Şimdi Ara

Fransa'da 12 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz eden afganın kültür savunması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O Afganin inandığı dine göre idam edilmeliydi. Ama gavurlarin elinde oldugu için 15 yıl sonra çıkacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bacha Bazı: Ergenlik öncesi ve ergen erkek çocuklarının eğlence ve eş cinsel etkinlikler için zengin ya da güçlü erkeklere satıldığı gelenek, belirli ölçüde çocuk pornografisi, cinsel kölelik ve çocuk fuhşu içerebilir.

    İlginç bir gelenekmiş. Niye kızları satmiyorlar da erkek çocuklarını satıyorlar diyesim geldi ama büyük ihtimalle kız çocuklarını çoktan sattıkları için elde kalan erkekleri de paraya dönüştürelim demişlerdir. XD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilen hadım edilip, ayrıca uzvuda yerinden kesilmelidir.

  • Garibim keşke bura gelip yapsaymış. Bizdekiler, oy verdikleriniz yere göğe sığdıramadıklarınız , 2-3 sene sonra bi af patlatır o afganı çıkarırlardı , yanlış ülkeye gitmiş garibim. Bu durumda bile seçtiği vekile bok atamzdı mağdurun ailesi o dahada vahim trajik ama neepelim mal bu malzeme bu coğrafya bu. o yüzden ananızdan doğdunuzda kaderiniz zaten çizilir.

  • Sığınmacılara karşı sınırında ölümüne mücadele veren Yunanistan'ı zaman haklı çıkaracak, zaman haklı çıkaracak, zaman haklı çıkaracak.

    Gün gelecek, keşke bizde sığınmacılara karşı Yunanistan gibi davransaydık ve sınırlarımızdan 1 kişinin bile geçmesine izin vermeseydik diyeceğiz.

    Yunanistan'ın sınır hattına yaptığı duvar bile bizim duvarın 4 katı büyüklüğünde, jiletli ve alarm teknolojileri ile donatılmış bir duvar. Yunanistan askerinin sığınmacılara karşı davranışı da bizim askerimizden çok farklı. Onlarda doğrudan vur emri var. Bizde ise önce uyar olmadı bağrına bas. Bizim sınırlarımızdan geçen sığınmacıların askerlerimize bile denk geldiklerini sanmıyorum. Sınır hattındaki duvarımızı ya alttan ya da üstten çaktırmadan kolay bir şekilde aşıyorlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    t24
    Fatih Altaylı: Türkiye-Suriye sınırındaki mayınlar temizlendi, sonrası malum; şimdi İran sınırındaki araziler temizlenecek, zamanlama manidar geliyor
    https://t24.com.tr/haber/fatih-altayli-turkiye-suriye-sinirindaki-mayinlar-temizlendi-sonrasi-malum-simdi-iran-sinirindaki-araziler-temizlenecek-zamanlama-manidar-geliyor,983012

    www.trthaber.com
    Türkiye-İran sınırındaki mayınlar temizleniyor
    https://www.trthaber.com/m/haber/gundem/turkiye-iran-sinirindaki-mayinlar-temizleniyor-612436.html


    https://www.tamgaturk.com
    Türkiye-Ermenistan Sınırındaki Mayınlar Temizleniyor
    https://www.tamgaturk.com/404.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu Avrupalılar kendi elleriyle kendi medeniyetlerinin altını kazıyorlar ama farkında bile değiller.Yahu bunun kültürü olur mu?Olsa bile bu yok edilmesi gereken bir anlayış bir kültür değil mi?Eğer insanlık böyle eskimiş ve iğrenç adetleri zamanla ortadan kaldırmıyor olsaydı bugün belki 'insan kurban' etme geleneği birçok ülkede devam ediyor olacaktı.Özellikle G.Amerikada...O zaman ne diyeceklerdi?''İnsan kurban etmek onların kültüründe var.Bu yüzden onların kültürüne saygı duymalıyız'' mı diyeceklerdi?


