Şimdi Ara

Fren Anında Ön Tekerden Gelen Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Citroen C4 aracımı 6 ay önce aldım. Aldığımdan beri frene basınca özellikle de belli bir seviyede basınca çıkan cızıltı şeklinde bir ses mevcut. Diskler bosch marka ile değişti ancak sorun düzelmedi. Ek olarak 2 kezde balatalar değişti. Ses yaz aylarında havalar sıcakken belirgin bir şekilde çıkıyor. Kimisi sorunun kaynağını bosch marka disklere biçiyor. Sizce sorun neyden kaynaklıdır? Tekrardan disk değişimi yaptırabilirim ancak ses devam ederse tat kaçıran bir durum olur.




  • Asbestsiz olduğu için çok normal diyecektir ustalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balata ne markaydı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski tip balatalar asbest adı verilen, magnezyum içeren kanserojen bir yapıya sahip oldukları için günümüzde üretilen fren balataları kadar ötme yapmamaktadır...


    bu genel açıklamadır... genelde CE muadil parça kullandığımız araçların bir çoğunda ötme sorunu ile karşılaşıyoruz ancak alışma süreci sonrası ses genelde belirgin şekilde azalır veya ortadan kalkar..


    balatalar ne marka ? veya disk balata değişimi sonrası aracı genelde kendiniz mi yıkıyorsunuz ? sıcak diske soğuk su temas ederek eğrilik yapabilir gibi durumlar oluşabiliyor ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.