Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (1098. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.714
Cevap
56
Favori
541.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AvriL<3

    kıskananlar çatlasın müziği biraz abes kaçmış kim kıskanacak aga eurocup için bazıları sevinmeyi bilmiyor.

    Kardeş ortalığı germeye gerek yok ya. Ne bileyim yıllarca Fenerbahçe vs diğerleri UEFA kupasına basit vsvs diye laf etti ama Benfica maçlarında mesela neler yaşadınız sevinç üzüntü, ya da BJK aynı şekilde aynı kademelerde. O ana girince o işler değişiyor. Şimdi FB'ye maddi katkıda bulunan Ülker olmasa, o Obradovic olmasa varsay, Eurocup'ta olsanız ve kazansanız sevinmeyecek miydiniz ? Sevinecektiniz elbette, Avrupa'da çeşitli takımları yenerek bir yere geliyorsun sonuçta. Beraber kutlamak daha iyi. Emin ol.
  • Ntvspor da tekrarı var şuan full.
  • öncelikle tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallah bizde alırız asıl mesele seneye eurocup hangi takımlar katılacak bu baş belası taş devri basketbolu yöneten fiba varrr tehtid ve şantaj yapaak zorla kendi lgine katmaya çalışan bu zihniyetten nefret ediyorummm
  • Şükürler olsun.
  • Sonunda ülke olarak başarılı olduğumuz bir branş bulduk galiba . Ama diğer branşlarda olduğu gibi burada da para konuşuyor. Diğer takımlarında yatırımları olacaktır. Bu yüzden bizim de bütçeler artmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS lileri ve gs kulübünü tebrik ediyorum
    Helal olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 28 Nisan 2016; 0:19:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neuchatel

    Bu kupa ülkece kazandığımız ilk ULEB kupası ve ilk kupa2 olma özelliğini taşıyor. Koraç ve EuroChallenge FIBA organizasyonlarıydı ve kupa3tüler. Hayırlı olsun. Darısı bu sene bizim başımıza.

    Efes in kazandığı koraç kupasındaki rakip o zamanlar bir çok kez kupa1 i almış milano idi ve gregor fucka, gentile, dejan bodiroga gibi efsane isimler vardı, bu oyuncular avrupa Basketboluna yön verdiler. Belki küçümseyen olmuştur diye ilave ettim

    Galatasaray sadece eurocup ı almadı. Ergin hocanın dediği gibi galatasaray a Euroleague in kapısını kapatan uleb yönetimine siz kapıyı kapatırsınız biz başınıza yıkarak gireriz dedi.

    Basketbol da küçülme olmalı zarar veriyor diyenlerin diline acı biber sürdü

    Bu kupa olmasa belki gs küçülmeye gidecek ve ergin hoca daha önce dile getirdiği gibi bütçe küçülürse kalmam dediği gibi büyük ihtimalle de yapardı, ergin hocasız galatasaray büyük sıkıntılara düşerdi. Şimdi yükseliş devri.

    Galatasaray lı futbolcular belki önceden idrak edememiştir özellikle yabancı oyuncuları Galatasarayın nasıl bir camia olduğunu. İbretle bakmıştır seyircilere ve keşke demiştir. Bu diğer branşlara da olumlu bir ibret. Van Persie fenerbahçe - madrid basketbol maçında hayatımda böyle seyirci görmemiştim, çok kıskandım demişti. İngilterede manchester united, Hollanda milli takımı giymiş adam bunu söylüyorsa bu ülkemizdeki basketbol un gücüdür ve diğer branşlara örnek olmaya, takımlarımızın sadece futbol kulubü olmadığı, ne kadar büyük bir camialar olduğumuzu göstermiştir.

    Seyirci eleştirilmiş bence gayet iyiydi. Bilet fiyatları 60 lira olunca barzoluk yapanlar gelemiyor. Tabi bu ucuza bilet alabileni küçümsediğimden değil, takıma zarar veren kitlenin istatistiği. Bir kaç yıl önce karşıyaka eurochallenge finalinde evsahibiydi ve sanırsam 3. Çeyreğin ortasıydı 17 sayı farkla öndeydik. Gerizekalı bir herif salona su şişesi atarak maçı 10 dk durmasına neden oldu ve o andan sonra ivme rus rakibe dönerek 1 sayıyla ruslar şampiyon olmuştu. Hakemleri de tebrik etmek lazım hiç adlarından bahsettirmediler oyun olduğu gibi aktı. İlk kez hakemlerin baskı altında olmadığı, öne çıktığı pozisyonun olmadığı bir final olsa gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son periyot korkuttu ama Galatasaray'ım işi bitirmesini bildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım olmak böyle birşey işte , sen git sezon öncesi bütçeyi düşür hocanın maaşını düşür sonra takım gitsin avrupada kupa kaldırsın. Tebrikler Ergin Ataman , tebrikler aslanlar...


