Şimdi Ara

Galaxy Buds 2 Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
65
Favori
45.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2021 yılında çıkan kulaklığımızın ana konusuna hoş geldiniz..

    Galaxy Buds 2
    SM-R177 kodlu ürün

    Satış fiyatı 999TL olarak belirlendi.

    Merhaba forumda Galaxy Buds2'nin Anakonusu açılmamış bende almışken açayım dedim.Kulaklığa Galaxy Buds'tan geçtim.Direkt Buds ile kıyaslayacağım.
    Galaxy Buds'tan İyi Yanları:
    -Basslar net daha iyi.Ses kalitesi daha dengeli olmuş.
    -Ortam sesi dinleme çok çok iyi buds ilk nesilde tek mikrofon olduğu için çok başarılı değildi.
    -Aktif gürültü engelleme özelliğinin olması gerçi ben çok bir fark hissetmedim otobuste vs denemek lazım sanırım yolda yaya olarak trafik'te çok fark hissetmedim.Araç sesleri kulağıma geliyordu.
    -Kulaklıklar çok hafif dokunmatik yüzeyde çeşitli komutlarla yapılan haraketler genişletilmiş.Noise cancel+Dış ses+Ses açma kısma+şarkı atlama geri alma şarkıyı durdurma yapıyorsunuz.Telefona pek ihtiyac duyulmuyor.

    Dezavantajları:
    Her tarafı dokunmadık kulaklığı düzeltmeye çalıştığınızda bile dokunabiliyorsunuz.


    Galaxy Buds 2 Ana Konu
    Galaxy Buds 2 Ana Konu
    Galaxy Buds 2 Ana Konu
    Galaxy Buds 2 Ana Konu
    Galaxy Buds 2 Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 14 Eylül 2021; 19:48:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba ben de ön siparişle 949 tl ye trendyol dan aldım. Öncesinde Samsung Gear İconx 2018 kullanıyordum. 3 gündür kullanıyorum. Kulaklıktan çok memnunum. Almadan önce acaba kulağımdan düşer mi endişe ediyordum ama hiç bir problem olmuyor koşuya bile gittim 1 kere bile düşmedi kulağımdan. Şarj konusunda da 4 saat aralıksız kullandım ve halen %12 şarjı vardı.
    Tek bir tane soru işareti var aslında kafamda şarjı ile ilgili diğer kullanıcılar bilgilendirise çok sevinirim, sağ kulaklığın şarjı sola göre daha çabuk bitiyor aşağıya da fotosunu koydum. Samsung sitesinde şöyle bir yazı buldum.https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/check-the-battery-life-difference-between-the-left-and-right-earbuds-of-the-galaxy-buds/. Diğer kullanıcıları merak ediyorum sizde de böyle mi acaba, garantiye göndermeme gerek var mı? Galaxy Buds 2 Ana Konu Galaxy Buds 2 Ana Konu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Merhabalar, kulaklığı Garantiye göndermenize gerek yok. Normalde iki ayrı parça Bluetooth olan bu tarz kulaklıklar telefona sadece bir adres üzerinden bağlanır. Örneğin telefona sadece sağ kulaklık bağlanır sol kulaklık ise sağ kulaklık ile haberleşir.

    Xiaomi gibi kulaklıklarda Bluetooth'a bağlanırken Hangi kulaklığın telefona bağlanıp diğeri ile iletişim kuracağını seçebiliyorsunuz fakat Samsung gibi üst modellerde ise bu bağlantı durumunu kendisi ayarlıyor.

    Genellikle de sağ kulaklık üzerinden bağlanır. Telefonların çoğu çift Bluetooth destekli olmadığı için iki kulaklık da ayrı ayrı telefona bağlansaydı bir tanesi bağlanmayacaktı. Her Bluetooth'u cihaz ayrı bir modeme bağlanıyor gibi düşünün.

    Sağ ve sol kulaklıklar ayrı ayrı bağlansaydı bile mutlaka pil tüketiminde farklılık olacaktı. O yüzden endişelenmenize hiç gerek yok. Kulaklıklar arasında önemli derecede pil farkı yoksa tek şarj seviyesi gösteriyor ama bu piller aynı şarj seviyesinde demek değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opeth35 -- 15 Eylül 2021; 20:57:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu fiyata xm3 veya elite 75t alinir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende on siparis ile 849'a aldim.50 axess puani 100 tl sepette indirim teknosadan.Farklilik diye ve S21 mor diye mor aldim ilk basta garip gelmisti ama sonra alistim :)
    Yesilde alinabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 17 Eylül 2021; 16:8:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • opeth35 kullanıcısına yanıt

    Yanlış bilgi olmuş. Samsung'un tüm kulaklıkları bağımsız bağlanıyor. Buds,Buds Plus,Buds Live üçünü de kullandım üçü de bağımsızdı.

