Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.188.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22682269227022712272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam herkese up gelecek up gelecek demişsin ama. Elimizde olan kartlara up gelmiyor maalesef. Yeni kartlardan up çıkıyor. Eski oyuncular o şekilde kalıyor. Bende auba vardı hala eskisi gibi duruyor gelişme yok.
  • Hocam konsolunuzda fifa 16ya belli bir sayıda hesap açıp farklı farklı hesaplardan girebilirsiniz. Her yeni hesapta 1 draft fişi veriyor evet doğru. Hangi hesapta neyi kazandıysanız, onlar o hesaptaki fut takımınıza gider. As takımınıza gitmez yani kafanız karışmasın.

    Katalogtan alınan Coin boostları hediye edemezsiniz, hediye alamazsınız. Katalogtaki her öge hediyede kullanılamıyor. Artık asıl hesabınızdan girip bol bol maç yaparak levelinizi yükselteceksiniz. Günlük XP sınırı 2000, FCC sınırı da 3000.

    Futa bu kadar takılmayın, ciddiye almayın. Ciddiye alınacak, hele gerçek para harcanacak bir mod değil. Yine kendiniz bilirsiniz ama şahsen bunlara değmeyeceğini size bildirmek istedim.
    Coin biriktirmek adına belki de o oyuncuları satmanız iyi olabilir. Yanlış ya da doğru yaptınız diyemem. Daha başlangıç aşamasındasınız, oynadıkça, zaman ayırdıkça , burada forumdan da yardım alarak futun herşeyini çözeceksiniz. Hem basit hem karışık aslında.

    Coin biriktirmek adına, elinizdeki başlangıçta verilen dandik, fazla sözleşmesi olan oyuncularla isterseniz futta tek kişilik modlarda oynayıp kasabilirsiniz. Tek kişilik sezon, kupa mevcut. Biraz daha olayı çözünce online maçlara da girersiniz artık ne zaman isterseniz.




  • iptal55 kullanıcısına yanıt
    Hocam mantıken düşünürseniz dediğiniz şeyin mümkün olmadığını anlayacaksınız. Elinizdeki kartlara tabi ki upgrade gelmez, gelemez.

    Kariyer mod değil ki bu oynadıkça gelişsin, yükselsin. :)

    Var olanlar güncellenmez, yükseltilmez. Aldığınız tüm ögeler oyuncu kartları, diğer kulüp ögeleri vb. Ne ise aynen o şekilde kalır. Yükselmiş (upgraded) versiyonu çıktığında onu da coin karşılığı ayriyetten almanız gerekir. Düşük bir ihtimal şansınız varsa paketlerden de çıkabilir. Umarım açıklayabilmişimdir. ;)
  • iptal55 kullanıcısına yanıt
    Başkan bana cevaben yazmışsın ama arkadaş yanıtlamış ve yanlış yanıtlamış altta ki yorumum sana değil. En az 1 hafta 20-30 kişi muhabbetini yaptık bilgi alış-verişinde bulunduk. Benim dediğim Upları galiba gözden kaçırmışsın. gold kartlara Up gelir v.b. yazım olmadı. Ben hep IF kartlara yönelik cevaplar yazdım. Ayrıca elimizde ki kartlara Up geliyor ki geldi de.


    Ek olarak: Bir bilginiz yok ise kesinlik içeren ''Aldığınız tüm oyuncular öyle kalır'' diye cümleler kurup insanları yanlış yönlendirmeyin. Geçen Up günü olduğu gibi karmaşa çıkartacaksınız. SADECE ELİNİZDE Kİ GOLD KARTLAR GÜNCELLENMEZ ÖYLE KALIR diper ''Aldığınız tüm oyuncular'' hesabınızda güncellenir.
  • . . . . kullanıcısına yanıt
    İtalya için denemediğim forvet kalmadı. Dybala,Hiuguain den hiç verim alamadım.Candreva keza öyle kanser etti beni,en son teveze uygun kadro kurmak için palacio yu cm yaptım orda da verim aldım palacio dan,ancak tevez ayrı bir kanser,son çare la cazetteti aldım ,pogbada kimya için, ama sagolsun kendisi bmc kamyon, pace pace oynayan biri değilim paslı oynamayı tercih ediyorum,sırf palacio ve defans hattı için kadroyu muhafaza ediyorum,en son komple satıp veda edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Hocam mantıken düşünürseniz dediğiniz şeyin mümkün olmadığını anlayacaksınız. Elinizdeki kartlara tabi ki upgrade gelmez, gelemez.

