Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 9 PRO [ANA KONU] ★★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
8
Favori
68.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonumda bir sorun var. Bir arama geldiği zaman, yeşil telefon logosunu yukarıya çekince açılıyor, aşağı çekince aramayı kapatıyor, biliyorsunuz. Fakat benim telefonumda bir süredir aşağı yöne inmiyor. Yani gelen aramayı geri çeviremiyorum. Sanki dokunmatiğinde bir problem var gibi. Böyle bir sorunu olan var mı?

    Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım düzelmedi. Önerisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fLyNeC kullanıcısına yanıt
    Başka bir arama uygulaması yükleyip deneyin sorun belki uygulamada olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrika ayarlarına döndürdüm yine düzelmedi. Telefonu servise verdim. Hatta bazı uygulamalarda bazı butonlar çalışmıyordu onu da gösterdim. Mesela işcep uygulamasını, tanıtımı geç'e basamadığım için kullanamıyordum. İnceleyen kişi de normal bulmadı. Sanki uygulamalar ile ekran arasında bir iletişim problemi var. İnceleyen kişi kayıt açarken sorunu tarif etmekte zorlandı. Bakalım sonuç ne olacak.
  • Kilit ekranina kamera kisayolunu ekleyemiyorum arkadaslar, bilgisi olan var midir bu konuda???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • overseas kullanıcısına yanıt
    Güç tuşunun üstündeki tuşu basılı tutarak video çekim kaydını başlatabilirsin.Çift tıklayarak da oluyor.
    Yine güç tuşunu çift tıklayarak kamerayı resim çekim modunda açıyor.Ekran kilitliyken yani. Ekran açıkken de oluyor aynı işlevler.
    Kisayol işi nasıl yapılır bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefon görüşmesi sırasında sesin birden azalıp derinden gelmesi problemini çözebilen var mı?
  • Graindor kullanıcısına yanıt
    malesef benim sorum bu degil, android isletim sistemindeki telefonlarda kilit ekraninda kamerayi acmak icin sag altta bir kisayol bulunuyordu. guc tusunun uzerindeki biraz daha farkli calisiyor, bastiginiz an video kaydina gecmekte. ben sadece fotograf ozelliginin acilmasinin kisayolunu bulmaya calisliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu dün servisten aldım. 4 adet parça değiştirilmiş ve sorun çözülmüş. (Değişen parçalar: ekran, arka kapak, ses tuş bordu, anten kablosu) Açıksası telefonu satın alırken servisinden endişeliydim fakat ben memnun kaldım. Ayrıca yaşadığım dokunmadık sorunu, normal kullanımda fark edilmesi güçtü ve "telefonda bir sorun yok" deyip geri gönderilmeye müsaitti.
    Telefondan da servisinden de memnunum.
  • Bluetooth bağlıyken YouTube dönüyor ve level u ile kullanıyorum sürekli bağlantı kopuyor. Tek simli versiyonda sorun yoktu çift simde bu sorun var. Servislik mi şimdi bu cihaz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar GM 9 pro aldım ama karşı tarafa sesim iyi gitmiyor, bozuk bir şekilde gidiyor. Bunun çözümü nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımın bu telefon ile yaşadığı bir problemi ve varsa çözümünü öğrenmek için yardımınıza ihtiyacım var. Bir telefon görüşmesi yaptığı esnada bir başka kişi aradığında konuşmakta olduğu kişiye ses gitmiyor ve o kişinin suratına kapatıp tekrar araması gerekiyor. Bir de bazen konuşurken ses çok derinleşiyor, sanırım bu kronik sorunu ama ilk yazdığım sinir bozucu. Hatta bu problem ara sıra kafasına göre mutasyona uğrayıp konuşma esnasında başka biri aradığında otomatik olarak ilk konuşmanın yapıldığı kişinin araması sonlandiriliyor. Boyle bir sorunla karşılaşan muhakkak olmuştur diye düşünüyorum. Çözüm sunan arkadaşa bulunduğu il ve ilçeyi söylediği takdirde yemek sepetinden yemek ismarlayacagim. Arkadaşım telefonu 9 aydır kullanıyor ve yaklaşık 3-4 aydır bu sorunu yaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam.
    Mmutasyon kısmı muhtemelen, kim arıyor diye bakıp, sonra telefonu tekrar kulağına değdirdiğinde, görüşmeyi sonlandır dokunuşu olarak algılanmasından dolayıdır. Ses yeterince yüksek geliyorsa, baktıktan sonra telefonu değdirmeden görüşmeye devamını öneririm. Sorun hallolursa, ikinci aşama da telefonu kulağına değdirdiği yere ve biçime (tek noktadan, sürükleyerek vb) dikkat etmektir. Son aşama dokunma noktasının algılanmasındaki hatadır. Yazılım sorunu olsa aynı işletim sistemli (8.1 ise 8.1 ler; 9.0 ise 9.0 lar) herkeste olurdu. Yoksa donanım sorunu anlamına gelir. Karşı tarafa sesin azalması ise, telefonu yeniden yerleştirirken, soldaki ses kısma düğmesine istemeden basmaktan ileri gelebilir. Malum, o düğme sol el başparmağımıza denk geliyor ve telefon büyük. Değilse; çözüm servis demektir. Deneyimim bu kadar ...
  • cemden63 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim zahmet edip cevap vermişsiniz ancak sorunların bu söylediklerinizle alakası olsaydı kulaklıkla görüşürken çözülmesi gerekirdi. Kulaklık ile görüşme esnasında da aynı sorunlar mevcut. Konuşma esnasında gelen başka bir çağrı olduğunda gm9 Pro kullanıcısının sesi kesiliyor. Ancak kendisi karşı tarafın sesini alıyor. Yahut mutasyona uğramış hali ile direk mevcut konuşmayı sonlandiriyor. Gm9 Pro fiyat donanım anlamında başarılı bir telefon olabilir amenna ama bir telefonun donanımına bakıp almak aldatıcı olabiliyor. Bana göre bir telefon için en önemli kriterler zaman stabilite çizgisini koruyabilmesi, hata bildirimlerini dikkate alıp verdiği güncellemelerle bu hataları giderip kullanımı geliştirebilme başarısı. Bu sebepten çoğu kişinin adını sanını henüz bir iki senedir duyduğu oneplus kullanıcıları başka marka telefon kullanma riskine girmek istemezler. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı da şu an baya düşmüş 2binlerden 1.500lere kadar düşmüş bence almak için en uygun zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: philadelphos

