Şimdi Ara

GoodNotes vs Notability (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
6
Favori
29.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    1- Sablonlari ek olarak bulabilirsiniz. 2 sütün kareli ihtiyacim hic olmadi acikcasi. Ancak harika sablonlar var goodnotes icin. direkt PDF olarak indirip bir belgeye aktarin, ve her yeni sayfada ayni sablonu kopyalasin.
    Bunlar icin siteler mevcut, hatta parayla sablonlar da satiliyor. Belki uygulamasi da vardir. Dedigim gibi 1 pdf dosyasi yeterli, devamindan var olan sablonu kopyaliyor program.

    2- dolma kalem ile tükenmez kalem arasinda devasa büyük fark var.
    Eger bastirarak, hizli ya da yavas yazmak isterseniz dolma kalemde gercek kalem hissi veriyor.
    Örnegin bastirirsaniz daha siskin oluyor yazi, hizli yaparsaniz daha ince vs.

    ancak tükenmez kalem sadece kalem.

    Apple Penciliniz vardir diye umuyorum, eger yoksa bu özellik isinize yaramaz. Zaten Apple penciliniz yoksa tamamen yazma olayini unutabilirsiniz.
  • Desider Specialist kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkürler.

    O harika şablonları bulabileceğim bir link var mı acaba?

    Apple Pencil kullanıyorum. Matematik öğretmeniyim, kendime güzel bir şablon bulup , tüm notlarımı aynı düzende çıkarmak istiyorum.
  • ben Notability kullanıyorum. diğerini kullanmadım.

    tam olarak defter gibi kullanıyorum.

    Google'da kıyaslayan videolar var, bi onlara bakabilirsin karar veremedinse.
  • Arkadaşlar notların boyutları çok mu büyük oluyor bana mı öyle geliyor? 2-3 tane 8-10 sayfalık notum var 500-600mb tutuyor. bir öğretmen olarak tüm notlarımı bu şekilde dijitale geçirmeyi düşünüyordum ama böyle giderse hafıza yetiştiremeyeceğim.

    bende mi bir problem var, yoksa herkeste mi böyle acaba.
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt

    Hangi uygulama hocam?

  • hvl00 kullanıcısına yanıt

    Goodnotes hocam

  • Goodnotes kullanıyorum iPad Pro için kalem almaya gittiğimde apple store satış temsilcisi goodnotes tavsiye etmişti, yaklaşık 6 aydır kullanıyorum kalemle yazı yazmak çok rahat ve bir çok özelleştirebilir sayfa ve dosyalama arşivleme bakımından çok kullanışlı, bunun dışında macOS versiyonu ücretsiz indirdim satın alanlara sanırım bu ayrıcalığı tanıyorlar senkronize çalışabiliyorum çok memnunum.

  • Ben de goodnotes alan tayfadanım, gayet memnunum.

  • İkisini de kullandım ve söyleyebilirim ki Notability çok daha rahat ve doğal, kağıt seçenekler az olsa da birçok alanda çok daha önde. Gecikme süresi de daha kısa. Mac uygulaması şu anda ücretli ancak yıl sonuna doğru Catalyst uygulaması yayınlayacaklarını söylediler böylece iOS’te satın alanlar ücretsiz olarak kullanabilecek Mac’te de.
  • Ben iPad’in kendi not uygulamasını kullanıyorum ve şahsen çok memnunum. İlk başta bu uygulamalardan birini almak zorundaymış gibi hissetmiştim. Lakin yazıları direkt kopyalama dahil bir çok şeyi yapabiliyorum. Pratik ve elim alıştı benim. Diğerlerinde yapabildiklerinizin çoğunu yapabiliyorsunuz. Ekstra para vermeye değmez bence.
  • Selam herkese, yukarıda arkadaş sormuş, bu uygulamalarda alınan örneğin 1 sayfalık grafik içermeyen sadece yazı olan evrakın boyutu ne kadar ?
  • renzokuken kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Üniversite sınavına hazırlandığım için deneme, soru bankası vs. çözecepim.

    Uygulamayı kullanırken "bunu yapman gerek" diyeceğiniz bir şey var mıdır? Daha doğrusu notesu diğerleri ile karşılaştırınca öne çıkaran özelliği nedir?

  • Good Notes.


    ben de zamanında çok araştırmıştım. Bana daha konforlu gelen good notes’tu. Yabancı youtube programlarında çok kullanıyorlar bunu.


    GoodNotes vs Notability
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

    Good Notes.


    ben de zamanında çok araştırmıştım. Bana daha konforlu gelen good notes’tu. Yabancı youtube programlarında çok kullanıyorlar bunu.


    GoodNotes vs Notability

    hocam yazarken ekranı büyütüp yaklaştırıp mı yazıyorsunuz acaba? Ben yaklaştırıp yazdığımda pratik olmuyor yaklaştırmadan yazınca da kocaman oluyor yazılar.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tryviga

    Hocam ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Üniversite sınavına hazırlandığım için deneme, soru bankası vs. çözecepim.

    Uygulamayı kullanırken "bunu yapman gerek" diyeceğiniz bir şey var mıdır? Daha doğrusu notesu diğerleri ile karşılaştırınca öne çıkaran özelliği nedir?

    yanlış alıntı yaptınız sanırım. bende programlar yok.

  • slayer1947 S kullanıcısına yanıt

    tabi tabi yatay kullanıyorum. tam sığdırıp yazıyorum. soldan sağa ekrana tam sığıyor yani.


    sol üstte bi buton var oraya zoom yapıyor alt kısma açıyor. istersen orada da yazabiliyorsun.


    Pdf olarak çıktı aldığımda çok net çok kaliteli çıkıyor. burada kalite 10 kat düşmüş resmen :)

  • Merhaba. Notability veya Goodnotes gibi programlar üzerinden okuduğumuz metinde işaretlediğimiz, altını çizdiğimiz veya renklendirdiğimiz bölgeleri farklı bir dosya içerisinde toplu olarak görebiliyor muyuz ? Bilenler için Kindle e kitap okuyucularda olduğu gibi. Uygulamaları bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  • Goodnotes kullanıyorum, direkt olarak şekil çizme modu ve ana ekranda sürekli olarak renk/çizgi seçeneklerini görmek daha mantıklı geldiği için tercih ettim. Benim için 2 eksiği var. İlk olarak gece modu yok, sayfa arkaplanı geceleri değişmiyor. İkinci olarak da silgisi isabetsiz, çizgiyi silerken piksel bazlı değil de biraz daha uzun bir parçayı siliyor. Yine de memnun olmadığımı söyleyemem, zamanla alışıyorsunuz. iPadOS 14 ile orijinal not uygulamasını denedim ama verim alamadım. Silgi konusu ve gece modu konusunda çok daha iyi olsa da birçok yerde GoodNotes açık ara daha kullanışlı geldi.

  • Bılgısı olan varmı ıcloud 200 gb aıle ıle paylasılıyor pekı bu goodnotes satın aldım aıle ıle paylasım varmı 😁
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.