    Kariyer mod değil ki bu oynadıkça gelişsin, yükselsin. :)

    Var olanlar güncellenmez, yükseltilmez. Aldığınız tüm ögeler oyuncu kartları, diğer kulüp ögeleri vb. Ne ise aynen o şekilde kalır. Yükselmiş (upgraded) versiyonu çıktığında onu da coin karşılığı ayriyetten almanız gerekir. Düşük bir ihtimal şansınız varsa paketlerden de çıkabilir. Umarım açıklayabilmişimdir. ;)

    Hocam teşekkür ederim.Şu an bi Türkiye Kadrosu kuruyorum.Bronzlarla karşıma profesyonel botlar gelince utanarak söylüyorum yeniliyorum.Ama hani şu draft fişi taktiği var ya yeni hesaptan coin kasıp ana hesaba geçiriyoruz oyuncuyu satın alarak.Farklı psnden yeni hesap açınca da o giriş hakları gidiyor mu ?




  • seviyeli PC oyuncuları eklesin id:rockerboyhh
  • Arkadaşlar selamlar. Fifa 15 i çok hasarlı bir şekilde bırakmıştım, oralara hiç girmiyorum. Fifa 16'yı hiç almayacaktım ama dayanamadım aldım ve bayadır da oynuyorum. Ama malesef yine 400 civarı maç yaptıktan sonra momentum olaylarını abartılı bir şekilde hissetmeye başladım.Her neyse 2 gün önce Div 1 de 2 kere üst üste title aldım kadrolar aşağıda.
    http://www.futhead.com/16/squads/9112549/
    http://www.futhead.com/16/squads/9112597/
    Ama ne olduysa her zaman oynadığım custom tactics sanki alakasız bir taktiğe dönüştü ve adamlarım hiçbir şekilde pas yapamıyor, arkalara kaçmıyor vs.vs bildiğimiz oyun kilidi koydu. Neyse dedim geçer. Div 2 e düştüm tam 3 kere 17 puanla ligde kaldım 1 puan daha alabilsem 1 e çıkacaktım, tabi çıldırmama neden oldu. Neyse evirdi çevirdi 3 e attı. Yine aynı sanki rakip takım full master oyunculardan oluşuyor ki bazen öyle dandik takımlar öyle bir oynuyor ki... Her neyse bu İtalya kadromdan önce BPL kullanıyordum BPL momentum yiyince Italya kurdum adamlar resmen efsane oynadılar DIV 1 title Italya kadrosu sayesınde aldım diyebilirim. Gelin görünki sanki DIV 1 de title almış adamlar değilde DIV 5 te mücadele etmeye çalışan adamlara döndüler. Uzun lafın kısası efsane bir şekilde iki kadromda resmen duraklama hatta gerileme dönemine girdi ve bütün haftasonu bunu çektim bir türlü geçmedi sinirlendikçe sinirlendim. Ulan zaten bütün hafta işin stresini yaşyırozu haftasonu stres atalım diye oynuyoruz, yemin ederim başıma ağrılar girdi. Şu an elimde 500k yakın para var (platform ps 4). Varsa teklifleriniz 4-3-3 (2) taktiğiyle pas yapabilen fazla momentum yemiyecek bir vey iki kadro istiyorum birçok kadroyu denedim ama önerilere açığım. Hepinize iyi günler
    D.N: Ayrıca bukadar üstdüzey momentum için önerisi olan varsa yine cevaplarını bekliyorum :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Update değil hocam upgrade. Winter upgrade sadece Fut için geçerli. Formu yükselen belli oyunculara upgrade (yükseltme) yapıyor EA. Güçleri arttırılmış kartlar çıkarıyor. Diğerleri aynı kalıyor, düşürme yok futta.

    Bahsettiğiniz form düşüklüğü, sakatlık vb durumlarda da EA , matchday & online sezon kadrolarında bunu yansıtıyor. Gerçeğe bire-bir güç arttırımı-düşürülmesi uygulanıyor fut harici modlarda.


    Ben winter upgrade'i, "update" sanıp bir çok etkinlik/downgrade/upgrade gelecek sanmıştım Fazla fut'da oynamayınca, patch notlarını okumakla da uğraşmamıştım direk hazard'a downgrade gelir diye satmıştım Teşekkürler




  • Reis ne zaman geliyo upgrade?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: . . . .

