelleme ağzımı yakio eskiden buyuk firmaların arge icin bütçesi bu denli değildi simdi appple samsung aldi başını gitti malasef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noobszle kullanıcısına yanıt

    Carl Pei hocam, Oneplus zaten onun ayrılışıyla bitti. Nothing Phone 2 kamera açısından çok da fena değil aslında, fiyatı kazık biraz ama. Ama tabi bir Google Kamera etmez yazılım farkından dolayı, Google Kamera bambaşka bir şey. Apple ve Samsung'un tekel olması beni de üzüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt
    ah evet carl pei tabikide o eski heyecan yok malsef 2 firmanın tekel olmasi benide cok rahatsız ediyor nothing in compare vs lere baktimda kagit ustu hep iyi ama kullanımda tatmin etmiyor beni nedense umarım google bu işe ciddi derecede önem verir bizim icinde alternatif olur, 7 yil destek baya yüzümü güldürdü bakalim 🤗

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pixel 8 bugün google stroeda denedim, özellikle Pro olan cok kaliteli idi malzemesi de. Su an 6a kullanıyorum ama maalesef tek el olan Google Store %50 zamladi fiyatlari pixel 7 ye göre. Ulan japonyaya geldik burada da ekonomi kötüleşti...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noobszle kullanıcısına yanıt

    Hocam kullanımda tatmin etmez dediğiniz şey kamerası mı? Bir de evet 7 sene beni de mutlu etti, Google'ların da tek sorunu Exynos tabanlı Tensor kullanması bir de. Çok ısınma sorunu yaşayan var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt
    soyle özetlemek gerekirse ülkeye gelen modellerin fiyatları 34-35k yani bu paralara terich etmek zaten cezbedici degil ustune kamera konusunda gercekten samimiyet ile söylüyorum 2 marka dışında herkes geride kaldi global capta teknoloji editörleri de bunu belirtiyor ustune malzeme kaltesi android güncellemeleri arayüz guncelemeleri tatminkar degil bide gelgelelim hala ip sertifikası sorunlari var 1080p video artık mümkün mu on kamera icin yani o eski kafayla amiral gemisi katili mottosu kalmadi çünkü apple ve samsung un fiyatlarına geldiler gün sonunda tum Çinli firmalar lokalde güçlüler fiyat avantajı sunsalarda globalde ve bizim pazar da tatmin etmiyor google in pixel i Çinli ekosisteminden tamamen ayri bir olay oyuzden tek heyecan veren 3. oyuncu olabilir bildiğin üzere huawei hem geride kaldi hemde yerini dolduracak bir xiaomi olmadı gercekten marka algısının da bu işte etkisi de var 🤔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Samsung’dan başka düzgün android üreten mi kaldı HTC, Sony, LG hepsi yok oldu bitti

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yil 2023 halen ülkemize gelmemesi cok üzücü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç günlüğüne de olsa Nokia 8 kullanmıştım. Android One işletim sistemi vardı. Yani orijinal Android arayüzüyle gelmişti. Şunu net olarak söylemek gerekirse bariz bir şekilde herhangi bir ekstra arayüze sahip Android telefondan farkedilir şekilde hızlıydı. Aynı donanıma sahip V30 vardı. LG’nin ne kadar hafif ve hızlı bir arayüzü olduğunu kullananlar bilir. Fakat sonuçta ekstra bir arayüz olduğu için orijinal arayüzün yanında hiçbir özel arayüz hızlı olmuyordu. Şu telefonu Google neden getirmiyor anlamıyorum. Orijinal Android hız olarak çok farklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer illa kaçak bir telefon getirtecek olsaydım, o kesinlikle Pixel 8 Pro olurdu...

  • Tasarım çöp

  • noobszle kullanıcısına yanıt

    Güzel yorumlamışsınız hocam, haklısınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’ye niye gelmiyorsun, Google?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye de satması imkansız. Fiyatları iPhonela hemen hemen aynı. Düşünsenize Samsung S23 28 bin lira iken Pixel 8'in tahmini satış fiyatı 38 bin lira yapıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • google pixel olunca daha hızlı ya da daha güvenli olacağını sanmak, apple takıntısından farkı olmayan bir yanılgı olur.
    android içinde diğer üreticilere zorla dayatılan yığınla google yazılımları varken, bunların içinde istenmedik olan her şey varsayılan olarak geliyor.
    kısaca, toplumda henüz doyum ve farkındalığa ulaşmamış bir apple takıntısı varken, tadı alınmamış bir google pixel takıntısı yıkıcı olabilir.

  • Her şeyiyle göbekten Google sunucularına bağlı "saf Android" bir telefon. CalyxOS, GrapheneOS... bu telefona uyumlu bir sürü rom çıkarmışlar. Bir de onca para verip romlarla uğraşmak donanımı da öyle ahım şahım değil, exynos. Bazılarına sırf Türkiye'de olmadığı için cazip geliyor herhalde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 9 Ekim 2023; 13:16:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saf android çok da heves edilecek bir şey değil. Son derece sıkıcı. Yıllarca saf android kullandıktan sonra MIUI arayüzü kullanmaya başladım. Kullanımı çok daha keyifli. Çok ucuz bir cihaz değilse kasma veya yavaşlama da olmuyor. 4 senedir mi9t kullanıyorum ve çok memnunum.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.