Şimdi Ara

freedos almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar pc almayı düşünüyorum. ama görebildiğim kadarıyla geneli freedos olarak satılmakta. bu freedos'un olayı nedir tam olarak?normal işletim sistemli alınırsa fazladan 700 tl civarı bir para veriliyor.şayet freedos alıp kendim yapmayı beceremezsem bile bir bilgisayarcıda bu işlemi ne kadara halledebilirim? bir de sürücüleri filan kendim mi tek tek yüklemem gerekiyor?



  • selam hocam. bence freedos alınması zaten keseyi doldurmuş firmaları daha da zengin etmeye gerek yok. artık Google üzerinden windows 10 dijital lisans diye arayınca orijinal keylerin 10 liraya kadar düştüğünü görebiliyoruz. bugüne kadar 5-6 farklı sistemde bu keylerden kullandım. alacağınız bilgisayar da güncel bir bilgisayar olacağı için update uzerinden bütün sürücüleri otomatik olarak bulacaktır zaten o yüzden dert edecek bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free dos lisans ücreti ödemeden kullanabileceğiniz alternatif bir işletim sistemidir, freedoslu bir pc’ye internetten satın alabileceğiniz uygun fiyatlı lisans ile windows yükleyebilirsiniz, kendiniz yapamazsanız bu işlemi bilgisayarcılar uygun fiyata yaparlar, ayrıca tüm sürücüleri yüklemeniz gerekecek, bunun içinde driver booster vb. gibi programlar kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows ev kullanıcısı için beleş zaten(cracklemek kolay). Bir de Windows'a para vermeye gerek yok. Herhangi bir arkadaşından Windows 10 format usb'si soruyorsun sorun çözülüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 Lira fiyat farkı vermenize gerek yok hocam freedos almanız daha mantıklı. Uygun fiyatlı keyler bulunabiliyor nette forumda da vardı yanlış hatırlamıyorsam 30 lira civarında. Driver kurulumu da büyütülecek bir durum değil resimli videolu anlatımları mevcut nette 700 lira boşuna vermeyin.
  • Krake küreğe gerek yok. Zaten lisans bedava... Hwidgen kullanın. Bir kere kullanmak yetiyor. İlk kullanımda aktivasyon yapıyor. Bir daha kullanmak gerekmiyor. Format attığın zaman internete ilk bağlandığında otomatik olarak aktivasyon yapıyor. Tavsiye ederim.

    Ben işi sağlam yapmak için içinde trojen, virüs falan vardır diye ilk kullanımda aktivasyon yaptıktan sonra hemen format atıp temiz kurulum yapıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.