Şimdi Ara

Gittigidiyor Dolandırıcı Üyeden Taraf Oldu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
7.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gittigidiyor da çöpmüş buradan onu anlamış olduk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reco.

    gittigidiyor 2 3 senedir berbat durumda.

    satıcılara olumsuz yorum yazıyorsunuz hemen siliyorlar. yanlış ürün geldi diye iade kaydı oluşturuyorum satıcının kararına bağlı diyorlar. zaten adam akıllı site olsa telefon desteği olurdu. yıllardır telefon destek hattı yok. kimse bunlara dur demiyor.

    en iyisi sahibinden.com

    ben 6 sene önce micro SD aldım sitedeki ana sayfa reklamından sahte çıktı, şikayet ettim tınlamadılar. daha ne alış ne de satış yapmıyorum oradan. 61 tane de olumlu referansım var düşünün artık gerisini

    http://profil.gittigidiyor.com/kyorhan




  • VEBAL kullanıcısına yanıt
    bu kadar okuduk konuyu son durum ne hocam 2 ay geçmiş çözüm bulmuşsundur heralde
  • Son durum nedir ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır çok şikayet var GG den...bende mümkün oldukça kullanmıyorum.Adam gibi muhatap Yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gg sahibinden sanalpazar satislarimi ASLA #!!. Gecenlerde bir sony telefon sattim kutulu tum aparatlariyla beraber. 1 hafta sonra beyenmedim geri gondericem dedi alici. Neyse tel bana geldi orjinal sifir kulakligi yok. Orijinal sarj aleti yok. Aliciya sordum nerde bunlar diye adam bilmiyorum, ben gormedim dedi... Bende nekadar ugrassamda sonuc alamayacagimi bidigimden uzerine dusmedim. Sadece birdaha bu plarformlardan satismi ASLA !#! diyebiliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim başımada eticaret maduriyeti geldi.
    21-05-2018 tarihindewww.sanalpazari.com İstanbul TR (fatura ismi ile fer-yak bilgisayar) aldığım ürün bozuk çıktı.Aldığım bilgisayar malzemesi o günün koşullarında 930TL idi şimdi 1750 Tl. Durumu satıcı ile görüştüm parayı iade edemeyiz malı değiştirebiliriz dedi. Ürünü kargo aracılığı ile iade ettim. Aradan geçen süre zarfında telefonla aradığımda ürünü servise gönderdik biz size döneceğiz dediler.(ANLIYCANIZ ZAMAN GEÇİRTEREK BENİ OYALADILAR) Daha sonra telefon eden kişi malı siz bozmuşsunuza çevirdi. Yani anlayacağınız önce paramı aldılar sonrada kutusundan bozuk çıkan ürünü yasal 14 günlük iade süresi ve 2 yıllık garantisinide yakarak beni DOLANDIRDILAR.Durumum Maltepe-İstanbul tüketici mahkemesinde kayıtlıdır.Onların yüzünden 2 ay boyunca banka ve mahkeme arasında koşuşturuken sağlığım ve pisikolojim bozuldu.Hem maddi hem manevi yıprattılar.Benim başıma bunlar geldi.Sizde aynı şeyleri yaşamak ve paranızla madur olmak istemiyorsanın.Şu anda HEPSİBURADA.COM üzerinden satış yapmaktalar başıma gelen bu durumu siteye bildirmeme rağmen (başkasıda benim gibi mağdur olmasın diye) açıkçası umurlarında bile değil.AMAN HA BUNLARDAN BİRŞEY SATIN ALMAYIN.
    ARENA ya gönderilen arızalı ürün formunda teknik servisi teşhisi köşe kısmında fiziksel hasar varmış.Üründeki sorun kullanıcı kaynaklıymış.Adamlar sanki araba hasarı tespit ediyorlar sanki sigorta müfettişi (ürün sabit disk) niye üründe hasar olunca hep kullanıcı kaynaklı oluyor.Ürün bana gelene kadar 1000 tane elden geçiyor.




  • Bugun bende dolandırıldım :D lise talebesi bir velet bozuk anakartı sattı iade ettim. kartta gitti parada :D

    aman gittigidiyor vs satmayın almayın. Ülkeye bak yav.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.