  • MVP ERIC MCCOLLUM
  • Bu başari başkan dursun özbekindir. Umarim uzun seneler başkanlik yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emple

    ee dursun seneye basketbol şubesini küçülteceğiz dedi. bu gs euroleaguede patates olur. haksız mıyım ?

    Üstel'de eğer Galatasaray kupayı alırsa Unit Group çok uçuk bi bütçeyle sponsor olacak dedi, Dursun Özbek mayısta gidici zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık. Seneye de hocaya güvenim sonsuz, yönetim sıkıntı yaşatmaz ise hocanın elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim. Fenerbahçe'nin de gösterdiği performansla kupayı hak ettiğini düşünüyorum, inşallah ülkemize bir kupa daha gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ezquero33

    Bu başari başkan dursun özbekindir. Umarim uzun seneler başkanlik yapar

  • Tebrik ediyorum Beşiktaş taraftarı olarak bu başarıdan tüm milli duygularımla gurur duydum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snl_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Economics.


    quote:

    Orijinalden alıntı: snl_

    ben bu aziz yıldırımın olduğu hiçbişey alkışlamam.. sana bana sus deme hakkını kim veriyor? Siz yıllardır örtbas edilen peşkeş çekilerek ne yalakalıklarla ne düzenbazlıklarla yapılan fenerbahçe kalamış tesislerine bakın o parça parça yaptık denilen stadınızın aslında tapu kadastroda nasıl gözüktüğüne imar izninin nasıl alındığına bakın.. ülker arenanın nasıl kaçak yapıldığına bakın.. başkanınız politik siyasi medyatik bürokratik gücü var karanlık yüzü var bunu mu alkışyayım? ama camianızı damızlık inek gibi sağıyor sömürüyor.. çiftlik ağası gibi gelmiş yerleşmiş.. adam gibi fenerbahçenin amatör branş yatırımlarını takdir et desen evet ediyorum derdim ama bana öyle sus pus deme hakkın yok burası Galatasaray basketbol başlığı burda laga lugacılara tahrikçilere gereken cevabı biz Galatasaraylılar veririz objeltif yorum yapana saygımız var bana sus pus demeden önce sen ADAM OL.. fenerbahçenin adını resmi olarak karıştıran adamımı alkışyayım? uefa tarafından şikecisiniz Türk adaletinin verdiği kararın bi önemi başkanınız kendini siyasi güçlerle belli savcılarla bir şekil temizler ama fenerbahçenin üstünden o damgayı yüz yıllarca alamaz.. o tapeler o videolar görüntüler delil kabul edilmesede gerçek! torunlarınız fenerbahçeyi şikeci olarak tanıyacak öyle bilecek.. resmi olarak bu böyle.. bu yöneticlerimi alkışlayayım? bizde size çıkacak tek ŞAK sesini biliyosunuz zaten..


    ben olaylara objektif bakmasını bilen biriyim lakin burası Galatasaray başlığı seninde niyetin belli.. cevap verdiğim arkadaşında niyeti belli cevap verme gereği duymuşsunda.. bunuda senin taraftarı olduğun camianın yöneticileri ve sporcuları yaptı.. sende sus bunu alkışla bununla gurur duy bakalım..





    bana objekif yorumlarla gelirsen.. fenerbahçenin devşirme sporcularına asla karşı değilim Türk voleyboluna yaptığı yatırımlara basketbola yaptığı yatırımlara her zaman hayranlıkla baktım destekledim basketbol alt yapısına verdiği önemin meyvelerini almaya başladı.. bu sponsorluk başarısı değil abdullah kiğılı - koç ailesi - ülker ailesinin fenerbahçeli olmasıyla ve aziz yıldırımla yakın dostlukları olmasıyla alakalı bir durum.. bir şeyh bu gün gidip ingiltereden bir kulüp satın alıp futbolun futbol endüstrisinin taaa bilmemnesini belliyor..

    Oha ne kadar dolmuşsun . Her zamanki gibi başarısızlıklarını başka takımların SÖZDE kusurlarıyla örtme çabaları. Klasik GS-BJK taraftarları . Neyse sorumu yineleyeyim :)
    Hocam sana çok ciddi bir şey soracağım ? Efes kulübü Başkan'ı GS li olsa ve GS ile birleşip GS ye sponsor olmak isterse , sence GS kulübü bunu kabul eder miydi ? :) Ayrıca bir sürü GS li zengin var . Siz de onlarla yakın temasta bulunabilirsiniz . İyi günler Ankaragücü maçında tüm Türkiye önünde şike yapıldığını bilip de bilmemezlikten gelen fanatik .

    quote:

    Orijinalden alıntı: Thingol

    Final maçının olduğu güne girdik artık. Galatasaray-Fenerbahçe atışmasına sonra da devam edebiliriz. Fenerli arkadaşlardan ricam özellikle bugün konuya maçla alakası olmayan bir şey yazmamalarıdır. Maça odaklanalım lütfen.