    Up vere vere işe yarar +1 finishing vermiş. 90 finishing 91 olmuş :D hız v.s. hiç biri artmadı. Gösteriş için 88 olsun diyorsan al. Bu konu içi Agüero öneren daha kimseyi görmedim. Kendimde oynadım saha içinde yok gibi adam. Şahsen önermiyorum.

    ben Agüero öneriyorum 3 ay önce almıştım beğenmeyip satmıştım 2 hafta önce tekrar aldım adam resmen gol makinası boş geçmiyor :) karttan karta fark ediyor mu yoksa daha mı iyi oynamaya başladım bilmiyorum
  • pc'de div1 resmen şaka gibi. bazen üst üste 20 kere kendi kalesine gol atıp hack yapanlar çıkıyor.

    div1'e çıkarsanız asla düşmezsiniz.
  • Modricli benzemalı jamesli ispanya kadrom momentum yiyince satıp bu kadroyu kurdum önerilerinize açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Conqueror -- 8 Şubat 2016; 13:27:13 >
  • SertacÖZ S kullanıcısına yanıt
    kardeşim psn'den eklersen beni konuşalım. Bende aynı durumdan muzdaripim. PSN : aykutbugra
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalardan birinde resmi paylaşılmıştı. 4 aşamalı gelecek upgradeler, hepsi bir günde yayınlanmayacak yani. 4 farklı tarihe yaymış paragöz EA. İlki bugün yayınlandı muhtemelen 8i diyorlardı. 12sinde var 17sinde var. Ayın sonuna kadar birkaç gün arayla hepsini yayınlayacaklar.
  • kadrom nasıl arkadaşlar iyi hoşta PC için oynayacak online oyuncu bulamıyorum :D bi de bu Aubameyangta ne var anlayamadım.Fransız Kadromda lacazette vardı onu satıp Aubameyang yaptım adam koşmaktan başka hiç bişe yapmıyo bana göre lacazette kat kat iyiydi. şimdi biraz para biriktirdik Alaman kadrosu kurduk bakalım :)
  • rockerboy-h kullanıcısına yanıt
    hocam geçen beni eklemişssin id mi nerden buldun :) şimdi senin origini görünce hatırladım
  • ben mi ekledim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Önceki sayfalardan birinde resmi paylaşılmıştı. 4 aşamalı gelecek upgradeler, hepsi bir günde yayınlanmayacak yani. 4 farklı tarihe yaymış paragöz EA. İlki bugün yayınlandı muhtemelen 8i diyorlardı. 12sinde var 17sinde var. Ayın sonuna kadar birkaç gün arayla hepsini yayınlayacaklar.

    kardes yayinlandi coktan neden bahsediyrsn
  • Arkadaşım insanlara sürekli yanlış yanlış bilgiler verip duruyorsun. 1 sayfa önce de birisiyle tartışıyordun. FIFA 16 oynamamışsın ve FIFA 16'yı takip etmiyormuşsun üstüne gelip yukarıya ''
    Futa bu kadar takılmayın, ciddiye almayın. Ciddiye alınacak, hele gerçek para harcanacak bir mod değil.'' hem oyunu gömüyorsun hem burada saçma sapan bilgiler verip insanları yanlış yönlendiriyorsun. Amaç nedir Allah aşkına? FIFA 16 oynamıyorsun bile gelip kesinlik kuran cümleler kurma.

    Elinizde ki bütün Up alan kartlar Winter-Up'ta güncellenenir!!! (gold-silver-brons hariç)
    89 Agüero cuma günü güncellendi 90 oldu
    -
    Upların ilgi bugün yayınlandı yazmışsın. ilk part YAYINLANALI 3 GÜN oluyor.
    Şubat'ın 8'i ve 17'sinde yayınlanacak yazmışsın bu da yanlış.
    Şubatın 12'si, 19'u ve 26'sında yayınlanacak.

    Bütün kartlar güncellenmez diye kesin kesin konuşmuşsun belki bunu okuyan bir arkadaş olacak, gidecek elinde ki örn. telaşla IF 84 Aubameyang'ı 300'e satacak sonra ona up gelecek ki geldi 86 oldu adam şok olur keşke satmasaydım der. Bir bilgin yoksa ve kendin yazdığın gibi oyunu oynamayıp, takip etmiyorsan milleti yanlış yönlendirme.




  • 
Sayfa: önceki 22682269227022712272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.