  • Merhabalar,


    İki kulaklıkta telefona ayrı ayrı bağlanabilir fakat aynı anda ayrı ayrı bağlamak istediğinizde, telefonunuzda farklı mac adresine sahip 2 ayrı bluetooth modüllü olması gerekirdi. Maalesef çoğu cihazda çift bluetooth yongası bulunmuyor. Bu yüzden benim bildiğim bütün kulaklıklarda bir ana bir de client haberleşme yapılıyor.



    Samsung lar için aşağıdaki destek sayfasını detaylı inceleyebilirsiniz.



    Ana cihaz daha fazla pil gücü tüketebilir

     

    Galaxy Buds'ın bir kulaklığı ana cihaz işlevi görür ve bu kulaklık, pil gücünü diğerinden daha hızlı tüketir. Ana cihaz, kullanım ortamına bağlı olarak değişebilecek biçimde sol veya sağ kulaklık olabilir.



    Galaxy Buds 2 Ana Konu
    Galaxy Buds 2 Ana Konusamsung tr
    Galaxy Buds'ın sol ve sağ kulaklıkları arasındaki pil ömrü farkını nasıl kontrol edebilirim?
    https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/check-the-battery-life-difference-between-the-left-and-right-earbuds-of-the-galaxy-buds/




  • opeth35 kullanıcısına yanıt

    Bu başlıkta anlatılmak istenen şey tam olarak o değil aslında. Öncelikle söylediğiniz doğru sol ve sağ bağımsız ama 2si farklı cihaza bağlanacak kadar değil.


    İkinci konu, ana cihazdan kastını hangi cihazı ilk kutudan çıkarttınız gibi bir şey olarak düşünebilirsiniz. Yani sol kulaklığı çıkarttınız mesela o ana kulaklık olur, mikrofon anc falan onun üzerinden çalışır. O yüzden de haliyle o daha çok şarj tüketebilir. Fakat ilk sağı taksaydınız ana kulaklık o olurdu. Ama şu noktayı kaçırmamak lazım, bu ikisi içinde değişebilir, birbirlerine bağımlılık olması gerekmiyor. Yani siz herhangi bir kulaklığı takın, diğer kulaklığı kutuya koyup evde bırakıp dışarı çıkın kullanabilirsiniz. Bu ikisi için de geçerli.


    Ancak yukarıdaki arkadaşın anlattığı yöntem ise birinin diğeri olmadan kullanılamaması, mesela jabra 65t gibi. O tarz kulaklıklarda birisi fabrikadan ana kulaklık olarak çıkar ve diğer kulaklık telefonu falan bilmez, hep diğer kulaklığa bağlıdır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cihazi 3 aydir kullaniyorum Galaxy Buds kadar bence kulakta stabil durmuyor :)
    Bisiklet surerken vs biraz tereddutlu kullaniyorum hatta bir kere dustu gerci kask ipi ile ugrasirken gevsemisti diye hatirliyorum allahtan yavas gidiyordumda durup aldim.
    Ses ve diger ozelliklerinden cok memnunum F/P kulakligi genelde zaten Samsung'un flagship urunleri F/P urunu oluyor son 2 3 yildir Apple tarafi cok pahalandi.Millette o paralari verince gidip Apple aliyor.Samsung'ta var olabilmek adina Samsung urunlerini ucuza satiyor.Samsung'tan memnunuz ufak tefek buglar vs arada olsada pisman etmiyor aldigina hicbir zaman Galaxy S serisi Watch ve Buds ozelinde diyorum.Diger serileri bilmem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buds 2 telefon görüşmelerinde ses çok derinden geliyor, kulaklığın yapısı itibariyle çok büyük bir performans beklemiyordum zaten ama sizde durum nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy buds'dan geçilir mi hazır indirimde hepsiburada da

  • EmuRu kullanıcısına yanıt

    Bence çok iyi. Bu kulaklıkta şöyle yapmışlar: sesin kalitesi düşüyor ama neredeyse hiç gürültü iletilmiyor karşıya. Böylelikle karşı taraf rahatça söylediklerinizi anlıyor.


    Yani bu kulaklık gürültülü ortamlarda karşınızdaki kişinin sizi anlaması adına çok iyi çalışıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt

    Şöyle bi yorum okudum;

    Samsung Buds2 kkulaklığın sesi ilk kullanımda %50 civarında.

