Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: frkmngr9153 , Nachtsicht93 , Nachtsicht93 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
9.248
Cevap
117
Favori
449.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıkçası 2021 çok gerçekçi bir tarih değil ama böyle bir gazlama da gerekiyordu zira şu anda PS5'in çıkışında Demon's Souls'dan başka adam akıllı oyun yok. Muhtemelen PS4'ün son dönem oyunlarına bel bağlıyorlar, ki hak da veriyorum müthiş yapımlar gördük, fakat taze heyecan da çok önemli ve bu heyecanın PS5 satışlarına yansıması da azımsanmayacak derecede fazla olacaktır ama oyunun çıkışı 2022'yi çok rahat görür.
  • Henüz God of War'ın veya diğer Ps4 özel oyunlarının Ps5'de ücretsiz upgrade alması hususunda bir açıklama yapılmadı, fakat çoğu oyuncu Ps5'de ek performans ve görsel iyileştirmeler sunulacağını düşünüyor. Bakalım, Plus üyelikler ve konsolun sunacağı hizmetler hakkında daha detaylı bilgileri yakında paylaşırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 17 Eylül 2020; 21:32:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Press a Key

    Hocam bunları biliyorum zaten, ama aynı zamanda Cory Barlog gelecek yeni bir God of War'da daha fazla epik boss savaşları bulunacağını söyledi, God of War'da mesela daha çok savaş olsaydı oyunun çıkış süresi de uzayacaktı, boss savaşlarının sahnelerini hazırlayıp kurgulamak çok çok zor bir iş, bir tanesi bile aylar sürüyor.

    Ps5'e gelecek God of War'dan söz ediyoruz, fizik ve grafiklerin yenilenmesi, geliştirilmesi lazım, oyun temelde aynı, motoru hazır tabi ki, fakat üst düzey bir oyunu sadece 3 yıla tüm detayları ile rahat rahat nasıl sığdırabilirsin biraz şüpheye düşüyorum.

    Umarım yine de erteleme almaz ve dediğin gibi olur, zaten 2021 yılına verilen çıkış tarihi de Eylül'den önce olmaz, yine uygun bir ihtimal var bakalım.

    Yakında daha çok detay gelecektir.
    Cory nin o aciklamasini hatirliyorum. O aciklamayi `` OYunda neden cok fazla boss savasi YOK `` sorusu uzerine bu cevabi vermisti. Cevabinda bir boss savasinin ekibe neredeyse 3 ayina maaloldugunu soylemisti. Ancak 2.oyunda daha epic boss savaslari olacak dedigini hatirlamiyorum ama thor ile yapilan savasta nasil epic olmasin ki be kardesim demi ya :) O balta ile cekis havada bir carpiasacak yada kratos o hayvansi gucuyle thor un ona firlattigi cekici tuttup thor cagirdiginda cekicle birlikte suruklenecek dag tas agaclara vura vura. Lan iyice agzim sulandi simdi yaa :)




  • Kasatka kullanıcısına yanıt
  • Çok erken değil mi çıkış tarihi? 2018 de çıkmıştı.3 senede yapılmış bir oyun.Çok az korkum var açıkçası.Aynı haritayı kullanıp bir şey eklemeyecekler mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Bahsini ettiğimiz habere tekrar baktım, yanlış hatırlıyormuşum, dediğin gibi boss savaşlarının artacağı hakkında bir şey dememiş.

    Fakat God of War'ın en çok eleştirilen kısmı boss sayılarının kıtlığı, Cory Barlog'da bunun farkında, istekleri göz ardı etmeyeceklerdir.

    Öte yandan, God of War'da başarılı bir çok boss savaşları yer alıyormuş, hatta Cory Barlog bu durumu "Çok daha iddialı ve çılgın bir oyundu" diyerek yorumluyor, lakin geliştirme sürecinde bu boss savaşlarına müthiş bir iş çıktığını görünce eklemekten vazgeçmişler.

    Keşke 3 ay olsa, Cory Barlog tek bir boss savaşının 30 kişilik farklı bir ekibin tam 18 ayına tekabül ettiğini söylemiş.

    O sahneleri yapmak cidden büyük bir olay, her firma/stüdyonun ha deyince yapacağı bir dizayna sahip değiller.

