Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.189.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22662267226822692270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İSA_1

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatih0590

    Arkadaslar ispanya ve italya kadrim vardi div3 un kapisimdan döndüm ust uste yenigilerle div6 ya kadar dustum.

    İki kadromlada dogru duzgun mac kazanamadim bir turlu. İspanya kadromu satim bpl kadrosu kurdum gayet iyi gidiyor ancak italya kadrom hala galibiyet gormuyor.

    Acaba oyun devamli ayni kadrolarla oynamamizi mi istemiyor. İtalya kadromda ilk kadrom kiyip bozamiyorum galibiyette goremiyorum satip baska lig mi kursam ne yapsam bilemedim.


    boz başka kadro kur yada taktik ve oyuncularda değişklik yap.

    Eyvallah hocam 3-5-2 ye döndüm galibiyetler gelmeye basladi sagolasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Hocam biraz oynadığınız taktikle & dizilişle de alakalı olabilir. Atiba normalde tam tipik cdm değil, box to box iki yönlü gidip gelen bir oyuncu. Cdm yapsanız da bu durum değişmeyecektir muhtemelen.
    Attacking workrate medium olduğu için açılıyordur ileri. Low olsa pek açılmaz. Deffensive workrate high olması ileri açılmasını etkilemez.

    Hangi dililişte oynuyorsunuz? İçinde cdm olan bir diziliş deneyin. Ataklarda geride kalmasının yanı sıra pas yollarını kapat & ceza sahasına orta koşularında ceza sahasının dışında kal talimatlarını da vermeyi deneyin. Skor üstünlüğünü ele aldıktan sonra siz de kontra atak & defansif taktiğe geçin. Böylece geride açık verme ihtimali azalır. Beklere de geride kal talimatını vermeyi unutmayın.

    Kardeşim peki italya liginden hangi orta sahaları önerirsin ileri çıkmaması açısından. Şuan naingolan ve guarin var.




  • hile ve coins alarak oyundan zevk alan var mı cidden merak ediyorum.
  • Winter up güncellemesi ile up alan oyuncuların altın kartları güncellenmiyor mu? Biri sadece if kartları yükseliyor dedi.Yükselirler diye düşünmüştüm zamanında ne zamandır oynamıyorum ama.
  • Bugün pazar olmasına rağmen konu da mesaj sayısı bi elin 5 parmağını geçmemiş. Her gün iyice çöküyor konu. Önceden gece son mesajımı atardım işe giderdim, günlük ihtiyaç, gezme-tozma, tamamla gel... Netteyken konuya bi girerdim gece çıkarken attığım mesaj 4-5 sayfa öncelerde kalmış. Muhabbet akmış gitmiş olurdu. şimdi 2-3 günde 1 sayfa atlayabiliyoruz. Gerçi sızlanıp-yakarmakta saçma. Hiç bir şey değişmiyor. Konu içi coinsini satanda var hilesini yapanda var. Neyse unutan ya da bilmeyen var ise bugün 18:00 Chelsea - Man.United maçı var.
  • adam gol atsin diye bilerek kaleciyi aciyorum div1 e cikmamak icin adam nasil seviniyor tum pozisyonlari izletmeye top cevirmeye basliyor yazik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: timuti55

    Arkadaşlar online sezonda "oynadığınız oyunla zaman uyumunuz bozuldu" gibi bir hata alıyorum 2 maçtır.Öndeyken ve gol attıktan hemen sonra oldu.Benden kaynaklı bi hata mı yoksa bu da yeni bi hile mi.

    Sorunun cozumunu bilen yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kadro nasıl yedeklerı ortaya cıkardım cunku oradan önerebılecegınız adam varmıdır genel anlamda degısım bakımından ıkıncı yarı pogba ıbra ve neymarı alıyorum bazen vidal ile baslıyorum maca sevıyelı sekılde yorumlar olursa sevınırım ıyı forumlar..
  • oyun açılırken direk türkçe seçeneği gelmesi için ne yapabilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: timuti55


    quote:

    Orijinalden alıntı: timuti55

    Arkadaşlar online sezonda "oynadığınız oyunla zaman uyumunuz bozuldu" gibi bir hata alıyorum 2 maçtır.Öndeyken ve gol attıktan hemen sonra oldu.Benden kaynaklı bi hata mı yoksa bu da yeni bi hile mi.