    Android uygulamasında touchpad ayarlarından uzun bastığınızda sesi yükseltme seçeneğini aktive ederseniz sesi kulaklık üzerinden (telefon sesinden bağımsız olarak) açıp kapatabiliyorsunuz.

    Ses seviyesi bence yeterli.

  • Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler, ben mikrofon sesi derinden geliyor demek istemiştim ama sonra liberty air 2, life p3 ve buds 2 ses kaydı testi yaptığımda mikrofon kalitelerinin birbirine yakın olduğunu farkettim. Bana öyle gelmiş olabilir.

  • Liberty air ses kalitesi nasıl.

    Evde seslendirdiği radyo program kayıtlarını dinleyeceğim.

    Temiz ses veren bir kulaklık arayışındayım.

  • Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt

    Liberty air 2 hocam bendeki, liberty air ile baya farkı var. Bu 3 kulaklık arasında ses kalitesi anlamında çok net farklar göremedim. Zaten life p3 ile galaxy buds 2 oldukça benzer özelliklerde ve daha güncel, özellikle ambient noise çok kullanıyorum. Benim tavsiyem şu an buds 2 fiyat/performans konusunda çok iyi. İndirimle 800, hepburada'da 40 tl bonus vardı bir de.

  • EmuRu kullanıcısına yanıt

    Eyvallah @EmuRu Özetle sizi şöyle anladım: Galaxy Buds2 alırsam iyi bir cihaz almış olurum.

    (814 TL 3 taksit)



    Bir de; Bim'lerde satılan jabra-elite-75t (779 TL 6 taksit) bu cihazı alırsak teknik olarak Galaxy Buds2'den

    aşağı kalır yanı olur mu ?


    (Teknik derken ses teknisyeni veya ses profesyoneli değilim. Amatörce çeşitli

    kitap ve şiir seslendirmeleri yapıyorum. Bazı radyolarda yayınlanıyor. Benim için önemli olan

    temiz bir ses alabilmek)


    internette şöyle bi açıklamaya rast geldim.

    (Jabra için toz ve su geçirmez, daha ekonomik, daha uzun pil yazılmış. Ama ses kalitesiyle ilgili bir bilgi bulamadım.)

    Senin yorumunu öğrenmek istiyorum. Teşekkürler



    Galaxy Buds 2 Ana Konu
    Galaxy Buds 2 Ana Konuversus
    Jabra Elite 75t vs Samsung Galaxy Buds2 : Aralarındaki fark nedir?
    https://versus.com/tr/jabra-elite-75t-vs-samsung-galaxy-buds2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 10 Aralık 2021; 16:25:20 >




  • Aynen öyle hocam tavsiye ederim, samsung türkiye bölgesel fiyatlandırması ve döviz kuruna rağmen 800 tl gibi bir rakamda hala satılıyor olması alınası kılıyor bence. Yurt dışında 100 dolar üzerinde satılıyor.


    Ben tecrübe edemediğim kulaklıklarda direkt rtings sitesindeki karşılaştırmalara bakarak karar veriyorum


    Galaxy Buds 2 Ana Konu
    Galaxy Buds 2 Ana Konurtıngs.com
    Jabra Elite 75t Truly Wireless vs Samsung Galaxy Buds2 Truly Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
    https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/jabra-elite-75t-truly-wireless-vs-samsung-galaxy-buds2-truly-wireless/1641/27472?usage=19&threshold=0.10

    Oldukça benzer performansı bulunduğundan bahsetmiş, jabra daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi batarya süresi, aynı anda 2 farklı cihaza bağlanabilme gibi artılara sahip. Samsung daha doğal ses ve arkaplandaki sesleri daha iyi bertaraf ediyormuş. Bence ikisi de alınabilir.


    Ben şahsen gene buds 2 alırdım çünkü watch 4 de kullanıyorum, biraz ekosistemden yanayım. Bir de spigenin güzel kılıfları oluyor samsung için, malum ekonomide kılıfsız bir şey kullanamadığım için işime geliyor. Bunlar sizin için önemli değilse jabra da gayet başarılı duruyor. Ama kullanıcı yorumu okumakta da fayda var, belki kronik sorunlar falan vardır.





  • Dün aldım ve sesinde yeterli performans bulamadım. Normalde yine samsung kulakici kullanıyordum ve onun ses seviyesi çok daha yüksekti. Yani biraz yüksek ses istediğim zaman nerdeyse telefonun sesinde sona geliyorum. Dokunmatiği de istenen seviyede hassas değil. Artısi olarak kulaktan düşmüyor diyebilirim. 869 tl ye satılan bir kulaklığın sesi, kabloludan daha düşük. Memnun kalmış değilim malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.