Şimdi Ara

Gittigidiyor Dolandırıcı Üyeden Taraf Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
7.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evlenmem sebebiyle paraya ihtiyacım olduğundan, Gittigidiyor sitesi üzerinden sıfır Logitech G900 mouse sattım. Alıcı Ankara'da oturan Serpil P. adında bir bayan. Ürünü aldıktan sonra, sorunlu olduğunu ve iade etmek istediğini söyledi. Bende üzülerek kabul ettim, neyse ben işte olduğum için iade paket evime teslim edilmiş. Video kaydıyla kutuyu açtım ki, altında bolca çiziği bulunan kutusundaki seri no ile aynı olmayan bir bozuk G900 mouse.. Durumu hemen gittigidiyora bildirdim ve onayı durdurdum. Otomatik onaya da daha 3 gün vardı.Bu arada alıcıda dolandırıcı oolmadığını iddia ediyor ve parayı alma peşinde. Ben gerekirse bana gelen ürünü gittigidiyora göndereceğimi ve para talep etmeyeceğimi ama onlara da paralarını iade etmemelerini söyledim. Aradan 1 saat geçmeden alıcıya para iadesi yaptılar. Şimdi beni mağdur eden gittigidiyor zararımı karşılamıyor. Dolandırıcı bu yolla sıfır ürünü ve parasını aldı. Bende 25 TL kargo parası ve mousetan oldum. Siz siz olun gittigidiyor üzerinden satış yapmayın, amacınız dolandırmaksa, gittigidiyor size yardım ediyor. Alın sağlam ürünü gerekirse boş kutu geri yollayın paranızı alın. Gittigidiyor üzerinde dolandırıcılık yapan kullanıcı adı ise barbar0601
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Hocam geçmiş olsun



    Adli işlem falan başlattınızmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor 2 3 senedir berbat durumda.

    satıcılara olumsuz yorum yazıyorsunuz hemen siliyorlar. yanlış ürün geldi diye iade kaydı oluşturuyorum satıcının kararına bağlı diyorlar. zaten adam akıllı site olsa telefon desteği olurdu. yıllardır telefon destek hattı yok. kimse bunlara dur demiyor.
  • çocuk annesinin ismini kulalnmnış muhtemelen, ev adresi, telefon vs varsa tanıdık gönderin bence. yüzsüz insanlar değilse olay hallolur.

    oha maus 750 tl imiş, bırak eş dost gönermeyi ben kendin giderim o adrese. ağzını burnunu kırıp mausu zorla alırım veletten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 12 Mayıs 2017; 18:0:26 >
  • Arkadaşlar kişinin adres bilgileri vs hepsi mevcut, telefonları açmıyor, gittigidiyor üzerinden kullanıcıya mesaj gönderemiyorum, mesajlarımı engelledi. Gittigidiyor daha süresi bile dolmadan para iadesi onayı verdi, kendilerine kaydettiğim videoyu gönderdim buna rağmen ne kullanıcıyı engellediler ne de kendilerinden kaynaklanan sorunumu çözdüler. Az bi ücret değil, tüketici hakem heyetine henüz vermedim, ne yapacağımı bilmiyorum. Ankara'da oturan hırsız dolandırıcı birisi. Şikayetvar sitesi üzerinden de gittigidiyor sitesi hakkında yazdım. işte yazdığım şey https://www.sikayetvar.com/gittigidiyor-saticilarini-magdur-ediyor-sikayetciyim




  • geçmiş olsun, cidden rezalet bir durum.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Yorumları silmiyorlar sadece bizim insanımız okumuyor.

    Hergün şikayet duyuyoruz, sıcak fırsatlar konu dışı şikayetvar'ı geçti. Biri diyorki bir daha asla n11 i bir daha asla kullanmam, diğeri diyorki asla gittigidiyoru bir daha kullanmam.

    Ben hobi olarak satışta yapıyorum arkadaşlar. Satış dediysem 12 yıldır bu işleri kurcalıyorum, forumdaki arkadaşların şimdi yaptığı uyanıklıkları ben 7-8 yıl evvel yapardım. Kimse hesabımı sebepsiz yere kapattılar, durduk yere kartımı banladılar demesin.