    Bu arada karaborsacıları ihbar etmeyi de unutmayın arkadaşlar.



    bırak kardeşim uğraşma ben birine cevap veriyorum geliyor bu cevap veriyor bu cevap vermese gelip Final gününde başkası ortalığı karıştıracak bunların amacı derdi belli zaten gelip gelip burdan insanları tahrik ediyolar.. bize fransız diyolar ama bugün fransızlardan daha çok ağlayıp daha çok ötüyolar.. bana sus ve sponsorluk başarısını alkışla diyen kuş beyinliler.. biz ekonomik zorluklarda bu kupayı getirip kendi federasyonumuzuda fibayı sizin gibi ağlayanlarıda g*t ettik.. kuş beyinliye ne anlatırsan anlat kuş beyinlidir sadece gelip başka başka yerlerde öter tahrik etmeye pislik yapmaya çirkeflik yapmaya çalışır böyle bir camianın taraftarıda kendisi gibi olacaktır elbet.. bir gün olsun ezeli rakibim iyi veya kötü başlıklarına girip ortalık karıştırmadım he yapanlar vardır bilemem ama bu arkadaş onlardan biri amacı belli niyeti belli bu başlıkta yazıyor.. bu başlıkta yazıyosan objektif olmayı bileceksin çünkü burası taraflı bir başlık taraflı bir konu.. yada hiç yazma kendi kulübünle kendi camianla ilgilen kendi konularını iç meselelerini tartış..

    Neyse ne derlerse desinler bu gece keyfimizi kimse kaçıramaz futbolda kötü bir yıl geçiriyoruz şu zamanda ihtiyacımız vardı.. KUPA TÜRKİYEYE ARMAĞAN OLSUN.. TEŞEKKÜRLER GALATASARAY..

    Kıvırıp duruyorsun :) kaç mesaj geçti hala soruma cevap veremedin. Ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreç derken ? Bak bakalım GS eurocup ta kaçıncı sırada bütçe anlamında ? ;) içiniz buruk bir şekilde kutladınız eurocup ı . Kazanır kazanmaz hemen eurolesgue e laf atmalar felan :)) seneye de rezil edeceksiniz bizi euroleague de . Siz bütçe yaratamıyorsanız bu sizin sorununuz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih8134

    Takım olmak böyle birşey işte , sen git sezon öncesi bütçeyi düşür hocanın maaşını düşür sonra takım gitsin avrupada kupa kaldırsın. Tebrikler Ergin Ataman , tebrikler aslanlar...

    Bu sezonki bütçenin geçen seneden düşük olduğunu mu söylüyorsun ? Oha la tamam eurocup küçük bir kupa, kupanın amacı euroelague e katılmak ama bu bütçe olayı üzerinden kendinize başarı çıkarmayın . Koskoca GS kendine bir sponsor bulamıyorsa bu rezilliktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Economics.


    quote:

    Orijinalden alıntı: fatih8134

    Takım olmak böyle birşey işte , sen git sezon öncesi bütçeyi düşür hocanın maaşını düşür sonra takım gitsin avrupada kupa kaldırsın. Tebrikler Ergin Ataman , tebrikler aslanlar...

    Bu sezonki bütçenin geçen seneden düşük olduğunu mu söylüyorsun ? Oha la tamam eurocup küçük bir kupa, kupanın amacı euroelague e katılmak ama bu bütçe olayı üzerinden kendinize başarı çıkarmayın . Koskoca GS kendine bir sponsor bulamıyorsa bu rezilliktir.

    Hayırdır birader her yoruma bir cevap yazma isteği gelmiş sana, tebrik et geç fazla muhabbet etme.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan.ka

    quote:

    Orijinalden alıntı: Economics.


    quote:

    Orijinalden alıntı: fatih8134

    Takım olmak böyle birşey işte , sen git sezon öncesi bütçeyi düşür hocanın maaşını düşür sonra takım gitsin avrupada kupa kaldırsın. Tebrikler Ergin Ataman , tebrikler aslanlar...

    Bu sezonki bütçenin geçen seneden düşük olduğunu mu söylüyorsun ? Oha la tamam eurocup küçük bir kupa, kupanın amacı euroelague e katılmak ama bu bütçe olayı üzerinden kendinize başarı çıkarmayın . Koskoca GS kendine bir sponsor bulamıyorsa bu rezilliktir.

    Hayırdır birader her yoruma bir cevap yazma isteği gelmiş sana, tebrik et geç fazla muhabbet etme.

    Ahahaha varsa bir Cevabınız verin la . Bu kadar dramatik yaklaşmayın olaylara . Yukarıdaki sizin gerçeğiniz. Sen de diğer arkadaş gibi soruları saptırma ,kıvırma :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Economics. -- 28 Nisan 2016; 8:29:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Economics. E kullanıcısına yanıt
    Kendimize neden basari cikarmiyormusuz ? Sonucta ortada bir avrupa kupasi var benim soylemeye calistigim maddi olarak zor sartlara ragmen dogru bir takim yaratilinca ki burada ergin atamanin cok buyuk rolu var muhakkak bir basari geliyor sezon basindaki hedefde zaten eurocupi almakti bu sezonki hedefe ulasilmis oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.