Şimdi Ara

Format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bilgisayarima 10 saattir format atmaya calsiyorum. xp cd si taktiktan sonra boot cd yaziyor ve ondan sonra cd den on yukleme yapmak icin bir tusa basin diyor basiyorum gerekli dosyalari atiyor sonra c ve d bolumlerini siliyorum sadece c yapiyorum ondan sonra ntfs ntfs cabuk fat32 fat32 cabuk bicimlendir bolumu geliyor onu seciyorum.bicimlendirdikten sonra pc rs atiyor otomatik olarak sonra tekrar bastan basliyor yine boot cd bolumu geliyor yine altinda cd den on yukleme yapmak icin bir tusa basin sorusu geliyor. bu safhadan sonra hic bit tusa basmiyorum..kurulumun devam etmesi icin..ama pc baska islem yapmiyor..beliyorum 1 saat kadar bekiyorum sonra kuruluma devam ediyor 1 saaat bekledikten sonra kurulumu yapiyor..ama n zaman pc yi acip kapatsam pc dedigim safhada 1 saatte yakin bekliyor..

    sizce sorun anakarttami ramlerdemi yoksa hdd mi n yapmam lazim bu sorunu cozmem icin lutfen fikirlerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • öncelikle biosu bir sıfırla sonraki ihtimaller cd okuyamıyor olabilir çizik olabilir harddisklerde sorun olabilir
  • usta cd rom da olacagini sanmiyorum cunku 3 saatte surse format cektim..simdi 1 saat beklyiorum ancak pc aciliyor cd rom da cd olmadigi halde...cok tuhaf bi sorun n yapmam lazim bilmiyorum.
  • bios üzerinden hdd yi test etdersen en azından hdd arızalımı değilmi öğrenirsin:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.