Şimdi Ara

Gelin birlikte Türkiyedeki kızların analizini yapalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kendi çıkarımlarımı yazıcam.sizde sonrasında seviyeli güzel bir şeklide kendi görüşlerinizi yazarsınız

    arkadaşlar bizde genel olarak kız çocukları daha çok babayı,erkek çocuklarıda daha çok anneyi sevmektedirler benim gözlemim bu.Buna dayanarak şunu söyliyebilirmki kızlar daha çok seçecekleri sevgili ya da eş de babasına benzer özellikte olmasını daha çok tercih etmektedirler ülkemizde.Babasından gördüğü şeyleri sizden de bir nevi görmek istiyor.Bazı babalar kızlarına çok değer verip prenses gibi yetiştiriyor,böyle olunca bu kızlar karşısındakinden aynı şekilde davranmasını çokca ilgilenmesini onun için her şeyi yapmanızı köpek olmanızı istiyor.bazı babalarımız da sert otoriter bir tutum sergiliyor.böyle bir durumda yetişen kız,sevgilisinden daha otoriter sert olmasını istiyor.Tabi bunlar genel şeyler,üniversiteye gidince eğitim seviyesi artıkça beklentilerde değişebiliyor.Ülkemizde eğitim seviyesi çok yüksek olmadığından bence çoğunluklar bu iki tip karşımıza çıkıyor.Ya ıkisini ortası :)

    .







  • Okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi kız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otoriter sert ve maço erkek isteyen kadın benim için cahil , sürekli komut bekleyen bir varlıktır. İlgilenmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki babası olmayan veya babasından her gün dayak yiyen kızlar kimlere bakıyor.
  • Eğer dediğin durumu genelleme yapacaksak babadan kaynaklı bir hata olur. O zaman da kızlar şımarıktır demek haksızlık olur. Yetiştirilme tarzını kendisi seçemiyor. Aile fertlerinin bilinçsiz yetiştirmesinden kaynaklı karakteri bu yönde oluşmuş. Belli bir olgunluğa gelip karakterini tamamen değiştirmek zordur haliyle.
  • Bu yorumu kızlar forumunda görmüştüm, çok beğendim.

    "Zamanında çirkin erkeklere aşık olmuşluğum var ama bu defaki oldukça yakışıklı. :) Yani, sevdiği kişi çirkin gelmez ki insana. Ben buna katılmıyorum. Öyle uzun boylu değil -zaten uzun boy sevmem-, renkli gözlü falan da değil -zaten bunu da hiç sevmem- ama gülüşü, bakışları, tavırları, konuşmaları, düşünceleri, mantığı, espri anlayışı, insanlara verdiği değer, umursayışı, umursamayışı, nazikliği, naifliği, hoşgörüsü, giyimi, kokusu, utangaçlığı, bazen çekingenliği, bazen cesareti, hakkını arayışı, bazen sakinliği, bazen kızgınlığı, mütevaziliği, bazen "ben sıkıcı bir adamım" deyişi... Yani aslında ben o çirkin adamlarda da bu tarz şeyleri güzel bulurdum. Ama bu defaki fazla düzgün, yani bazen her şey onun istediği gibi olsun istiyorum mesela.

    Yakışıklı dedim, çirkin de olsaydı bana göre yakışıklı diyecektim yine, birşey değişmiyor yani. Bir de zaten öyle dışı aşırı güzel olan erkeklerden ekstra birşey çıkmadı bu zamana kadar, o yüzden bu defaki beni çok şaşırtıyor. Belki yarın öbür gün çıkar bir kusuru. :)"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şöyle bir şey arkadaşlar ben böyle bir analiz yaptım doğru ya da yanlış.sizde kendinizin görüşlerinizi yazabilirsiniz benimkinin üstünden gitmek zorunda değiliz :) sadece aile faktörü yok tabiki,biz erkekler olarak da beğendiğimiz kızı yerlere göklere çıkartıyoruz erkenden sahipleniyoruz bunların da etkisi var tabiki.ben bu ve bunun gibi bir kaç etmenden dolayı böyle olduklarına inanıyorum
  • Kizlar nerde okuz onu sever de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay başlayacağım kızınıza da yeter be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 türlü kız vardır 1.si ilişkiyi strateji oyunu oynuyormuş gibi yürüten aptal cahil kızlar. Bunların genellikle kendi düşünceleri olmaz.Dış etkenlere çok fazla önem verirler.Kiz arkadaşım ne düşünüyor falan filan der.2.si ise ilişkiyi gerçek bir kadın gibi yürüten mantıklı zeki olgun efendi karakteri oturmuş kızlar. Bunlar genelde az bulunur.Kendi düşünceleri vardır.Dis etkenlerden az etkilenirler.Iliski yürüttüğü insana gerçekten değer verir.Herhangi bir çıkar ilişkisi gozetmez.Milletin komşunun ne dediğini umursamaz.Gercek aşkı ve sevgiyi arar.2.turden olan bir kız bulursaniz bırakmayın. Ama kızlar göründüğü gibi değildir. Dikkat edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.