Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
89
Favori
320.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haklısın. Maalesef Google tarafından yapılmış günümüzdeki bu projenin bile altından kalkabilecek bir cihaz ama gel gör ki General Mobile tarafından Cami kapısına terk edilmiş bir vaziyette...

  • İşin sinir bozucu tarafı hala sıfırını üretip satıyorlar ,güvenlik güncellemesi bile 2019 da kalmış cihazı 3000 TL gibi fiyatlara satıyorlar, bu kadar soysuzluk olmaz.. olmamalı bence..!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 22 Mart 2022; 21:27:6 >
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt

    İşleri güçleri her modelde yapmış oldukları hataları yine tekrarlamak, her lasmanda geçmişte hatalar oldu düzelttik artık bomba gibiyiz gibi güven verici sözler söyleyip insanları kandırıyorlar. Bu firmanın a yada b dediğine inanmayacaksınız. GM 9 pro için 2 yıl ana güncelleme 3 yıl güvenlik güncellemesi verileceğini söyleyerek satış yapıldı insanların çoğu bu nedenden dolayı telefonu tercih ettiler ne oldu her zaman ki gibi geçmişte yapılan aynı durumu yaşattılar. İnsanları da geri zekalı falan sanıyorlar sanırım neymiş pandemi de dünyaya chip üreten firma sahileri kaçmış :) arge ekipleri yerli üretim yok beyin göçü yalanları hepsi palavra, çinli firmanın modelini çin'de veya TR de toplayıp etiket basıyorlar. Yazılımın kaynak kodlarını Çinli firmanın elinde para vermek istemiyorlar yeni yazılım için insanlarında aklı ile oynuyorlar bu şekilde. Bu firmanın ürünlerini alma aldırma, müşteri hizmetleri yalan atmaktak feleği şaşmış çünkü en başından ki insanlardan tutun en alt çalışan bile aynı yalanı söylüyor. Yaklaşık 2 ay önce gm satıcısi ile konuştum oda sallıyor bol keseden :) gidin biraz daha para verin iyi bir markanın cihazını alın. Bugün 8 Nisan 2022 ve hala ne gelen var ne giden sorunlu bir şekilde cihazı kullanıyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasa86 -- 8 Nisan 2022; 14:52:37 >




  • 29 Nisan 2022 oldu güncellenme vaadiyle satıldı ama yine her zamanki yaptıkları gibi kandırdılar, ne güncelleme geldi nede sorunlar düzeltildi. Evinize general mobile cihazlarınızı sokmayın pişman olursunuz, bu cihazı alma aldırma. Hayatımda söyledikleri ile yaptıkları arasında çelişen bu denli bir firma görmedim.
  • Arkadaşlar size şu kadarını söyleyeyim 2 seneye yakındır Xiaomi mi note 10 kullanıyorum. Bundan önce GM9 pro kullanıyordum. Güncelleme olayına sinir olup memnun olduğum halde sattım. Xiaomi de gelen her güncelleme telefonu daha kötü hale getirdi. Cihazı ilk aldığım halinden eser yok. Adam kamera da olan özellikleri bile iptal etti. Mesela AMOLED HDR estekli ekranım var ama netflix ve youtube da bu özellikleri kullanamıyorum. Çünkü güncellemelerle bu özellik bile gitti.


    Demem o ki güncelleme olayına çok takılmayın. Stabil cihazınız varsa dursun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 29 Nisan 2022; 10:30:26 >
  • Güncelleme olayına takılmalı bence. Güvenlik açısından önemi yeter. Güncelleme konusunda kötü örnekler vardır. Bu konuda mızrak başı kim olur hemfikirizdir sanırım.

    Neyse zaten yeni çıkan GM telefonları f/p de değil. Olur da f/p telefon çıkarırlarsa bu konuyu hatırlarım şahsen. Ayrıca bir daha belge köşelerini bulanık çeken, aramada ses almayan telefon istemiyorum. Bu nedir ya  

  • ahizeden telefon görüşmesinde karşı tarafa sesin az gitmesi kronik; bunun çözümü telefonu hoparlör e alıp konuşmak, her zaman işe yaramayabilir çünkü bulunduğunuz ortam çok gürültülü ise karşıdaki kişinin sesinin duyamayabilirsiniz bir de telegonun kamerası bende şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı çıkarmadı, aldığınız cihaza göre bence değişiklik gösteriyor sorunlu olup olmama durumu...

  • Mikrofon sorununa güncel bir çözüm var mi
  • Merhaba beyler, aranızda format, custom son sürüm Android yükleme, donanım düzeltme, vb. işlerini yapan var mı?

  • Merhaba arkadaşlar, hafıza kartındaki tüm fotoğraflar videolar gitti geçen hafta. O saatten sonra da telefonla fotoğraf veya video çektiğimde telefonda görüyorum, fakat telefonu kapatıp açtığımda gitmiş oluyor hafıza kartındakilerin hepsi... Hafıza kartını çıkarıp kart adaptörüyle pc'ye takıyorum, kartta bir sorun göremiyorum, pc'den herhangi bir videoyu atabiliyorum karta... Fakat telefondayken sıkıntılar devam ediyor. Ve hepsi de değil: Birkaç çektiğim video silinmemiş, onlar hala duruyor, fakat genelde siliniyor, özellikle telefon kapanıp tekrar açtığımda göremiyorum son çektiğim fotoğrafları... Sorun nedir?

  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen denemişsindir. Ama yinede sorun kart gibi geldi bana. Başka bir kartı taksan cihaza
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt

    Hafıza kartında android/data/org.codeaura.snapcam/files diye bir klasöre kayıt yapıyor. Fotoğraflarınız ordadır muhtemelen ama galeri programında gözükmüyordur.

  • Merhabalar, GM 9 PRO'yu teknik servise göndersem ekranı kaça değiştirirler? (garantisi yok).

  • Daimon88 kullanıcısına yanıt

    General Mobile sitesinde 1120 - 920 - 820 yazıyor.

  • 26 Ağustos 2022 gm 9 pro güncelleme hala gelmedi ve destek ekiplerinin yalanları everesti geçti, sosyal medya çalışanları son hız GM 9 pro ile ilgili mesajları silip kişileri engelliyorlar. Siz siz olun eğer bu mesajı okuyorsanız ve gm markasının telefonunu almayı düşünüyorsaniz almayın sorunları düzeltmezler destek vermezler paranız ile rezil olursunuz üzerine biraz daha para ekleyip iyi markalar tercih edin.
  • 3 buçuk senedir kullanıyorum. Güncelleme desteği olmaması haricinde hiçbir sorunum yok. Güvenlik güncellemelerinin 3 yıl önceden kalması tabiki bir tık sinir bozucu bir olay.

  • Depar Atan Uruk Hai kullanıcısına yanıt

    Aynen dediğiniz gibi hocam şeytan kulağına kurşun takılma yaşadığımı bile hatırlamıyorum tek sorun güvenlik güncellmesi,android one dediler ilk güncellemeyi alacak telefon dediler ama hiçte öyle birşey olmadı.Çevremde alıp sıkıntı yaşayıp uğraşanlarda oldu benim gibi memnun olanlarda.

  • Harita kullanırken bazen çok takılıyor. Android kısmında işletim sistemi olaylarını pek bilmiyorum. Hızlı Windows sürümü kurup bu tarz durumların önüne geçebiliyorum bilgisayarda. Android telefonda yapabiliyor muyuz böyle şeyler? Nerden araştırıp bilgi sahibi olabilirim bunun için?
  • güvenlik güncellmesi bile alsaydı güzel bir telefondu yazık oldu...

  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.