Şimdi Ara

Galatasaray 14/15 Sezonu Oyuncular Hakkındaki Görüşleriniz ve Maç Analizleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
6.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coldwalker

    quote:

    Orijinalden alıntı: carter

    quote:

    Orijinalden alıntı: Coldwalker

    quote:

    Orijinalden alıntı: carter

    Bu akşam Tarık sağ tarafta güzel işler yaptı. Orta açma konusunda biraz sıkıntısı olsa da artık oraya monte edilmesi gerek. Siz neler düşünüyorsunuz?

    hocam tarık maçta en ufak olumlu birşey yapmadıki.tek ortası dahi yok

    Tarık, bizim takımda 5518 m ile ilk yarının en çok koşan ismi olmuş. Maç sonunu bulamadım. Sağ kanatta Selçuk, Olcan ve Tarık bu akşam güzel paslaşmalar gerçekleştirdiler ama söylemiş olduğum gibi etkili ortalar gelmiyor. Bunda Burak'ın tek forvet olmasının nedeni de olabilir.

    Hem o nedenle,hemde adam bizde ilk kez mevkisinde oynadı,genelde solda değerlendirildi,az süre aldı.Bi kaç hafta geçsin daha iyi değerlendirebiliriz.Ama şu kesin adam iyi niyetli,sürekli arıyor bişey yapmaya çalışıyor,henüz yapamasa da,takıma adapte oldukça düzelir bunlar,katkıda verir elbet skora

    Prandelli'nin bunu zaten çoktan görmüş olması gerek. Umarım yine fikrini değiştirip Tarık'ı sol tarafta oynatmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Plexicroma

    Bir maç 3'lü defans diğer maç 4'lü defans olmaz. Her maç 4'lü defans olmalı. Ayrıca Yasin de ne buluyor bu hoca anlamadım. Onu alacağımıza geçen sene Kerim Frei'ı Beşiktaş'a kaptırmasaydık çok daha iyi olurdu

    Prandelli Arsenal maçında dersini aldı. Bir daha 3lü savunmaya döneceğini sanmıyorum.
  • yasin veysel selçuk burak bu takımın topçusu değil. olcan ve tarıktan da bir halt olmaz biri gelmiş 30'una zaten. işte yabancı sınırı olunca böyle oluyor.

    yavaş yavaş bırakıcam bu leş ligi de galatasaray'ı da top falan oynanmıyor. ligi zaten izlemiyorum

    semih'in yanına stoper değil chedjou'nun yanına stoper lazım ama yabancı sınırı.
  • 4lü defansı zor yaparken adam 3lü defans yaptırmaya çalışıyor.Sür sahaya 4lü defans ama yenil hiç önemli değil.Doğru taktiği oynat ama yenil önemli değil.Ayrıca artık Tarık'ın ilk 11 oynama zamanı geldi.Takıma güç kattığı kesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımdan cacık olmaz kanser olmuş bu takım şampiyonluk imkansız potansiyel yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • carter kullanıcısına yanıt
    konuları silip kendi açtığın ana baslıklara yönlendiriyorsun mecburmuyuz senin konularına yazmaya
  • sözlük değil burası ne her şeyin ana konusunu açma merakı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu konunun olması cidden saçma olmuş.Hadi maç konusu tek başlık altında anladık da bu nedir lütfen ya

    Oyuncu mu değerlendiriyoruz, dünkü maç için başlayalım o zaman.

    Chedjou:Her zamanki gibi kritik anlarda zamanlaması iyiydi, bir pozisyonda rakibin önüne yatarak %100 lük golü çıkardı.Tek beğenmediğim hareketi Necati ye rövaşata için imkan vermesiydi.Mazallah jeneriklik gol olurdu.

    Semih:Eskisine göre daha güvenli oynuyor ama topu sıkışan alandan çıkarma üzerine biraz daha çalışması lazım.Kanatlarda kaptığı toplarda yardıma biri gelse bile pası aktaramıyor.Yine de gayet iyi oynadı.

    Telles:Bence bize geldiğinden beri en etkili maçlarından birini oynadı.Yasin in sahada olmayışına rağmen kanadından gelen ataklarda özellikle DEFANSİF yönden güven verdi.Orta açmak için tarık kadar şans bulsaydı daha etkili olabilirdi.