    Sorunun cozumunu bilen yok mu?

    Bazen bende de oluyor. İlginç olan karşıdaki oyunu durduruyor sonra bu hata geliyor. Hile galiba.
  • COİNS SATIŞI YAPANLAR ve COİN ALMAK İSTEYENLER VIDEOYU IZLEYIN BAKALIM
    (Özeliikle bana PM atan görüştüğüm ve coins alsam mı? alacağım diyen arkadaşlarım da var. Kötü takımdan ve verdiği emeği alamadığı için sinirlenip coins alacak arkadaşlarımız da var. Özelden de bilenler bilir asla önermiyordum. Arkadaşın birisi PM atmış videoyu izledim, sizler de izleyin. Türk bir youtuber'ın sadece 100k aldı diye anında hesabını halletmişler (PS4) hilecilerin ve taklacı güvercinlerin ters takla atmasına az kaldı.)






  • quote:

    Orijinalden alıntı: Macellantr35

    div 1 için bana bir kadro kurarmısınız şu an alman ligi kadrosu var defansta naldo sokratis çok açık veriyo diğer defanslarda çok pahalı 50k-75k arası sağlam bir kadro önerirmisiniz platform ps4

    aynen bundeste defansa boateng,alaba ve kaleye neuer alacaksınki beton gibi olsun.çok coins olduğunda bundes ve bbva kurabilirsin.ucuz olarak serie a ve bpl olur.

    bpl

    http://www.futhead.com/16/squads/9075661/

    ayrıca fitness sorunu için 2. kadro kurman lazım,ben şu tsl kadrosundan baya verim aldım div1 ve 2 de bile gidiyor.forvet ben n'doye oynatıyorum sen öbürlerinide deneyebilirsin.

    http://www.futhead.com/16/squads/9075829/

    @Macellantr35



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İSA_1 -- 7 Şubat 2016; 17:23:35 >




  • Online sezonda hic olmamisti 1.lige cikana kadar. 2 mactada gol attiktan hemen sonra oldu ondan dolayi hile olabilir diye suphelendim.Bide futta olsa sezonda olsa 1.lig harbi sikintili pc de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300k lık bi kadro önerebilir misiniz 433 4 olsun lig fark etmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamasfb

    300k lık bi kadro önerebilir misiniz 433 4 olsun lig fark etmez

    bpl kurabilirsin

    http://www.futhead.com/16/squads/9078595/

    @vamasfb
  • Kart olayında bir şey kafamı kurcalıyor.

    Örneğin; Mevkisi CM iki oyuncu var. Biri 80'lik stock Gold kart 1k değerinde, diğeri de 75'lik TOTW olmuş Gümüş kart 20k falan ediyor. Normalde Gold kart daha iyi özellik olarak. TOTW olan kart ne gibi avantaj veriyor ki? Özellik olarak daha düşük olmasına rağmen kat ve kat pahalı?
  • İSA_1 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 162K ya aldım hocam bende büyük ihtimal gelecek diye düşünüyorum.
    84 bu adam için gerçekten çok az.
    Bugün penaltıdan da olsa gol atmış yine :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar linkteki italya kadrosuna düzgün forvet bulamadığımdan fransdan takviye yaptım, ancak pogba tank gibi sanki nasıl verim alabilirim bir yardım edin be.

    http://www.futhead.com/16/squads/9079327/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cityliner

    Merhaba arkadaşlar linkteki italya kadrosuna düzgün forvet bulamadığımdan fransdan takviye yaptım, ancak pogba tank gibi sanki nasıl verim alabilirim bir yardım edin be.

    http://www.futhead.com/16/squads/9079327/

    Pogbanin sana tank gibi gelmesinin sebebi agilitysinin düşük olmasi dostum. Agilitysi yüksek cmlere bakabilirsin örneğin marchisio. Yada ispanya hybrid yapip iniesta ve modric alıp oyunun agilitysi en yüksek yani en kivrak cmleriyle oynayabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 22662267226822692270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.