Şimdi Ara

Golf satıp kia sportage almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. Hali hazırda 2006 model 1.6 fsı triptonik vites golf araca sahibim. Alalı daha 7 ay oldu araçtan memnunum. 1-2 sene daha kullanıp suv tarzı bir şey almayı düşünüyordum. Teyzemin eşinde 2011 model 1.6 benzinli(tüp yok) kia sportage mevcut. Sunroof dahil full donanıma sahip. Herhangi bir değişkeni yok. Ön tamponda ufak bir onarım ve arka kapıda avuç içi kadar lokal boya mevcut. Serviste yapıldığı için 2-3 bin TL hasar kaydı mevcut. Km 130 bin de olduğunu ve tüm bakımlarının yapıldığını lastiklerinin yeni olduğunu söyledi. Sonuç olarak araçtan 70 bin TL talep etti. Benimde hevesim var. Benim bildiğim bu modellerde benzin çok yaktığı. Ancak ayda en kötü 700-800 km yol yaptığım için pek etkilemiyor beni.Sizce almaya değer mi? Yorumlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • FSI yakıtından memnunsanız GDI yakması size sorun olmaz ...

    GDI Lpg de sıkıntı yapar bilginiz olsun
  • Zamanida golften q5e gecmistim hocam sende gec guzel oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Kaliteli araba alacak paramız olsa gider onlara bakarız gücümüz buna yetiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Hatchbakten suv a geçmek nasıl bir duygu hocam alışması zor oluyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksknonur61 K kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.2 110 beygirlik aractan bi anda 2.0 211 beygire gecince baya degisik histi :) ama sikintilari baslayinca bi sene kullanip sattik, yeni modeline binmek hayal zaten bu ulkede bizim gibilere kismet olmaz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Bunu yazan adam lancer'a methiyeler düzüyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 8 yasinda sportage a o para cok. Devir ekonomi devri aracinizdan meemnunsaniz bence gerek yok degistirmeye. 0 arac kampanyalarini takip edin benxe yil aonunda uygun bir sey cikarsa o zaman bakarsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sportage ile oldukça benzer ve hemen hemen aynı olan Hyundai Ix35 1.6 Gdi Style Plus paket (2012) kullanıcısıyım. Aracı 7 yıldan beridir kullanıyorum ve şimdiye dek rutin bakımları dışında hiçbir masraf etmedim. Şuan 93.000 km’de. Yakıt olarak da gözünüz çok korkmasın derim. Yoğun şehir içi trafiğinde 9 lt. Şehirdışında ise 7.0 lt’ye kadar düştüğünü gördüm. Bence bu kasada ve bu ağırlığa göre oldukça makul bir tüketim diyebilirim. Sportage’in de motoru ix35 ile aynı olduğu için aynı değerleri görecektir. Eğer lpg takarım derseniz daha uygun yakacaktır ama ben hiç gerek duymadım çünkü çok fazla arabaya binen biri değilimdir. Bu arada aracı beğendiyseniz sportage’de güzel arabadır, fiyat da oldukça makul diyebilirim. (Tabi dediğiniz gibi temiz ise) Hayırlısı olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreglry -- 28 Ağustos 2019; 22:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende 2012-2016 arası hyundai ix35 vardı. sportage ile aynı araba. gdi motor çok benzin yakıyordu ve lpg kitleri gdi motor olması sebebiyle çok pahalıydı. ama donanım olarak sınıfında rakipsiz olabilir (o dönem için tabi sene 2012)
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar Hem araştırdım hem de sizin yorumlarınızdan biraz daha kendi aracımla idare edip ileride sıfır olmasa da en fazla 2-3 yaşında bir suv almanın mantıklı olduğunu düşündüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 2017 golf var satıp 2016 tiguana mı gecsem dedım sonra ıcıne baktım golften farksız aynı hıssıyat. donanımı dersen anca baz donanımı alabılıyorsun golf daha donanımlı. Motoru 1.0 tsi çok az yakıyor onu alınca birde yakıt tuketımı artacak. Sonra dedım neyse bunla devam edeyım en ıyısı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.