Şimdi Ara

General Mobile 4G akıllı telefon kutudan çıkıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
6.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Telefonu dün bir Telpa Bayisinden aldım. Şu an onunla yazıyorum. Merak edenler için elimdeki Note 2 ile kıyas edeyim:Telefonda Dead Trigger 2, Real Racing 3 gibi oyunlar açtım. Note 2nin oyuna daha hızlı girdiğini söyleyebilirim. Ama oyun GM 4gde çok daha akıcı oynanıyor. Mesela; Real Racing oynarken Note 2de takılmalar oluyordu, 4gde olmuyor. Üstelik çok akıcı oynatıyor. Dead Trigger ise her iki telefonda da otomatik olarak Low seviyesinde açıyor fakat Note 2de Medium seviyesine yükseltilebiliyorken GMda High seviyesine yükseltilebiliyor. Üstelik hiç takılma da yaşamadım. Ve daha ısındığını da eklemeliyim. Netice; benim anladığım Adreno 306, Mali 400 MPden iyi iş çıkarıyor. Fakat CPU biraz geri kalıyor. Buna rağmen arayüzün hafif olması sebebiyle Notedaki takılmalar bunda yok.



    Hayırlı olsun Güle güle kullanın cihazı.
    Görüntülü görüşme var mı acaba şebeke üzerinden. Merak ettiğim tek konu budur. Eğer yok ise mecbur başka cihaz almak mecburiyetinde olacağım.





  • Yeni yapılacak inceleme de arka kamera ve ön kamera performansı hakkında detaylı inceleme yapılırsa çok iyi olur. Mümkünse gündüz ve gece çekimleri paylaşılabilir. Cihazda arka kamera olarak Samsung A5 A500H'deki kamera kullanılmış ama ön kamera hakkında bilgi bulamadım.

    Cihazı kendime değil ama bir yakınıma almayı düşünüyorum. Pil performansı ve kamera ilk önceliklerden. Gerisi Whatsapp, Skype, Facebook, Twitter gibi basit uygulamalar olacak.

    Bu fiyata iyi cihaz olduğunu düşünüyorum ama daha önce hiç General Mobile kullanmadım ve kalitesini bilemiyorum. Daha önce Telpa servisine başka bir marka cihazla işim düşmüştü ve sorun yaşamamıştım. Tabi aradan 4 sene civarı bir zaman geçtiği için servis kalitesi hala iyi mi bilemiyorum.
  • DİKKAT!! Arkadaşlar tel 2 gündür kullanıyorum bugün basıma su geldi şarj %15 altına indikten sonra arama geliyor aciyorum karşı tarafa ses gimiyo nede ses geliyor tekrar ben geri dönüş yapınca sorun yok arama gelince yapıyor ev telefonundan demedim arayıp telefonda ses gelmiyor gitmiyor başına gelen varmı alan arkadaşlar.

  • Cihazı çıktığı gün sipariş verip cumartesi elime aldım ve kamera kontrolü sonrası iade için kutusuna geri koydum. Nedeni ise zaten sanal buton nedeniyle küçülen ekran kamera 4:3 açıldığında da gereksiz büyüklükteki buton nedeniyle hepten küçülüyor. 5" ekranda neredeyse 3"lik bir alan kalıyor çekmek istediğiniz objeyi görüntülemek için. Ön kamera da aynı tabiki. Abimin kullandığı G7'nin kamerasında 4:3'den 16:9 formatına çevirdiğimizde arka kamera 13MP'den 10 küsür MP bir orana, ön kamera ise 5MP'den 4 küsür MP bir orana düşerken GM 4G için aynı değişikliği yapmak istediğimde şok oldum resmen. Çünkü her iki kamerayı da 16:9 formatına çevirmek için ikisini de makximum 2.1MP yapabiliyorsunuz.13MP'den 7-8MP'ye düzşenleri gördüm ama böylesine ilk defa rastladım. Zaten sanal tuş sevmediğim için tereddütlü almıştım ama bu durumu gördükten sonra başka hiçbir kontrol yapmadan kutusuna geri koydum cihazı. Ne sese ne de performansa bakmadım.Kamera yönünden beni hayal kırıklığına uğrattı doğrusu.





  • wayy abi sıhatler olsun , kafaya masraf yapmışsın :) yakışmış valla...

  • İnternetsiz görüntülü görüşme yapabiliyor muyuz?
  • tabikide hayır 4G var ama samsunglar gibi görüntülü görüşme yok, böyle saçma işte
  • Neredeyse her özellik olup da görüntülü görüşme koymamak nedir? Tam karar veriyorum bir eksiklik çıkıyor.
  • Android görüntülü görüşme desteklemez. Samsung, vb firmalar kendi android uygulamaları ile şebeke üzerinden görüntülü görüşme gerçekleştirebiliyor.
  • Arkadaşlar şebeke üzerinden görüntülü görüşmenin patenti samsungda, o yüzden diğer firmalarda yok.
    Yine de Line üzerinden takılmadan sıkıntısız görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz.

