Şimdi Ara

FREN DİSKLERİ ( AYNALAR ) YARDIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 96 şahin s marka aracım var. Sorunum şu ; 80-100 km. gibi süratlerde frene bastığım zaman direksiyonumda sağa-sola doğru bariz bir şekilde hissedilibilir bir oynama mevcut ( öyleki dirksynu tutmak zorlaşıyor ) bunu fren disk aynalarından yapacaklarını söylüyor ustalar. Aynaları değiştirmezsem ne gibi sonuçlar ortaya çıkar ? Yada beni bu durum daha ne kadar idare eder ?

    Birde ön helezonlar kesik aldığımdan beri ( yaklaşık 1 diş herhalde. ) Bunları orjinali ile değiştirmemin arabanın esnemesine ve konfora katkısı olur mu ?

    DH. ailesine , yorum ve cevaplar için arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. SELAM ve DUA İLE....



  • dostum fren ısı sakaya gelmez
    sahının parcası ucuz gıt yaptır bence
    fazla bısey tutmaz

    helezonlara gelınce

    helezon kestırmek cok tehlıkelı bır ısı
    sakın ıhmal etme

    konfora etkısi olur tabı
  • rotlar ve rotiller de boşluk olmadıgını varsayarak, diskler sıcakken arabayı bol su veya basınçlı su ile yıkamışsan muhtemelen disk aynaları burkulmuştur, bu da frene basınca titreme yapar.

    Başta direksiyon aksamı olmak üzere her yeri zorlar, bir yerleri kopartıp kaza yaptırma ihtimalide var. En kısa zamanda halletmen iyi olur.
  • HALLETTİR HEMEN YOKSA AMAN, BİDE ARAC SAHIN KOSEDEKI MARKETTE BILE VARDIR ONUN DİSKİ HELOZUNU. HEMDE HEPSINI ITHAL BI ARABANIN SADECE TEK BIR DISK FIYATINA HATTA DAHA UCUZA BILE ALIRSIN BELKI :)
  • hemen değiştir ve ön düzeneği kontrol ettir. Yoksa senin araçtan çok daha pahalı bir araca çarparsın; sana birkaç şahıne patlar.
  • O SORUN BENDEDE VAR BEN BİR KAÇ GÜNE KADAR DEĞİŞTİRECEM BENİMKİ RENO R9 ONUN FİYATI ÖNLER DEĞİŞİRSE 50YTL TORNA KURTARIRSA 20 YTL:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.