Şimdi Ara

Galatasaray 14/15 Sezonu Oyuncular Hakkındaki Görüşleriniz ve Maç Analizleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
6.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    Kötü gidiyoruz ama toparlayacağız inşallah.Nasıl olacak bende bilmiyorum.

    avatar - imza - mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PLinux

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    Kötü gidiyoruz ama toparlayacağız inşallah.Nasıl olacak bende bilmiyorum.

    avatar - imza - mesaj

    İddia.
  • Şu konuya 1 tane mesaj yazılmamış ama bölüme 200 tane konu açıldı.
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Her fikrini yazmak isteyen mesaj atmak yerine konu açarsa olacağı budur hocam. :)
  • İyi kötü bir haftayı daha galibiyetle bitirdik.
  • Sinan(Muslera)
    Semih-Chedjou-Koray-Hakan
    Melo
    Olcan-Sneijder-Bruma
    Pandev(Yekta)-Umut


    şu tip bir kadro oturtmamız lazım ama nerede
  • Cumartesi gelsin artık be, takımımı izlemeyi özledim.Sinir oluyorum şu milli takım aralarına.Zaten kavga gürültüden başka bir şey olmuyor.
  • Muslera

    Tarık Koray Semih H.Balta

    Chedjou

    Melo
    Olcan Bruma
    Sneijder

    Burak


    Chedjou o teknikle önliberoda rahat iş görür bu ligde. Melo zaten orta sahada hem ileri hem geri rahat hareket ediyor ve dikeni gider. Şu kanatlarıda bu şekilde ayarlarsa akarız. Düzgün ortalarda Burak işimizi görür. Performansı kötüleşirse umut denenir. Meloyu kendi yerine çekip arada furkanıda deneyebiliriz. Tellesi brumanın yetersi kaldığı dakikalar ben sol açık denerim. Sabride sonradan oyuna girip birşeyler yapabilir.
    Ancak elimizdeki oyuncular şuan ki performansı avrupa için uzak ve zor.

    Prandellininde elimizde ki 5 kanat oyuncusunu artık görüp oynatması lazım
    Olcan, sinan, bruma, yasin, emre çolak. Yasini oynatıyor ama nerde ne zaman görüyoruz. 80de adamı bekte deniyor yahu.

    Hamit dzemaili pandev selçuk veyseli uzun süre kesmesi gerek performansları çok kötü. Neyseki pandev ve veyseli kesti.




  • Hamza Hoca'yla bir ömür boyu, yensekte yenilsekte forza Hamza Hoca.
  • Bruma'nin kac tane asisti yendi
  • Burak 1 Selçuk 2'dir cok ama cok iyi oynuyor. yaptıgım tüm eleştirileri 2'dir ağzıma tıkadılar. inanin cocuklar hic üzülmedim hep böyle devam edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder bugün çok şanssızdı, bir türlü şutları oturtamadı.
  • Bruma ve Telles çok iyi oynadı.Bruma zaten maçın yıldızıydı.Onların dışında Burak ile Sneijder'in bu kadar çok koştuğunu ilk defa görüyorum.Çolak iyi mücadele etti.Selçuk ilk yarı iyiydi.Semih'in yaptığı dengesizliği de unutmamak gerekir.Her maç bir bombası var.
  • Mevzu bugün çok iyi oynamamız değil bunu devam ettirmemiz ve Brumaya da burdan selam olsun
  • Melo çok formsuz ve kilo almış durumda(kırmızı aldığı maçta formasını çıkardığı anda dikkat edin) bir süre kenarda durmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruma'nın asisti Sneijder gol yapsa efsane olacaktı.Çok güzel oynadık inşallah devamı gelecek.
  • Selçuk'u formsuz sanırdım meğersem sabotajcıymış.Görmüş olduk
  • Şuan gazla oynuyoruz gibi geliyor ama belli bir taktik değişikliği de vardı dün. 3.5-4 forvetle oynadık bu günleri özlemişim.

    dün emre-selçuk ikilisi çok iyi iş yapsa da bunda hem içerde oynamamızın hem de akhisar'ın yetersizliğinin büyük etkisi vardı. bu nedenle melo'nun kesilmesi düşünülemez.

    ama emre'nin kesilmesi demek de 1 yabancının daha kesilmesi anlamına geliyor. bu da telles ve bruma olacak gibi, ikisi de aslında çok iyi oynadılar birisi 20 birisi 21 yaşında bu çocuklar sürekli oynamalı ah şu yabancı sınırı olmasa işte.

    arada chedjou veya muslera'nın kesilmesi çok mu kötü olur acaba.
  • Yönetici arkadaş,bu konuya pek rağbet gösterilmiyor.Her maçtan sonra marjinal olma çabası içindeki çoluk çocuk tayfasının ve her fırsatta yerlileri savunmak,Terim'i paklamak,eski yönetime sallamak amacı güden ve algı yaratmaya çalışan grubun sürekli olarak konu açtığını görüyoruz.Kendini futbol allamesi sanan bu tipler neden cezalandırılmıyor?Sağlam bir bölüm uzaklaştırması verin,merkep gibi yola gelirler.