    Oyun hayatı Counter Strike'da kalmış bazı tanıdıklarıma Baldur ile Kratos'un ilk sahnesini gösteriyorum, oyun sektörü nasıl bu noktaya varmış diye hayret edip iç geçiriyorlar, sırf gösterdiklerimden gazlanıp God of War için Ps4 alan akrabalarım var, o sahneleri kurgulayıp en ince ayrıntısına kadar ilmek ilmek işlemek kolay değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Oyunun daha erken gelmesi, hali hazırda motorun bulunması, diyarları ve gölü diğer oyunlar için de standart olsun diye tasarlamış olmaları, gelişen mo-cap ve teknoloji ile alakalı. Bundan sonrası kurgu ve yeni şeyler ekleme üzerine. 4 sene epey yeterli bir süre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD'nin nimetlerini sonuna kadar kullanacaklardır.
    4K ve 8K Texture'nin de bolca kullanılacağını düşünüyorum.
    Zen 2 Mimarisi ve 16 GB ram ile diyarlar arası geçişin ve aniden değişen ortamların daha güzel olacağını şimdiden söylemek lazım.

    Buna ek olarak Gölgelendirme / Ray Tracing / Doku kalitesi / Yeni Animasyon ve karakter detaylarında ki Next-Gen belirginliği belli olacaktır.

    Santa Monica Studio çalışanları genel itibari oyunun ana teması ve diyarları oturttuklarına göre. Geriye yeni diyarlar eklemeleri ve hikaye gidişatına göre Boss sayısının biraz daha fazla yapacaklarına şüphe kalmıyor.

    Yine "Epic" bir oyun bizleri bekliyor.. :)
  • Ps Plus Collection adında yeni bir üyelik sistemi çıkaracak ve lansmanda gördüğün gow, days gone gibi oyunlar o üyelik altından erişilebilecek. Açıklama bu şekilde. Plus ile verecek gibi değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • God of War: Ragnarok'un savaş mekanikleri için animatörler ve tasarımcılar aranıyor. Stüdyo her geçen gün genişliyor, 2021 yılı biraz zor bir ihtimal olsa da, imkansız gibi gözükmüyor, çalışan sayısı çoğalıyor iş yükü azalıyor.

    https://twitter.com/SonySantaMonica/status/1306712744985468930?s=19

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3.oyun için ps6 yı beklemeye gerek kalmayacak ps5'i büyük ihtimal god of war la kapatıcaklar. %90 ihtimalle 2022 mart nisan gibi çıkıcak 2021 kasım aralık çıkması çok zor gibi geliyor. Zaten bu fiyatlarla 1 sene indirim bekleriz. Beni artık konsol düşündürmüyor oyunları nasıl alıcaz o düşündürüyor.
  • Ragnarok ilk oyuna nazaran daha geniş bir konuyu ele alacaklar gibi duruyor..

    GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022
  • 2021 e kadar daha vakit var. Bence yetistirebilirler çünkü ilk oyun cikali bayagi yıl oldu. Bunca zamandir çalışıyorlar, hem sadece ps5 e çıkartıyorlar. PS4 e uyarlamakla vakit kaybetmeyecekler.
    Konusuna gelirsek bana sanki ragnarok yarim kalacakmis gibi geliyor. Inşallah oyle olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 19 Eylül 2020; 0:4:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler çok merak ettim bir soruyu soracağım sizlere
    Türkiye'de şuana kadar kaç âdet ps4 satılmıştır
    Ve ps4 pazarın yüzde kaçını oluşturuyor dur tahmini olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunu sony nin çok zorlaması birde ps4 ün sınırlı gücü yüzünden cory barlog tam istediklerini oyuna aktaramamıştı.Şimdi ellerinde devasa bir konsol ve nispeten yeterli süre var.
    Cory barlog ilk oyuna gelen bazı eleştiri ve eksi yönleride mutlaka görmüştür.Boss savaşlarının azlığı,oyundaki yaratık çeşitliği,vs..bunlarıda insanları memnun edecek düzeyde geliştireceklerdir.
  • Her türlü Türkçe altyazi çıkar değil mi arkadaşlar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet umarız :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • God of war serisini seviyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun cok buyuk ihtimalle ps4 ede gelecek. Dayanagim,110 milyon ps4 sahibi olmasi bu oyunun kisa surede yapildigi icin fazla ozenilmedigi ama yinede harika olacagindan suphem yok kisacasi ustunde ugrasilmis cok fazla emek verilmis gow un bundan sonra cikip sadece ps5 icin cikacagi ve son olarakta ps4 e grafik bakimindan haliyle eksik yapip ps5 de ray tracing cart curt gibi ozellikleri ile hava atip ps5 in birazda olsa gucunu gostermek icin cikarabilirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark-Samurai kullanıcısına yanıt
    Fazla özenilmediğini nerden biliyorsun. 2021 sonu çiksa zaten 4 seneye yakın bir gelistirilme süreci olacak. Bence 2022 marta ertelenecek zaten. Tlou Part 2 de 4 yıl geliştirildi bu arada.

    Santa Monica ne zaman özenilmeyen bir ana oyun yaptı ?

    Gow ascension saymayın o yan oyundu zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.