Şimdi Ara

Galaxy Buds 2 Ana Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Serserigönlüm12 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
576
Cevap
65
Favori
45.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    anladım çok teşekkürler. başka markalara bakmalıyım o zaman. jbl jabra anker gibi markalar da iyi diyorlar. kulakta sağlam dursa yeter bana aslında.

  • Mr.Rich M kullanıcısına yanıt

    çok teşekkürler uzun cevabın için. şu anki kulaklığım deli ediyor beni çok gevşiyor. bu durum canımı sıkıyor. başka modellere bakayım en iyisi.

  • Mr.Rich M kullanıcısına yanıt
    Benim bir sorum olacak yakın zamanda buds 2 pro aldım ancak özellikle kulaklığın temizliğini nasıl cihaza zarar vermeden yapacağımı bilemedim.Sizin bir tavsiyeniz var mı?
  • khaos kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun öncelikle, benim mikrofiber bezim var hafif ıslatarak (nemlendirerek) spor kullanımı sonrasında kulaklıkta oluşan kirleri ovuşturarak siliyorum. Eğer silikonun içerisine kaçan kir olursa bezi sivrileştirerek ve silikonu kulaklıktan ayırarak silikon kanalının içinde ileri geri yapıyorum (silah harbiyle namluyu temizler gibi). Bezin temiz kısmıylada parmağımı kulaklık kutusu içine sokarak iç kısımlarını siliyorum. Temizliği bu şekilde sağlıyorum.

    Çok bastırmadan nemli bi bizle sizde silebilirsiniz. Dokunmatik kontroller çok etkilenmiyor ama yine temizlemeden dokunmatik kontrolleri kapatın ne olur ne olmaz (yanlış tıklama yapmasın diye)


    Veya kulak çöpüne hafif su dökerek de temizleyebilirsiniz. Galaxy Buds 2 Ana Konu 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Rich -- 28 Şubat 2024; 11:37:36 >
  • Mr.Rich M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sizi yakalamışken hem s23 ultra hem buds 2 pro ortak kullanıcısı olarak kulaklık ile google asistan kullanıyormusunuz ben ayarlamayı beceremedim.
  • khaos kullanıcısına yanıt

    Maalesef hocam ben biraz asistan işlerine (yapay zekalı gemini olmayanına) uzağım dolayısıyla saatten vs. mümkün mertebe her yerden kaldırıyorum. Android Auto nun bir parçası olması gerekmese telefonumda da tutmayacağım ama işte bizi mahkum ediyolar. Ama bolca yazılıp konuşuldu nasıl ayarlanacağı biraz araştırırsanız bulabilirsiniz herhalde.

  • khaos kullanıcısına yanıt

    Bir süre önce ben de Buds 2 Pro almıştım. Kulaklık temizliğinde gliserin damlayı mikrofiber bir beze damlatıp temizleyin. Gliserin kulak kirine etkili olan bir çözücüdür ...



    Yeni bir güncelleme gelecek Buds 2 Pro ya Kore ye gelmiş . Yeni Samsung PC lere uyumlu olması için ... Türkiye'de bu PC ler belki gelebilir S24 Ultra lansman öncesinde bilgisayarlar üzerine sorular ile tüketici nabzını yoklamışlardı sonucu nedir bir tür anket olsa da açıklanmadı ...



    R510XXU0AXB4



    Galaxy Buds 2 Pro Auto Switch finally works with Galaxy Book laptops - SamMobile






    Galaxy Buds2 Pro | Samsung Destek TR








  • khaos kullanıcısına yanıt
    Galaxy Buds 2 Ana KonuShannon Morseyoutube
    ⭐IN TODAY'S VIDEO ⭐ How to Switch Samsung Galaxy Buds Voice Option From Bixby To Google Assistant #shorts 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 SUBSCRIBE! 🌸 http://www.youtube.com/ShannonMorse?sub_confirmation=1 TWITTER 🌸 http://www.twitter.com/snubs Patreon 🌸 https://www.patreon.com/ShannonMorse 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 SUPPORT MY WORK Patreon 💛 https://www.patreon.com/ShannonMorse Buy Me a Coffee 💛 https://www.buymeacoffee.com/snubs Shop 💛 https://snubsie.com/shop TeeSpring 💛 https://teespring.com/stores/morsecode Coupon Codes 💛 https://snubsie.com/support 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 FOLLOW THE SOCIALS THINGS Twitter 🌸 http://www.twitter.com/snubs Instagram 🌸 http://www.instagram.com/snubs YouTube 🌸 http://www.youtube.com/ShannonMorse?sub_confirmation=1 Website 🌸 http://www.shannonrmorse.com 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 TECH I USE AND RECOMMEND Amazon Associates ✨ https://amzn.to/34p780P My Amazon Influencer Page ✨ https://www.amazon.com/shop/shannonmorse 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 MY OTHER SHOWS ThreatWire 🌙 http://www.youtube.com/hak5?sub_confirmation=1 Sailor Snubs 🌙 https://www.youtube.com/sailorsnubs?sub_confirmation=1 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 GET IN TOUCH Mail ✈ https://snubsie.com/contact Email for Business and Sponsorship Inquiries ✈ Shannon@ShannonRMorse.com My Media Kit ✈ https://snubsie.com/work-with-me Music from 🎵 Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/referral/wpbzny/ 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 😍 FTC DISCLAIMER 😍 Affiliate links listed above allow me to receive a small commission. Any sponsorships for videos are noted in video and listed in descriptions. Thank you for your support! Comment section code of conduct policy: Constructive feedback is appreciate, but please leave unproductive, divisive and harmful conversation at the door. Hateful comments are not tolerated, and these kinds of messages will be automatically removed. Thank you for making this community a welcoming experience for all viewers :)
    https://www.youtube.com/watch?v=c2ifTYvzh-s&feature=youtu.be
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Samsung qled tv kullanıyorum kulaklığa bluetooth üzerinden bağladıktan bir kaç saniye sonra bağlantı sürekli kopuyor bu konuyla ilgili bilginiz yada tahmininiz var mı?