    Sağolun hocam. HTC m9 ses konusunda en iyilerden biri bildiğim kadarı ile. Donanımsal olarak da 24-bit/192kHz ses desteği var. GM 9'un kendi sitesinde ya da başka bir yerde donanımsal desteği olduğu ile ilgili bir bilgi yok. Dolby Atmos uygulaması üzerinden ses kalitesini artırıyor. Ben paylaştığım ekran görüntüsündeki ayarlarda sesi sonuna kadar açamıyorum. Çok yüksek geliyor. Müzik sekmesinde dinlerseniz ses biraz daha bass ağırlıklı oluyor ancak şiddeti azalıyor. Telefonun kendi kulaklığı belki benim şu an kullandığımdan daha iyi performans verebilir ayrıca. Bence eğer yakınlarda Mediamarkt ya da Teknosa varsa oraya gidin kulaklıkla birlikte kendiniz de bir test edin. Ben memnunum ancak söylediklerim hep kişisel görüşler olduğu için sizin beklentilerinizi karşılamayabilir.
    Donanımsal olarak da 24-bit/192kHz ses desteği var. Demişsiniz acaba nereden bu bilgiyi aldığınızı sorabilir miyim ?




  • Periah kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim o ifadem HTC M9 için :) GM 9 Pro'nun öyle bir donanımsal desteği olduğu ile ilgili bir bilgi yok zaten hiçbir yerde :)
  • philadelphos kullanıcısına yanıt
    Dalgınlık hep yanlış anlamışım : ) . Bende bu telefonun donanımsal desteği konusunda bir veriye ulaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1350 lira hocam bi de gecen yilin 1400 lirasiyla şu anın 1400ü arasinda ne kadar fark oldugunu soylememe gerek yok telefon inanilmaz fp şu an. Xiaomi a3 düşünmüştüm ama 720p ekran da adamla dalga gecer gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler gm9 pro'ya treble rom kurucam android 10 ama romlarin hepsinde cakma google camera bulunuyor pixel telefonlarindaki gercek google camerayla alakasi yok ozellik felan bulunmayan cok igrenc foto ceken camerall yazilimlari var. benim problemim su.android one olmasona rahme 4,5 ayda bir guvenlik guncellemesi veriyorlar. bu telefona treble rom yuklemek istiyorum ama bana gm9 pronun orjinal camera yazilimin apksi lazim. biri bana bu konuda yardimci olabilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: philadelphos

    Yok hocam benim o ifadem HTC M9 için :) GM 9 Pro'nun öyle bir donanımsal desteği olduğu ile ilgili bir bilgi yok zaten hiçbir yerde :)
    Hocam
    ★★ General Mobile GM 9 PRO [ANA KONU] ★★★★

    ekleme// cihazıma 10 beta yüklemeyi düşündüm, kullanan varsa sorunlarını anlatabilir mi? volte vowifi çalışıyor mu mesela? manuel kamera vs. rootla açılabiliyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetay74 -- 1 Ocak 2020; 6:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.