    Maça gelirsek;

    Tek cümle ile özetleyelim:Tarık-Semih-Bolat işbirliği maçın erkenden kopmasına neden oldu.
  • Tek tek kadrodaki isimleri analiz ettim gitmesi gerekenler, kalsada olur gitsede olurlar ve kesinlikle kalmalılar şeklinde. Furkan, Umut Gündoğan, Emrecan vs. gibi çok fazla forma bulamayan genç isimleri dahil etmedim. En sonda sorunu buldum, çözümüde

    GİTMESİ GEREKENLER

    Selçuk İnan: Bu adam çok şişirildi çok abartıldı ve sonunda patladı. Takımın gitmesi gereken ilk listesinde yer alıyor. Hiç bir sorumluluk almıyor varlık göstermiyor, üstelik kıvırcık saç sakal uzatıp kendini tarz sanıyor. Ayrıca diğer futbolculara özellikle yabancılara karşı tavrı belli. Hiçte sempatik değil çok itici bir tipi var acilen gitmesi gerek.

    Semih Kaya: Futbolun altın kuralı gol atamıyorsan gol yemiceksin. Bu adam bizi defansta 1 kişi eksik oynatıyor. Pozisyonlarda sürekli kız gibi yerde, hava topu bilgisi sıfır sürekli zamanlama hatası. Çok vasat bir defans, yabancı sınırı olmasa PTT 1. Lig'te bile zor forma bulur bu kardeşimiz. Ayrıca defans dediğin sürekli konuşur arkadaşlarını uyarır uyanık olur, bu adam çok içine kapanık hiç konuşmuyor varlık göstermiyor yırtıcı değil. Bedeni sahada ruhu başka yerde sanki aklında eve gidince napsam diye düşünüyor başka şeyler. Acilen gönderilmeli.

    Tarım Çamdal: Bu adamdan bek falan olmaz otoban oluyor bulunduğu kanat, PTT 1. Lig topçusu, o kadarda para verdik acilen gitsin.

    Veysel Sarı: Bu adamdan bek falan olmaz otoban oluyor bulunduğu kanat PTT 1. Lig topçusu acilen gitsin.

    Alex Telles: Yukardaki 2 bek için söylediklerimin aynısı bunun içinde geçerli. Bu birde o kadar şişirildi abartıldı ama fosss takıma zarar acilen gitsin.

    Burak Yılmaz: Bildiğiniz Burak işte. Forvet dediğin adam, adam geçer çalım atar, verkaç yapar, ilerde top tutar koşan ortasahanın yada diğer forvetin önüne top atar. Bitirici olur amatör topçuların atcağı pozisyonları bile kaçırmaz. Kaleyi gördümmü şut çeker yoklar dener ama bu adamda hiç biri yok. Bildiğiniz KAZMA. Ama bu adama kızamıyorum çünkü Selçuk gibi ruhsuz değil, en azından çabalıyor hırslı ama adamın yeteneği bu yapcak birşey yok, kişilik olarakta iyi bir insan gerçekten ama takıma zarar veriyor gitmeli.

    Umut Bulut: Burak'ın bir alt versiyonu, tek farklı koşması ama koşmak işe yaramıyor gol atcan Umut'cum oda olmayınca bizimle değilsin.

    Goran Pandev: Bu adamı tam izleyemedik aslında ama çokta iyi topçu değil Prandelli sağolsun aldı ve gitti. O zaman hocası gittiyse bu adamda gitsin.

    Blerim Dzemaili: Takımdan gitmeli çok ağır bir ortasaha bize göre değil.

    Hamit Altıntop: Hamit her oyuna girişinde içimde bir umut oluyor. Belki uzaktan vurur gol olur, frikikten kaleye abanır gol olur yada kaleciden döner biri tamamlar. Ama hiç biri olmuyor hamitcim kamyon gibi adamsın artık futbolu bırak ve sanada güle güle.

    Yasin Öztekin: Kendini belli ettin PTT 1. Lig'e yakışırsın bizimle değilsin.

    Sabri Sarıoğlu: Sabri şu an Veysel'den de Tarık'tan da daha iyi bir bek ama yinede bizim için yeterli değil. En büyük sorunumuz bekler ve sağlam bek almalıyız takıma. Sezon başında kadro dışı bırakılıp küstürülmese belki daha iyi performans sergilerdi. Kendisini severim hırslı oyuncu ama olmuyor be kaptan gitmelisin artık.

