Şimdi Ara

Garip bir yapım var yardım bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Seneye lise2. sınıfa gececegim.Boyum 1.87 kilom 60 civarı. Pivot veya power forward bekliyor olabilirsiniz ama takımımda kısa varsa skorer gard yoksa point guard oynuyorum. Karşıdaki oyuncuyu dışarda rahatça geçip turnikeye gidebiliyorum. Ancak bacak arasından dahi zor geçiriyorum topu. Ani hızlanmalar ve topu fazla el değiştirip reverse yaparak geciyorum ziplayinca da 3.05 potaya degdigim için blok da yemiyorum. Çizgi dışı savunmam çok bezdirici. Önerilerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Garip yapın yok. Driblingini geliştir. Bacak arası çalış pek ala pg,sg,sf oynayabilirsin. Boyun 1.95 falan olur lise bittiğinde. Kilonu da 70 yaparsan(Kas olarak,Ya ğ değil) durdurulamaz olursun. Tabi şutun ne durumda bilmiyorum. Kısa oynayacaksan şutunu geliştirmek zorundasın. Uzun oynayacaksan da güçlenmek, pivot hareketlerini öğrenmek lazım.
  • Teşekkürler ancak okulda en uzun 10 kişiden biriyim garip yapım yaşım itibariyle yani. Bacak arası vs. öğrenmem yararıma olur anlaşılan teşekkürler. Şutlarım hiç bu konuda antrenman yapmamama rağmen 10 üzerinden 6 puan verilebilir. Orta mesafeli şutlarım oldukça iyi ancak çizgi dışı şutlarım felaket.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alejandro66 -- 1 Temmuz 2013; 21:39:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.