Şimdi Ara

Galaxy Buds 2 Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
64
Favori
46.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buds 2 pro için güncelleme gelmiş yükleyen varmı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yükledim fark hissedemedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba buds 2 kulakligimi satiyorum arkadaslar sifirdan farksiz

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-samsung-galaxy-buds-2-tertemiz-8-aylik-1150962307/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilanlarim&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tycoon00 -- 27 Ocak 2024; 15:0:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • merhaba samsung galaxy buds 2 kulaklığımın sağ tarafını kaybettim elinde olan varsa ulaşsın. 0536 477 40 65

  • Merhabalar, telefon çalarken kulaklığı kutusundan çıkarıp kulağıma taktığımda bağlantı sağlanıyor fakat ses otomatik olarak kulaklığa geçmiyor. Bunun bir ayarı var mıdır acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buds 2 ye uzun zaman sonra gün elleme gelmiş arkadaşlar bilginize.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bud2 pro yu 1900 e satsam iyi mi 1 yıllık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • recepix kullanıcısına yanıt

    16 Ocakta gelen AXA2 kodlu güncellemeden mi bahsediyorsunuz, yoksa hindistanda yeni ortaya çıkan AXA4 kodlu güncellemeden mi ?

    Ben kontrol ettiğimde güncelleme yok gözüküyor.


    ------

    Arkadaşlar son zamanlarda her 2-3 konuşmanın birinde karşı tarafa benim sesimi değilde arka plandaki gürültüyü çok hışırtılı bir biçimde duyduğunu söylüyor. Zaten görüşmeler için çok sık kullanmıyorum ama bazen bir işle uğraşırken / el kol doluyken kulağıma takıp konuşayım dediğimde karşı taraftan azar yiyip, yine telefonu elime alıyorum ve çok can sıkıyor. Bu sorunla karşılaşan var mı ?

  • Mr.Rich M kullanıcısına yanıt
    Az önce kontrol ettim; evet AXA4 kodlu 3 MB güncelleme varmış...
    Galaxy Buds 2 Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 6 Şubat 2024; 13:36:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    Buds 2 ana konusu olduğunu bir an unutmuşum Galaxy Buds 2 Ana Konu  bendeki pro olduğundan niye gelmedi diyorum.

  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    update ne zaman gelmiş hocam?

  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

    hocam 6 ay once buds 2 pro satın aldım. telefonum samsung s10 plus a. bu cihaz haricinde buds one ve buds plus kulaklıklara da sahibim. sporda kullanıyorum . ancak 6 ay once almış oldugum buds 2 pro yu kullanamıyordum. spor yaparken yürüyüş yaparken ses aniden kesiliyor muzik kalitesi bozuluyor veya muzik ya ileri sarıyor ya geri sarıyordu. bu yeni gelen kararlılık update ile bu durum duzelmiş gibi. 2 gündür test ediyorum bu sorunları yaşamadım yada cok az bir ses bozulması yaşadım. bu duruma bile şükür ettim cünkü ürün yatıyordu. belki 1 update ile sorunsuz olucak. ben ne yaptıysam garanti ye gönderdimde kendimi kanıtlıyamadım. bir sorun yok diye geri gönderdiler.ancak avrupa forumlarına baktıgımda ve satın aldıgım yerdeki yorumları okuyunca aynı problemleri yaşayanları gördüm. cok sıkıntı cektim bu model ile.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Ben 6 Şubat'ta burada bir arkadaşın bahsetmesi vesilesi ile elle kontrol edip güncellemeyi görerek yapmıştım. Resmi olarak 5 Şubat'ta çıkmış:
    https://doc.samsungmobile.com/SM-R177/TUR/doc.html

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    yeni gelmiş ozaman. cunku ben en son updatei gecen hafta yapmıştım.