  • Uygulamaları SD karta taşıma nasıl yapılıyor anlamadım. Yoksa bu özellik yok mu? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackcurse

    Arkadaşlar şebeke üzerinden görüntülü görüşmenin patenti samsungda, o yüzden diğer firmalarda yok.
    Yine de Line üzerinden takılmadan sıkıntısız görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz.

    Bilip bilmeden konuşma kardeşim. Görüntülü konuşma discovery de bile var. Ne patentinden bahsediyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muxo


    quote:

    Orijinalden alıntı: blackcurse

    Arkadaşlar şebeke üzerinden görüntülü görüşmenin patenti samsungda, o yüzden diğer firmalarda yok.
    Yine de Line üzerinden takılmadan sıkıntısız görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz.

    Bilip bilmeden konuşma kardeşim. Görüntülü konuşma discovery de bile var. Ne patentinden bahsediyorsun

    samsungta patentin olması diğer firmalarda olmayacağı anlamına gelmez. patent dediğin belli bir ücret karşılığında satılır, sen de bunu bilmiyorsun sanırım.
    Burada maliyeti düşük tutmak için o patentin kullanım hakkını almamışlardır o kadar.
    günümüzde bir çok amiral gemi telefonda bile şebeke üzerinden görüntülü görüşme olmadığı düşünülürse bu telefonda olmaması kadar doğal bir şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 18 Mayıs 2015; 15:17:08 >




  • Ama görüntülü görüşme diger firmalarda patent yüzüne yok gibi bir şey demişsin. Görüntülü görüşme discovery 1de bile var. Nokianın eski tuşlu telefonlarında bile var. Patent meselesi artık samsungdan çıktı. Çinli üreticiler piyasaya bir sürü bu özelliğe sahip telefon sürüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile ülkemizde treni kaçıralı çok oldu bence vestel, casper gibi olacak durumları istedikleri katiltede üretebilirler en son işlemciyi, en yüksek ram i filanda koyabilirler ama general mobile discovery kullanan kullanıcıların gözlerindeki durum ortada bende disocvery kullanmış biri olarak bir daha asla General Mobile'den ürün almam ve etrafımda almak isteyenlerin almasınada izin vermem Telpa genel müdürünün ve General Mobile Firması CEO'sunun şarj soketiyle ilgili sorunu kabul etmelerine rağmen hala ücret istiyor olmaları kullanıcıların bir çoğunu kendilerinden uzaklaştırdı zaten discovery'deki güncelleme sorunu ve verilen sözlerin bir tutlamamış olmasıda bambaşka bir konuydu. General Mobile'a geçmiş olsun bugün vestel ve casper teknolojiden biraz anlayan insanların gözünde neyse General Mobile'da aynıdır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkeytv


    quote:

    Orijinalden alıntı: Toplum Dusmani

    bedava verseler yine kullanmam.

    Bedava ne verseler kullanırsın?

    HeadShot

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntülü görüşme hat üzerinden yok.
    arkadaşlar aman dikkat. ben bugün teli aldım kutu geldi kasaya doğru giderken samsung telefonla 3g üzerinden videolu konuşuruz dimi dedim. hayır internet üzerinden görüntülü konuşursun dediler. bende almaktan vazgeçtim. samsung A3 mü alsam general 4g mi karar veremiyorum. internette 750tl ye A3 sınıf bulunuyor. ikisi arasında kaldım. hangisi internette daha hızlı acaba kamerası daha iyi

  • Kamera Performansını özellikle ön kamera performansını inceleyebilirseniz detaylı inceleme de sevinirim dh ekibi :)

  • Bu fiyata bu telefon ALINMAZ!

    Android one cihazından bahsediyorsak fiyatı ucuz olmalı bu bildiğin samsungun,Apple ın telefona markasının fiyatını koyması gibi bu telefon çinde 110 dolar gibi bir rakama üretilip 150 dolara satılıyorken Türkiye'de bu telefona imkanı yok 270 dolar gibi bir fiyata alınmaz! ALMAYIN ALDIRTMAYIN!

    Bu herifler milleti iyicene salak belledi.Bu telefonun ederi en fazla 500 TL daha da üstünde bir fiyata alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidin s3 neo alın, s4 alın fiyatlar düştü uygun fiyatlara bulunabiliyor.

    bin kat daha iyidir bu telefonlar ciddi söylüyorum..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.