Şimdi Ara

Gergi Tavan ve Dekorasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gergi tavan sistemi ile bulunduğu ortama şıklık kazandıran bu tavan sistemi ayrıca küçük mekânlar içinde iç mimarlar tarafından en çok tercih edilen türler arasında bulunuyor. Germe tavan üzerinde kullanılacak desen seçimi tamamen müşterilerin isteklerine uygun şekilde hazırlanır. Model seçimi tamamen kişilerin zevklerine tasarlanır ya da var olan şablonlardan kullanılabilir. Gergi tavanların birçok farklı modeli ve uygulanma şekilleri mevcuttur.


    Gergi Tavan ve Dekorasyon
    Gergi Tavan ve Dekorasyon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talutayni -- 11 Mayıs 2017; 12:11:43 >







  • Gergi tavanlar, bir “membran” nın çevreye kaynaklandığı bir PVC filmden üretilmektedir. Kurulum, önce odanın etrafında özel bir alüminyum profilin sabitlenmesi, daha sonra tavanın 50 santigrat dereceye kadar ısıtılması ve filmin gerilmesi ve son olarak “membran” ın profilin kilitleme kanalına yerleştirilmesi ile sağlanır. Soğutma filmi daha sonra mükemmel bir tavan sağlamak için küçülür. Barisol tavan olarakta bilinen gergi tavanının ardında telleri, havalandırma sistemlerini ve daha fazlasını gizlemek mümkündür. Tavanın yüzeyinde lambalar, duman dedektörleri, havalandırma açıklıkları vb.

    Gergi tavanlar geniş renk ve doku çeşitlerinde mevcuttur. Dokular parlak, mat, saten, şeffaf ve metaliktir. Tüm dokular fabrikamızda görüntü baskısı için uygundur.

    Gergi tavanlar, yüksek neme sahip odalarda da güvenlidir. Gergi tavanlar, neme dayanıklı ve alerjisizdir. Nem gerdirme tavanlarının etkisi altında boyutlar değişmez.

    Gergi tavanlar inanılmaz derecede hafif. Sadece 240 gr / m2'lik bir ağırlıkta mevcut olan diğer tavan tiplerinden daha hafiftir ve bu nedenle binanın yapısındaki yükü en aza indirir. Gergi tavanların BS1D0 ve BS2D0 yangın sınıflandırması vardır.

    Gergi tavanlar 40 yıldan fazla bir süredir Avrupa'da kullanılmaktadır. Bu eşsiz ürün, sınırsız dayanıklılığa sahiptir, gergi tavan ürünleri genellikle 10 yıllık bir garanti sunar.

    Web Site:

    https://www.gergilitavan.com/

    http://www.gergintavan.com/

    https://www.albayrakgergitavan.com/

    http://www.oztastic.net/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.