  • arkadaşlar bud2 pro kulaklıgın 360 ses ozelligini kullanıyormusunuz? ben spor yaparken yürüyüş yaparken kafam tam karşıya bakarken hafi sağa bakarak birazcık cevirdiğimde ses ya kesiliyor yada ses gidip geliyor. hatta nerede takıldıgını bile tespit ettim. belli bi boyun haraketinde ses tamamen orda kesiliyor. 360 ı kapatınca sorun yok.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    kafa izleme açık mı? hoş acık olsa da kesilmemesi lazım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tahice T kullanıcısına yanıt

    acık kapalı fark etmiyor kafa izleme. 360 ı acınca sağ tarafa böyle saati baz alırsak 10 geçe gibi bi ayarda baktığımda ses kulaklıktan tamamen kesiliyor. yada ses gidip geliyor ses kalitesi de bozuluyor.


    bu durum ayın 5 inde gelen güncelleme ile bu hale geldi. daha önce cok kötü durumdaydı. defalarca düz yolda yürürken kesiliyordu. güncelleme ile bu hale geldi. 360 ı kapatınca hiç ses kesilmiyor ama 360 ı acınca ses kesilme ister istemez oluyor.



    haa 360 kafa izleme ile düzgün calışsada sevmedim bir türlü cok acaip. bazen bir kulaklıkdan geliyor diğerinden tamamen kesiliyor değişik değişik sesler filan.



    sadece 360 ı kapatınca ses kalitesi bir tık düşüyor gibi hissettim. belki öyle bişeyde yoktur tamamen psikolojik tir. anlamadım gitti


    1 kez ilk aldığımda servise gönderdim sorun yok dediler . ic yazılım sürümü eski versiyonmuş onu güncelledik dediler geri gönderdiler. 3000 tl verdiğim kulaklık yatıyordu suan 360 kapalı sekilde kullana biliyorum


    telefonum s10 plus kulaklıgım buds 2 pro. haaa bu arada bende 2 adet daha kulaklık var. samsung buds one ve samsung buds plus. onlar taş gibi.hiçbir sekilde ses kesilme filan olmuyor. durum böyle hocam.


    benim yaşadıgım bu problemi hem avrupada hemde TR de bir cok kişide okudum. ses yürürken kesiliyor diye. avrupada da buds 2 pro tutulmadıgı icin telefon alanlara bedava veriyorlarmış. ama millet bu sorundan dolayı yine kullanmıyorlarmış. biz 3000 tl verdik kulaklık bana göre cöp. yoğun tempolu yürüyüş yaparken kulaktan yavaş yavaş sıyrılıyor cıkıyor. koşsam kesin düşer. yukarda bir arkadaş daha yazmış kulağa tam oturmuyor diye.





  • Selam. Telefonum Samsung Galaxy s23. Buds 2 veya buds 2 pro almak istiyorum. Daha çok sporda müzik dinlemek için kullanacağım. Hangisini önerirsiniz. Pro almaya o farkı vermeye değer mi. Bir de spor salonunda kulaktan düşme sorunu olur mu acaba. Kulakta duruşları nasıl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night King kullanıcısına yanıt

    Dostum selam bende bahsettiğin cihazları benzer bi kombinasyonla (S23 Ultra - Buds 2 Pro) kullanıyorum.


    Buds 2 tecrübem yok, ancak buds 2 pro son zamanlarda beklentilerimi karşılamamaya başlamıştı.

    Large ve medium kulak tıpaları arasında kalıyor benim kulak ölçüm sanırım. En büyüğünü takarsam tam oturmuyor gibi, orta boyunu takınca da kulakların içi hafif terleyince ve kulak kiri hafif yumuşayınca (iğrenç bir tabir oldu kusura bakma) düşecek kadar kulağımdan ayrılıyor. Bazen dumbelleri elime alıp doğrulunca kulağımdan gevşemiş oluyor, sete girsem yarısında düşebilir mecbur geri yere indirip kulaklıkları kulağıma iteleyip geri sete giriyodum.

