Şimdi Ara

Forumdaki İğrenç Ötesi IRKÇILIK (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
7.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda irkcilik gayet goz yumulan bi sey. Porno da paylasalim bari de iyice tr nin 4chan olalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olaya tek taraflı bakmamak lazım. ürdünlü babanın 2 eşi var aynı site de ayrı binalarda. toplamda 18 tane de çocuğu var. olay günü ürdünlü ailenin çocukları parkta oynarken. Türk ailenin çocukları da oynamak istemiş ürdünlü çocuklar izin vermemiş. hatta 5 yaşındaki çocuğun ağzına taşla vurup dişini kırmışlar diğer çocuğunda kafasını taşla yarmışlar. hani bunlar çocuktur diyip geçemeyiz tamam çocuklar dövüşür anlarımda taşla vurmak nedir. bu nasıl aile terbiyesi. dişi kırılan çocuk saatlerce ailesinin gelmesini bekliyor. kırık dişin ağrısı nasıldır birçoğumuz biliriz. olayda iki tarafta hatalı ben olsam kendi çocuğumun canı yandı diye o küçük cocuğa öyle vuramazdım.
  • konuyu teröristlik sanmıştım. huh, Forumu da kaybettik demiştim tam
  • Ne işi var ürdünlünün mürdümlünün, burası umumhaneye döndü iyice, bi de peçeteciler üstüne konu açıp milleti fitliyor. Biz akape gelene kadar kürt laz vs kardeş gibiydik, şimdi terörist vs oldular niyeyse...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enkog

    Bizim vatandaşlar it gibi çalışıp asgari ücrete talim ettikleri gibi bu Suriyelilerin maaşa bağlanmasından ötürü arkadaslarla aynı fikirdeyim şok markette bir Suriyeli aile sigara da dahil birsürü şey alıp sepeti doldurdu ödemeyi İstanbul kartla yaptı su otobüslerde bastığımız neyse kasadakine sordum bu kartları devlet dolduruyormus PTT aracılığıyla hayırlı günler ben namaza gidiyorum şimdi :)
    Yav he he bunu ispatlayacaksın ispatlayacaksın, öyle İstanbul kart hikayesi yazmayacaksın burada bana.

    Tekirdağ 'da romanlara yapılıyor bu yardım ve bakkal bir abim var kaç para yükleniyor bunlara dedim 100 tl dedi 1 yıl kadar oldu hadi şimdi olsun 150 200 tl olmamıştır da hadi oldu diyelim. Sen diyorsun doldurdu sepeti sigara da dahil aldı diyorsun önce bunu ispatlayacaksınız videolarla şov yapacaksınız ekranlarda öyle algı videoları ile algı haberlerini ya da salla yazıyı gitsin diye hikaye yazmayacaksınız.

    Sepet dolduruyormuşta iphone kullanıyorlarmışta şezlongların altında yatıyorlarmışta yav he he.

    Bak haber okudum az önce başlanan harekat ile ilgili ve ırkçılık yapanlarla ilgili emniyet kısa bir zaman önce 78 kişiyi mi ne gözaltına almış bir bir topluyorlar ortalığı karıştıranları o yüzden ispat sunamıyorsan başına iş gelmesin benden tavsiye.

    Devletin kasasında emeklilere bayram ikramiyesi yatırması için 1000 tl paradan 12 milyon emekliye 12 milyar tl 'yi vermesi bile zorluyor bu para çıkınca piyasaya borsa bile zorlanıyor.

    Arkadaşımız iddia ediyor ki 3,5 milyon suriyeli sepet dolduruyor diyor 100 tl kişi başı verilse 350 milyon tl para eder ay da adamlar kaç yıldır bizlerle yaşıyorlar bu parayı hesap etmeye kalksan Türkiye diye bir şey kalmazdı ortada senin sepet dolduruyorlar diye yazdığın asılsız iddialarla o yüzden millet saf değil enayi değil kuru sıkıp durmayın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Şöyle düşünelim, evet şimdi çocuk masum ama ileride ne olacak? Düşünelim 1920 leri vatan kuran, kurtaran büyük öndere karşı gelenleri ve onların çocuklarını. Atatürk o zaman merhametli ve iyi davrandığı için hepsinin çoluk çocuk kökünü kazımadığı için biz bugün ülkedeki siyasal islam sorunlarıyla çarpışıyoruz.. Bir ırkın tamamı kötü olamaz fakat babası terörist veya radikal islamcı ise çocuğunda normal biri olma olasılığı çok düşük. Hangimiz karakter ve ana düşüncelerimizi aileden almadık? Yılanın başını küçükken ezmek gerekiyor yoksa 10 sene sonra oda dağa çıkıp terörist olacaksa bugün çocuk olduğuna bakılmadan acımamak gerekiyor.
    Mantığa bak; Atatürk merhamet etti ise Atatürk 'ten sonrakiler 2020 'lere kadar o merhamet ettiklerine sahip çıksaydı eğitseydi insanlığı verseydi şefkatı Atatürk 'ün ne kadar büyük olduğunu gösterselerdi de onlarda dağa çıkıyor olmasalardı dağa çıkmalarına engel olsa idi de 82 84 'te pkk denilen şeyi var etmese idi bu ülke amaaaaaa ne güzel dimi yap batıya yatırımı doğuyu settir et gitsin daha düne kadar devleti yönetenler Ankara 'dan öteye geçemiyorlardı ne çabuk unuttuk bunları, bunu bir batılı olarak yazıyorum. Merhamet eden Atatürk 'se Atatürk 'ten sonrakiler de Atatürk 'ün emanetlerine sahip çıksa idi.