  • khaos kullanıcısına yanıt

    Kulaklıktan yana bir problemin çözümü şu ayar sizde aktif mi ?


    Kulaklık ayarları kısmında başlığı bulunuz ve aktifleyin.


    Çözmezse maalesef:


    TV den de gereken ayarlar hakkında bilgim yoktur. Samsung müşteri hizmetleri ile teknik destek talebinde bulunun.

    Galaxy Buds 2 Ana Konu
  • @khaos


    Yeni güncellemeyi de yükleyin derim . Eskiye dönüş versiyon düşürme de var. Buds 2 dahil tüm Buds Ailesi modellerin tüm çıkan güncellemeleri de indirip kurulabilir arşivi de hazır ücretsiz direk indiriliyor.


    Bazen anlamsız beklemek gerekmez kendimiz de çok basitçe yükleyebiliyoruz ... Telefonlardaki gibi uğraştırıcı da değil .


    Bendekine yazılım güncellemesi yaptım 2 gündür de kullanıyorum bir sorununu da görmedim zaten orijinal resmi sürümlüsü .


    Buds 2 Pro odaklı olsa da diğer tüm Buds modellerin yazılım yükseltme düşürme için gerekli firmware dosyalar ve uygulama barınan ayrı yeni bir konu açtım siz ve diğerlerinin de orada bilgi deneyimlerin paylaşılması faydalı ve anlamı olacağını düşünmekteyim .


    Baya eski olan Buds 2 Pro için bu şekilde bir konu açılmaması şaşırttı ... Ben de açtım ve forumdaki adresi :


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158166326



    Orada her türlü iş görecek bilgiler uygulamalar haberler paylaşacağım. Burada artık devam etmeyeceğim ... Daha çok yeni açtığım konuya yönlendirme odaklı belki buraya da yazarım .



    Buds 3 te yakın zamanda çıkacak sonrasında da sanırım yılın son çeyreğinde de Buds 3 Pro çıkabilir ... Belki de daha erkene ...





  • Dün 3,01 MB boyutunda yeni bir güncelleme yayınlanmış. Ayarlardan kontrol edip yükleyebilirsiniz:

    Yapı Numarası : R177XXU0AXB1
    Android sürümü : RTOS 1.0
    Yayın Tarihi : 2024-03-06


    Kararlılık ve güvenirlilik iyileştirmesi yapılmış. Birde Ukraynaca birşeyler yazıyor. Google Çeviri ile çevirdiğimde "Pil şarjı ve cihazın çalışmasına ilişkin stabilizasyon kodları uygulandı" diyor.

    https://doc.samsungmobile.com/SM-R177/TUR/doc.html
    Galaxy Buds 2 Ana Konu




  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Buds 2 ye gelen son güncellemeden sonra 360 ses özelliği biraz sapıttı gibi sizlerde de aynı mı? Örnek veriyorum telefon elimde dümdüz video izliyorum sadece sağdan ses geliyor kafamı çeviriyorum ikisinden geliyor vs.

  • Cem095 kullanıcısına yanıt
    Bende de anlık kesilip gelme yapıyor kafam sabit tv izlerken. Hatta gidip gelince o an sesin tizliği bir süre değişiyor. İlk gelince daha tiz başlıyor bir süre sonra normale dönüyor.
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden sonra oldu değil mi
  • Cem095 kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Cem095 kullanıcısına yanıt

    hem 360 da yapıyor hemde 360 ı kapatınca da ara ara oluyor. bu buds 2 serisinin allah belasını versin. verdiğim paraya üzülmesem ayağımın altında çiğniycem.

  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    bu buds 2 pro yu aldığımda aylarca bu sorunu yaşamıştım s10 plus telefonumda. kulaklık garantiye gitti geldi hiçbir sorun yok dediler. şuana kadar samsung buds serisinin en berbat sürümü. eğerki yeni update gelmezse kulaklıgı kaldır kutuya koy. cünkü yürüyüşte veya kullanırken bu sorunla karşılasınca kulaklıkdan soğuyorsunuz resmen.

  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.