    Belki çözümü memory foam dedikleri kulak tıpasından almaktır ama onlarında fiyatları 300-500 gibi gördüm nerdeyse giriş segment bir kulaklık parası gibi olduğundan vazgeçtim. Belki Buds FE modelindeki gibi kulak deliği harici kulak içindeki kıvrımları da tutacak bir silikon çıkıntısı olsaydı işimi çözerdi.


    Bunun haricinde aktif gürültü engellemeyi açıp sesi sona aldığın zaman tamamen izole olursun dışarıdan hiç bişey duymazsın ama kalite veya ses yüksekliği konuşmak gerekirse bence yetersiz. Ben müzikle gaza geliyorum bass vurduğunda ciğerlerim titresin istiyorsan (ki ben biraz öyleyim) kulak üstü kulaklık daha mantıklı olacaktır. Fiziksel sürücü büyüklüğünden vs.


    Konuşma kısmında bazen 2-3 aramanın birinde karşı taraftan arka plan gürültüsünü aşırı hışırtılı duymakla ilgili şikayet aldım nedendir bilemiyorum bu beni biraz soğuttu.

    Bunun haricinde kapağı açar açmaz kulağıma takar takmaz bağlantı sağlamıyor. Telefonda kulaklıkla alakalı bütün wearable uygulamalarının izinleri, kısıtlamaları vs. Kaldırılmış ve tam güç verilmiş olsa da bağlanırken (özellikle aramayı telefonda cevaplayıp bi saniye kulaklığa geçiyorum bekler misin diye söylediğimde abartısız bi 5-10 saniye kadar bekliyorum) sorun yaşatıyor.


    Onun haricinde şimdi yeni bir tablet aldım A9+ modeli, iki cihaz arası geçiş falan güzel nispeten sorunsuz gibi. Ekranda bağlandı ibaresi çıksa da sesin kulaklıktan gelmesi yine saniyeleri buluyor. (Bu belki tabletin genel anlamda güçsüz olmasından da kaynaklı olabilir çünkü genel kullanımda da biraz aksak çalışıyor)

    Galaxy Watch 4 Classic cihazımda var gerekirse telefonu dolapta/arabada/uzakta bırakıp bunun üzerinden özellik açıp kapama / müzik dinleme özelliklerini de gerçekleştirebilirsin.

    Kısacası ekosistem uyumu başarılı.


    Buds 2 tecrübelerim bu yönde, benim spor kullanımımda (1 saat civarı kulağımda kalıyor) 4-5 sefer kullanım sağlıyorum sonrasında %10-20 lerde kutu şarjı kalıyor doldurup devam ediyorum.

    Spesifik aklına takılan bir şey olursa etiketle cevaplamaya çalışırım. Başka arkadaşlardan Buds 2 değerlendirmesi de gelir karşılaştırıp kararını verebilirsin. Kişisel tavsiyem Pro modeli yerine normali alabilirsin aralarında uçurum fark yoktur diye tahmin ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Night King kullanıcısına yanıt

    sporda proyu kullanan birisi olarak hafif tempolu yürüyüş veya koşuda bile kulaktan düşecek gibi oluyor. bu kulaklıgı öyle bir yapmışlarki. kulaklıgı tak hic yerinden kıpırdamadan oturdugun yerde dinle.


    onun haricinde spor yaparken vucudumuzun heryeri esneyip oynadığı gibi kulak içimizde hareket ediyor ve kulaklık yerinden cıkıyor.benimde görüşüm şu şekilde buds 2 veya buds2 pro tasarım ,kalite, ve kullanılma anlamında sınıfta kalan bir tasarım. yani tutulmadı. olmadı. s 23 alanlara bu kulaklıgı bedava vermişlerdi .avrupa da hala bedava veriyorlar cünkü stok eritiyorlar. haa s23 üm var dediniz. samsung dan başka bir markada önermem cünkü uyum sorunu yaşıyorsunuz muhakkak bir noktada sıkıntılar yaşiyorsunuz.


    ben buds 2 pro yu 2500 e almıştım simdi 4000 tl civarlarında galiba.asla bu parayı edicek bir kulaklık değil.

  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.