    Tarık:Sol değil sağ bek de olsa bir etkisini göremedim.Evet çok koştu ama söylemiyim diyorum yine aynı şey aklıma geliyor:Sabri de bu kadar koşuyordu... Selçuk aldığı tüm topları tarık a vermiş olmasına rağmen orta açma konusunda çok zayıftı.Bana göre içeri doğru kat etme konusunda çalışırsa iyi olabilir.

    Melo:Vasatı aşamadı.Kırmızı kartlık kesin 1, belirgin olmayan 1 hareketi var.Arsenal maçında da dikkatimi çekti.Eskiden bu kadar sakatlamaya yönelik faul yapmıyordu.Rakiplerine karşı "bu kadar" saygısız değildi.Futbol oynama isteğinde bir azalma var bana göre.Eski hırsı kesinlikle yok.

    Selçuk:Allah bizi bu adamdan kurtarsın lütfen.Dün yaptığı hareketlerden 1 tane mi olumlu bir şey çıkmaz.Sinir krizi geçirtti.Her topu tarık a atma, Sneijder le verkaç yapmaya çalışırken topu ayağında bile tutamama, atağa çıkarken saçma sapan hareketler yapma, ceza sahası içinde topuk pasları falan.Sakatlıktan çıkmış Hamit, aralıksız forma giyen selçuk tan 10 kat daha iyi oynuyor orası kesin.

    Hamit:Bu adam ne zaman ki oyuna girdi, oyun toparlandı.İlk yarıda top oynadığımızı gören duyan varsa haber etsin.Topu iyi tutuyor ve pas tercihleri doğru.Bu sezon büyük katkı bekliyorum kendisinden.

    Yasin:Bu adamı neden aldık bir fikri olan var mı bilemiyorum ama benim gözümde oynadığı her oyunda "topu sürmeyi bile beceremeyen kanat oyuncusu" izlenimi oluşturuyor.Hızlanma yok, dribbling zaten göremiyoruz kendisinden, teknik var diyorlar ama yine biz göremiyoruz heralde.Erkan zengin le karşılaştırılan adam buysa cidden hayretler içerisindeyim.

    Olcan:Bu adam bence bizde harcanıyor.Zorla takım oyunu oynatmaya çalışıyoruz.Olcan bana göre orta seviye bir takımda serbest oyuncu olarak ve takımın yıldızı olarak oynamalı.Kesinlikle yanlış anlaşılmasın, çok kaliteli ama istediği gibi top alamıyor bence.İstediği topları Hamit birkaç defa attı, zaten direk tehlikeli pozisyon oluşturdu.Bence Juan Mata dan bir farkı yok.Yılın transferi diyebilirim.Dün akşam pek etkili değildi ama yine de her maçta ilk 11 e yazılması gereken bir isim olduğu aşikar.

    Sneijder:Bu adam bizde harcanıyor cidden çok üzülüyorum.Her topu ayağına aldığında farklı varyasyonlarla atağa kaldırıyor takımı.Verdiği pasları gole çevirebilecek bir forvet olsa şuanda +10-12 averajla lider olurduk.Ayrıca kendisine yapılan çok sert fauller var, hakemler görmüyor mu yoksa görmezden mi geliyor bilemiyorum ama sakatlanmasından çok korkuyorum.

    Burak Yılmaz:Yazmasam mı acaba dedim önce ama kendimi tutamıyorum.Burak Yılmaz golcü doğrudur, ama futbolcu mu orasını tartışmak lazım.Yahu arkadaş bir adam her pozisyonda nasıl yere düşebilir ya? İlk yarıda bir pozisyonda rakibin üstüne koşarken adama faul yaptı, yere düştü ve üstüne 2 dk kenarda tedavi gördü.Bir pozisyonda kalecinin üzerine zıplıyor, resmen dirsekle topa çıkıyor.Sen bu kadar mı futbol cahilisin be adam, hakem orda kırmızı gösterse ne yapabilirsin.Kalede Ömer çatkıç tarzı bir kaleci olsa eminim orda yerde 2 saat yatar, burak a da kart aldırırdı.Kaçırdığı %100lük golü anlatmaya gerek bile yok zaten.Oyundan alınırken bi afra tafra, tripler falan.Allah kahretsin böyle golcüyü.Bize futbolcu lazım, kral falan değil.Umut oyuna girerken içimin yağları eridi yeminle