    Avrupa resmen akıl tutulması yaşıyor...Bunun bedelini gelecekte çok ağır ödeyecekler...


    Ayrıca dikkatinizi çekerim...Bu Afgan muhtemelen Fransa tarafından Afgan mülteciler arasından seçilerek ülkelerine aldıkları bir mültecidir.Bu gerçek aklıma gelince Türkiye'nin nasıl bir tehlike ile karşı karşıya kaldığını daha iyi anlıyoruz...Düşünün adamlarım ülkelerine seçerek aldıkları Afgan böyleyse bizim ülkemize elini kolunu sallayarak girenler kim bilir ne durumdadır...





  • Bu Afganin bu savunmasiyla cezadan yirtmasi halinde, cocugun babasi atiyorum Turk olsa ve Afgani vursa. Sonra mahkemede savunmasinda bizim kulturumuzde cocuga kadina tecavuz edenleri namusu kirlettigi icin oldururler deyip benzer bir savunma ile serbest kalirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Temmuz 2022; 1:13:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Secmece multeci diye birsey yok. %90 i ise yaramaz niteliksiz neyini sececeksin?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Avrupalılar ülkelerine seçerek almıyorlar mı?

  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Gel Avrupadaki sokaklara bir bak, cogu 17-20 yas arasi gencler. Neyini sececekler sokaklar Afganlarla dolu. Bunlarin cogu omrunde okul gormemisler neye gore secilecek?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geleneğinizi kültürünüzü sillllllkeyim sizin... Ben olsam geçmişi böyle pislik insanları yaşatmazdım bir devlet olarak.

  • Allah c.c. dilerim Afganistanı afganlarla beraber komple yeryüzünden tez vakitte silsin Amin.

  • Ve bu Afganlar da akın akın ülkemize geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kim olursa olsun vatanı savaş halindeyken vatanını ve ailesini bırakıp başka ülkeye giden kişiye asla iyi gözle bakmam. Üstüne üstlük gelenler kadınlara, erkeklere, çocuklara, hayvanlara karşı sapkınca düşünceler besleyen şeref yoksunlarıysa onlara insan olanın iyi gözle bakması zaten imkansızdır.


    Bazıları ben ve benim gibi düşünen insanları bunları dillendirdiğimiz için ırkçı ilan ediyor. O mülteciler şimdi bu ülkenin imkanlarını sömürüyorlar ama yarın öbür gün bu ülkede de bir savaş çıkarsa o mülteciler de durmayacak o bazıları da durmayacak.


    Konuya gelecek olursam tecavüz olayı bana göre işkence ile birlikte işlenebilecek en büyük suçtur. Bunun bir çocuğa yapılması ve bir kültür haline getirilmesi bu suçu daha da alçakça bir hale getiriyor. Bu olay bizim ülkemizde olsa sınır dışı edilmesi dışında bir şey yapılmayacağını düşünüyorum. Ama kesinlikle 15 yıl ceza da az. Böyle şerefsizlerin ömür boyu hapis ya da idamla cezalandırılması gerektiğine inanıyorum. Allah çocuğa ve ailesine yardım etsin, başta o sapık şerefsiz olmak üzere bunu kültür haline getirenlerin de belasını versin.





  • Bizde bile cezası 30 yıl, nasıl 15 yıl vermiş bu sığırlar!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afganistan'da tecavüz kültürel bir olaydır. Örf ve adetlerinde de var sanırım. Legal gibi bir şey işte


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agresif Orta Saha Melo A kullanıcısına yanıt

    Umarım o sabunu düşürmez yere 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimden cok dusuk vermişler. 15 yıl ceza değil teşvik gibi olmuş. Yazık... Avrupa'ya da gitse adamlar hiç değişmiyor hala sapik hala cahil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demin yazdım , mülteci alırken kültürüne , adetlerine , eğitimine ülkesine bakacaksın


    Bunlar daha orta çağda yaşayan vahşiler bunları sorgusuz sualsiz ülkeye almak vatan hainliğidir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.