    Tek taradı okuyarak asla hüküm vermeyin. Konu sahibi arkadaşı tenzih ederim, fakat birçok üye tatlı su kurnazlıkları neticesinde bu tarz konular açıyor. Arkadaşına ps4 satmışmış olamazmıymış, kulaklığı adam iade almıyormuş, satıcı iadeyi kabul etmemiş servis raporu bekliyormuş vs vs.

    Artık olumsuz yorumlar için 15 gün serinleme süresi veriliyor. Yorumlar asla silinmiyor, sadece 15 gün sonra görünüyor. İade olayında gittigidiyor hala bir numaralı sorunsuz sitedir, geçen haftaiçi jelatinini açmadan 2 binlik telefon iade ettim.

    Müşteri hizmetleri olayı tamamen sıkıntı sonsuz katılıyorum.

    Bu olayda gittigidiyor müşteri yanlısı olmuş, diğerinde satıcı yanlısı olmuş. Burada destek görmek için olaylar farklı anlatılabiliniyor.

    Ben tüketici olarak bilinçli olmanın yanındayım. Herkes biraz daha bilinçli olsun.




  • Arkadaşlar gördüğünüz gibi gittigidiyor yazışmalarımı da şikayetvar sitesi üzerinden yayınladım, gittigidiyor uyarılarıma rağmen önce onayı durdurdu başka bir temsilci hemen onayı verdi. Süresi bile dolmamıştı. Burada herkes kafasına göre takılıyor sanki sarhoşlar, gittigidiyor şimdide alıcıyı uyardık parayı havuza aktar iade edilim diye yazdığını ama alıcının asla yanıt vermediğini dile getiriyor. Atı alan üsküdarı geçti misali dolandırıcı alacağını aldı iade eder mi? Madem sıfır risk o halde zararımı karşılasınlar.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    yorumlar çok kolay siliniyor.


    zamanında ben de satış yaptım. gerçekten haksız yorum yapan kişiler için mesaj attım hemen silmişlerdi. bu durumu suistimale çeviren satıcılarda var.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun
  • Gittigidiyor Dolandırıcı Üyeden Taraf Oldu
  • Desenize artık hiçbir siteye güvenilmez Geçmiş olsun
  • Günlerdir yazıyorum hiçbir çözüm önerisi yok, 20 ücretsiz listeleme ardından 100 ücretsiz listeleme hakkı verelim diye yazıp duruyorlar. Bende "YENİDEN DOLANDIRILMAM İÇİN Mİ?" cevabını yazıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VEBAL

    Gittigidiyor Dolandırıcı Üyeden Taraf Oldu

    çok ii hatırlıyorum benzer durumda olan başka biri böle bi konu açmıştı ve aynen bu cevabı vermişlerdi.

    bu adamlar işin kolayını bulmuş, çözüm üretemeyince yasal yollara başvurun vs zırvalıyorlar.

    üketici hakem heyetine fln bi başvurun hocam siz de.. olmaz savcılık yollarını deneyin. başka bişi aklıma gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 12 Mayıs 2017; 19:5:6 >




  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Madem sıfır risk , bende dolandırıldığımı gönderdiğim video ile ispatladım. Buna rağmen kendilerinden kaynaklanan sorunun çözümü olan zararı karşılamıyorlar.
  • Thh ye gg yi şikayet etmek lazım. Alıcıyı değil. Bu nasıl bir sorumsuzluk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem GittiGidiyoru hemde o kullanıcıyı THH'ye verin. Bınların sonu yakındır da bakalım ne zaman merak ediyorum.
  • Sıfır risk adı alında hem alıcıyı hem satıcıyı güvence altına aldığını belirten hizmetten uzak , oyalama politikası yapıp aslında sorununla ilgilenmeyen zerre umurlarında olmayan tavırlara sahip gittigidiyor sitesini mahkemeye vereceğim.
  • gittigidiyora elimi sürmüyorum artık :)
  • Bakın kısa sürede neler neler yaptılar Gittigidiyor Dolandırıcı Üyeden Taraf Olduın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.