Şimdi Ara

Galatasaray şampiyon olur mu bu yıl sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bence yüksek ihtimal.



  • Olması tamamen ara transfer dönemine bağlı.


    Aksi halde bu kadro ile biraz zor olur.

  • Belhanda gider- Falcao gider ve transferlerden para kazanırsak iyi nokta transferler olursa olur. Aksi halde zorlanıcaz. Birde bence lyude satılıp onun yerine golcü bir stoper alınması lazım buna ihtiyacımız var bence.

  • Olamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu futbolla Tr de şampiyon olsa ne olur
    Bu borçla ve Avrupada başarısız olduktan sonra...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devre arası nokta transferlere bağlı şu an için bu futbol ile imkanı yok olamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence olur her hafta garanti penaltısı var 3 puan cepte Avrupa da penaltı olmayınca rangerse tromso gibi takımlara eleniyor orada penaltı olsa onlarda elerdi ama malasef...

  • Bizi diğer takım raraftarlarından ayıran en önemli özellik şudur kardeşim,

    Galatasaray her sezona şampiyon olmak için başlar önceki sezonda 10. da olsa 15. de olsa bir sonraki sezonda herkesin tek amacı gayesi ve BEKLENTİSİ şampiyonluktur. Çünkü biz kazanmaya alışmış bir takımız. rakiplerimiz nr kadar iyi transferler yapsa da biz hiç transfer yapmasak bile hatta en leş oyuncular bile olsa biz biliriz ve inanırız ki Galatasarayın olduğu bi ligde bizim şampiyon olma şansımız ennnn yüksek takım bizizdir.

    Soruna gelirsek tabiki ŞAMPİYONUZ. aksi durum aklımın ucundan bile geçmiyor. Çünkü biz GALATASARAYIZ


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

    Olması tamamen ara transfer dönemine bağlı.


    Aksi halde bu kadro ile biraz zor olur.

    daha bu takıma falcao katılacak

  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    kardeş trolleme ya  


    ulan falcao geldin diye nasıl sevinmiştik ama bu ders oldu bir daha 32-33 yaşında milyonlar isteyen yıldız transferi mi sakın ha!

  • Adam akıllı bir forvet ve dripling atıcı bi kanat yok. Ts'yi geçtik ama ciddi sınavlarda tökezleyecegimizi düsünüyorum

  • En önemli olay, oyunumuzu oturtmuş durumdayız ve bunu öyle çok üst seviye adamlarla yapmadık, şimdi burada dikkat edilmesi gereken, bu oyuna kaliteli isimleri monte edebilmek, yani ara transferde hem oyunumuza sadık kalacak hem kalite getirecek futbolcuları getirirsek elimiz baya güçlenir.


    Tabi mevcut oyunu güçlendirmenin yanında alternatif planlar geliştirmeliyiz, bu oyunla bir stratejiyi en üst seviyede yapıyoruz fakat bu oyunu çözen rakibe alternatif planımız hamlemiz olmalı, mevcut kadroyla bu çok zor, bunu geliştirecek adamları da kadroya katmamız gerekiyor.


    Falcao'nun devre arası kesinlikle takımdan kopması gerekiyor, böyle bir maaş yükünden kurtulursak elimiz ciddi rahatlar, belhanda içinde aynısı geçerli, iyi hoş ama asla istikrarlı bir futbolcu değil, her maç farklı bir sıkıntı çıkartabilir. Ondanda sıyrılırsak iyi bir maaş bütçesinden kurtulmuş oluruz, sezon sonu zorunlu satın almaya yerlerini doldurup önümüze bakmamız gerekiyor.



    Ligde belli bir oyunu oturtmuş tek rakibimiz Beşiktaş, orada da Sergen hoca gerçekten iyi iş çıkartıyor, Fenerbahçe'nin hem oyunu hem futbolcuları adapte olmuş durumda değil, son şampiyon Başakşehir için erken havlu attı demek istemiyorum fakat buradan zor dönerler artık, bu sezon oyunumuzu bozmazsak ligi götürürüz.


    Tabi ara transfer dönemi çok çok önemli





  • En yüksek puanı toplayan şampiyon olur dominasyon sağlayacak bir takım yok.


    Şu diyebileceğin bir takım yok hepsi defolu.


    1 hafta 4 atan öteki haftalarda 4 yiyor ortası yok.


    Transfer dönemi nokta transfer yapabilen ipi koparır diyeceğim ama ffp ve pandemi dolayısıyla doğru transfer yapmakta zor birde devre arası bu işler çok zor oluyor.


    Takımınızın performansını üstte tutacak bir anlayışta olmakta pek tabi gerekli.Bu sezonun çok uzun olması da ayrı bir negatif unsur.

  • lig çok berbat gs maçını izleyeyim dedim malatya 11 kişi defansa çekilmiş. gs boşluk bulamıyor. uzaktan gol atamayan korner kullanmayı bilmeyen durantoptan gol bulamayan galatasaray a rakipler kapanıp kontradan gol buluyor. bugün babel uzaktan gereksiz bir şut çekti gol oldu şansa galibiyet geldi. böyle bi lig olmaz .

    podolski 60 dakika oynanıyor demiş bulig 60bile oynanmıyor bence. yerde yatmalar zaman geçirmeler vs. bir penaltı oluyor 5 dk geçiyor kullanana kadar. adamlar yürüye yürüye maç bitiriyor. sonra bir alman takımı denk geliyor ortasıra takımı gelip bizim 3 büyükleri evirip çeviriyor

  • Olur inşallah.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.