    Yılanın başı ezilecekse düşmanın başı ezilecek, Atatürk 'ün merhamet ettikleri emanetidir. Çünkü merhamet etti ise vardır bir bildiği.

    Bugün ülkeye bakıyorsun batı da gayri milli hasıla sallıyorum 10 bin dolar çıkıyorsa doğuya gidiyoruz 2000 dolar bile çıkmıyor aşiretler ağalar zengin gerisi kuru ekmeğe muhtaç, süpermiş bu batılılar. O yüzden bizim tuzumuz kuru olduğu için gerisi ölsün umrumuzda değil kafası ile yaşıyoruz. Ama bugün onlar giderse yarın sıra bize geleceğini de unutmayın çünkü ülkemin sınırları dışında bir sürü düşman ve ülke var.




  • Araplara millet ayar oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seni zenci pislik👌🏿

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-280666920

    Bu mesaj silindi.
    Kusura bakma her dışlanan dağa çıkacaksa insan kalmazdı dünyada, kürtlerin önce bu adamlar bizi niye dışlıyor, neyi yanlış yapıyoruz diye şapkayı alıp önlerine koymaları lazım. Kimse kimseyi kara kaşı kara gözü yüzünden dışlamaz. Her türlü yasa dışı işler onlarda.
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    Sen her şeyi hak ediyorsun bu kafayla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Irkçılık senin öyle sandığın gibi birşey değil, fikrini beğenmediğin herkese ırkçı diyorsun.
    Bu ülkede bir ırkçılık yapılıyorsa o da Arap ırkçılığıdır. 40 Yıldır Türk milliyetçileri, vatansever Türk insanı, ABD, İsrail işbirlikçisi hükümetlerin hatta bazı askerlerin eliyle geri plana itilip 3. sınıf vatandaş haline getirildi. Din adı altında Arap milliyetçiliği hatta ırkçılığı ön plana çıkarıldı. Ne yazık ki Türk insanı da benliğini kaybetmeye çok müsait, bir kısım arapdan çok arapsever oldular.

    Türk halkının ülkedeki mültecileri tepkisi bundan. Kendi ülkelerinde, mültecilerden daha düşük statüde yaşıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 10 Ekim 2019; 9:51:26 >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Aynen birde mağdur türk halkı oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye bölünecekse sizler yüzünden olacak . Tatlı su solculuğu, hümanistlik canıma tak etti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk nefreti senin gozleri kor etmis bence.
    Multecilerin, tum Turk halkindan daha ayricalikli yasadigini gormemek imkansiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Daha benim neyi eleştirdiğimi anlamamışsın. O dediklerini git hükumete anlat. Ben Araplara Kürtlere yapılan ırkçılıktan bahsediyorum. En iyi olanı ölü olan kürtden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaan Sevil kullanıcısına yanıt
    18 çocuk mu, yemeyip içmeyip üremiş, ayıptır , bu kadar çocuk yapılır mı, yaptığın çocuklara yazık,bakamayacağın şeyi niye yapıyorsun.Türk,arap,kürt farketmez,bu 18 çocuğa iyi eğitim,ahlak veremezsen eğer ileri de sorunlu bireyler olması kaçınılmaz.

    Çocuk mocuk değil bunlar,çocuk dövüşmesi böyle mi olur.Biz zamanında çocukken kavga etmezdik bile, anlaşarak oynardık,kavga olsa bile böyle diş kırmaydı,kafa yarmaydı falan şeyler olmazdı,ufak tartışmalar olurdu.Küçücük veledlere bak daha şimdiden asıp kesmeye başlamış.Ama tabii ki asıl suçlu ana baba denilen o cahillerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Üslubun sokak ağzı olduğu için cevap vermicem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Siz böldünüz yeterince türkü kürdü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de ırkçılar ve ateistler sadece ve sadece müslüman düşmanıdır.

    Bu herifler küfürbazdır, hakaretçidir, insanlıktan nasibini almamıştır. Ayrıca ayrımcılığı, barbarlığı, had bilmezliği, sınır tanımazlığı çok iyi bilirler.

    Ateist bile olsan saygı duymak zorundasın. Eğer bir fitnenin ateşini körüklüyorsan, o ateşten yanmak senin hakkındır ey medeniyet nedir bilmeyip barbarlığını konuşturan zavallı ırkçı ateist herif!

    Bu sözüm, böbürlenip kibirlenen herkesedir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.