    KALABİLİRLER

    Armindo Bruma: Bir iki maçta iyi oynayan her futbolcuya yaptığımız gibi bu adamıda şişirip patlattık. Bruma nedense bir türlü istikrarı tutturamıyor. Hız var ama çok heycanlı gibi geliyor bana, son vuruş yapamıyor şut çekemiyor. 2 çalım atıyor diye taraftarımız gaza geliyor ama unutmayın gol çalımla değil şutla atılır ve bu adamda o yok. Ama o kadar para verdik takımda en azından 1 sene daha kalıp izlenmeli gelişme olmassa ŞUT çekeriz bruma'ya öğrenir nasıl çekildiğini.

    Fernando Muslera: Muslera ilk seneler iyidi ama çok abartıldı. Sonradanda bozdu zaten. Ben hiç aman aman bir kurtarışını görmedim belki 1-2 tane. Çok sıradan kaleci bana göre çok iyi bir kaleci değil. Normal standartlarda bir kaleci gönderilip yerine başka normal kalecide alınabilir yada kalabilirde farketmez kendisi. Sinan varkende 4 yedik Muslera ilede fark yok yani.

    Gökhan Zan: Bu adam neden forma şansı bulmuyor bilmiyorum ama aslında iyi bir defans biraz ağır olsada. Semih'ten çok daha iyi iş yapar. Zaten yaşı geldi 1 sene daha takımda tutulup yedekte olsa kalabilir aslında

    Aydın Yılmaz: Aydın takımda kalabilirde kalmayabilirde kafam karışık karar veremedim.

    Hakan Balta: Herkes sövüyor baltaya bende sövüyorum yeri geldiğinde. Ama takımda yedek olarak kalabilceğini düşünüyorum.

    Yekta Kurtuluş: Bazı maçlarda oynayınca bu genç kardeşimiz gerçekten iyi oynuyor. Sonuçta bu adamdan beklenen belli kimse bu adama kızamaz. Yani bu adamdan üst düzey performans beklemiyoruz takımda kalıp yedek olabilir.

    Emre Çolak: Yekte için söylediklerim geçerli.

    Olcan Adın: Olcan sanki daha tam alışamadı takıma. Aslında mücadeleci istekli bir oyuncu ama ambrabat gibi sanki biraz. Bilmiyorum kafam karışık olcan ile ilgili gidebilirde kalabilirde.

    Sinan Bolat: Sonuçta yedek kalecimiz çok fazla şey beklenmez. Kalmalı bence takımda en azından iyi bir yedek.

    KESİNLİKLE KALMALILAR

    Felime Melo: Takımda kesinlikle kalıcak oyuncuların başında gelir. Öncelikle hırsı mücadelesi defansa ve atağa yardımı ile en işe yarayanlardan. Defanstan gelip top keser, 2-3 oyuncunun içine girip çıkar herşeyi yapar. Hatta takımda dikine gidip rakip defansı yaran çalım atan tek futbolcu kendisi.

    Wesley Sneijder: Çoğu maçta takımı kurtaran oyuncu oluyor. Tam performansını veremiyor çünkü beraber oynayacağı paslaşacağı adam yok kimse bu konuda kızamaz ona. Takımda kesinlikle kalmalı ve yanına iyi bir oyuncu, partner alınıp birde öyle izlenmeli yıldızımız.

    Aurelien CHEDJOU: Bazı maçlar çok iyi iş çıkarıyor hatta gol atıp bizi kurtardığı bile oldu. Ama genede çok iyi bir defans sayılmaz fakat şu an daha iyisini bulamayız ve takımın en iyi defans oyuncusu. Bu yüzden takımda kalmalıdır kesinlikle yollanmamalıdır.


    Evet kadro ile ilgili analiz yaptım tabiki bu kendi kişisel görüşüm. Ne kadar katılırsınız katılmazsınız bilemem.
    Gelelim soruna bu takım nasıl 2 sene ŞL'de gruplardan ve başarı sağladı? Yukardada dediğim gibi futbolda altın kural gol atamıyorsan golde yemiceksin. Şu durumda takımın en zayıf yeri defans hattımız. Kanatlarımız otoban gibi zaten çoğu gol kanatlardan geliyor.
    Daha önceki senelerde kanatlarımızda Eboue ve Riera vardı. Onlarada söverdik onlarda çok iyi değildi evet ama şu anki beklerimizle top gibi oynarlardı. Şu ankinlerden çok çok iyilerdi. Eboue'de Riera'da ataklarımızda etkili oluyorlardı gol bile atıyorlardı. Ayrıca Drogba gibi bir forvetimiz vardı. Evet bazı maçlarda çok iyi oynamıyor gibi gözüktü ama aslında onun yaptığı en büyük en etkili iş ilerde top tutmaktı. Drogba ilerde top tuttukça karşı takım atağada gelemiyordu ayrıca kendisini 2 tane oyuncu falan tutuyordu ilerde buda daha etkili olmamızı sağlıyordu. Ama artık onlar yok artık çöplerimiz var umarım devre arasında güzel bir operasyon yapılır ve eski başarılı günlerimize döneriz.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.