    Bu arada Prandelli bence bu maçta rahatlıkla Muslera yerine Sinan la başlayıp, forvete Pandev ya da kanada Bruma yı (kadroya bile almadığı) koyup oyuna başlayabilirdi.Rahatlıkla fark atabileceğimiz takımı ancak 2-1 yeniyoruz.O da %100 bireysel bir gol katkısıyla.Maç izlerken utanıyorum bu aralar.Atak oynaması gereken takımımız, daha atağı bile olgunlaştıramadan kontra yiyip %100 lük gol pozisyonu veriyor.Utanıyorum cidden...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: c r i m s o n

    konuları silip kendi açtığın ana baslıklara yönlendiriyorsun mecburmuyuz senin konularına yazmaya

    Mecbur değilsiniz hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carter

    quote:

    Orijinalden alıntı: c r i m s o n

    konuları silip kendi açtığın ana baslıklara yönlendiriyorsun mecburmuyuz senin konularına yazmaya

    Mecbur değilsiniz hocam.

    ozaman açtığımız konuları kilitleyip kendi konularının linkini koyma konulara
  • Ligde bu kadro oynar.

     Galatasaray 14/15 Sezonu Oyuncular Hakkındaki Görüşleriniz ve Maç Analizleri

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LKLC kullanıcısına yanıt
    Prandelli'nin lig boyunca kaleci değiştireceğini düşünmüyorum. Çok Bruma isterse eğer çeker Tellesi koyar Balta'yı olur biter. Sonra da "TOLLOS NOYO YODOKDO COK GONC YOOOO" diye konular açılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c r i m s o n

    quote:

    Orijinalden alıntı: carter

    quote:

    Orijinalden alıntı: c r i m s o n

    konuları silip kendi açtığın ana baslıklara yönlendiriyorsun mecburmuyuz senin konularına yazmaya

    Mecbur değilsiniz hocam.

    ozaman açtığımız konuları kilitleyip kendi konularının linkini koyma konulara

    Maç devam ederken canlı maç takip forumlarına yazmayıp buraya açılan içeriği boş konuları elbet kilitleyecek veya sileceğim. İyi günler.
  • bu konu niye bu kadar eleştiriliyor anlamadım harbi maç devam ederken çok boş konular açılıyor hele cl maçlarından sonra veya derbilerden sonra forum resmen çöplük oluyor böyle konular olsun herkes değerlendirmesini buraya yazsın ne güzel işte nesini beğenmiyorsunuz?
  • muslera
    tarık semih chedjou telles(balta)
    hamit melo
    olcan sneijder bruma
    umut
  • dünkü erciyes maçını izlemedim geçen maçlardaki berbat oyuna kızıp ama özete baktım özette iyi görünmüyor burakın golü ofsayt gibi 2. golde karambole bu gollerin 2 sinide erciyes gibi takımlar yer kimse kusura bakmasın işimiz çok zor
  • Muslera
    Tarık, Chedjou, Semih, Hakan
    Melo Sneijder Yekta
    Ocan Umut Bruma

    Derbiye bence böyle çıkmalıyız ama Bruma yerine Dzemaili olacak büyük ihtimal. Gönül ister ki Yekta yerine Hamit oynasın ama henüz 11 başlayacak seviyede değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın ardından burada buluşuyoruz.
  • veysel-selçuk-burak üçlüsü kanser etmeye devam ediyor. sneijder de olmasa 10 kişi feneri yenemeyecektik. dortmund'a karşı veysel ve selçuk ikilisi ile çıkmak çok çok büyük hata olur ve yeniliriz. dortmund için benim düşündüğüm kadro:

     Galatasaray 14/15 Sezonu Oyuncular Hakkındaki Görüşleriniz ve Maç Analizleri


    veysel-selçuk-burak üçlüsü ilk 11 çıkarsa kaybederiz ve kaybetme lüksümüz yok kesinlikle. dortmund kötü giderken evimizdeki maçı kazanmalıyız başka çaresi yok. ama büyük deha italyanımızın çıkaracağı kadro muhtemelen sadece tarık telles değişikliğinin olduğu kadro olur.

    hamit selçuk leşi yerine kesinlikle oynamalı. hamit'in şlde kötü oynadığı maç yok zaten.




  • Kötü gidiyoruz ama toparlayacağız inşallah.Nasıl olacak bende bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.