Merhaba arkadaşlar yeni aldığım monster bilgisayarda monitör ayarını 144 hz yapınca özellikle fifa gibi hızlı oyunlarda anlık takılmalar oluyor. Ama monitör ayarını 60 hz'e alırsam gayet akıcı oynatıyor.
Bf1 denedim onda da aynı sorun mevcut. Dandik fifa online 4 oyununda bile bu sorun oluyor. Bir çözüm önerisi olan varmı? Bilgisayarı iade etmeyi düşünüyorum teknik servis süreçleri ile uğraşmak istemiyorum.
Edit: Arkadaşlar konuya cevap veren olmadı ama kendi araştırmalarım sonucunda sorunu çözdüm şuan testlerim devam ediyor sorun yaşamıyorum. Belki benim gibi sorun yaşayan birisi olursa diye konuyu editledim.
İlk yaptığım işlem ram takviyesi. Anladığım kadarıyla tek 8 gb ram yetmiyor 1 tane daha 8 gb ram takarak dual channel çalışmasını sağladım. ve oyunlarda ciddi bir fps artışı oldu. Fifa 22'de 144 hz alabildim ram artışı sayesinde. Ancak yinede bazen fps düşüşleri oluyor va anlık takılmalar oluyordu bu sorunuda Denetim Masası-> Güç Seçenekleri-> Güç Planını Düzenle -> Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir ekranına girdim ve burada işlemci güç yönetimi altında bulunan En Yüksek işlemci durumunu %100'den %99 a aldım. Pilde ve şarjda her ikisini de 99 yaptım. Bu ayardan sonra ani fps düşüşleri neredeyse hiç olmadı takılma tamamen ortadan kalktı.
By_Conqueror (Fatih Salman) Millenicom altına konu açtı.
Merhaba millenicom'a başvuru yaptım ancak şuan vazgeçmek istiyorum henüz ne evrak nede hat bağlantı sadece başvuru yaptım başrunuz son aşamada diyorlar ama henüz ortada birşey yok. Başvurumu nasıl iptal edeceğim hiç bir yerden ulaşamıyorum çağrı merkezini arıyorum başvrunuz devam ediyor diyor kapatıyor. başvurduğum numarayı arıyorum zaten müşterimizsini deipy kapatıyor. Whatsapp'dan yazıyorum ordanda pek bi cevap yok. Nasıl iptal edeceğim acaba?
By_Conqueror (Fatih Salman) Türk Telekom altına konu açtı.
arkadaşlar merhaba, türk telekom fatura kesim tarihim her ayın son günü benim internet sözleşmem 02.04.2020 tarihinde tivibu sözleşmem ise 08.04.2020 tarihinde bitiyor.
Ben 3 mart ve sonrası bir tarihte başka bir operatöre geçiş yapmak istiyorum. Fakat son ayda olsa yüksek cayma bedeli çıkarırlar mı? nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz.
Bir kaç gün önce sordum 290 TL çıkarıyorlar hala son ayda da buna yakın çıkar mı diye tereddüt ettim. Ama artık 100-150 lirada olsa beklemeyip değiştireceğim ne kadar erken kurtulursam iyidir :)
Arkadaşlar yeni kurmuş olduğumuz sitede hem iyi oyuncular buluşsun hemde iyi oyuncuların arasında kendimizi daha iyi geliştirerek güzel vakit geçirelim.
Biz İngiltere olarak ligimizi ve takımlarımızı kurduk her oyuncu sadece tek takımda oynuyor ve verilen bütçelere kazanılan maç primlerine göre transferler yapabiliyorsunuz.
Henüz yeni olduğumuz için tek bir lig kurduk ve ilk sezonu yarıladık ligimiz 16 takımla sınırlı ve şuan dolu.
Ancak benim kafamdaki plan sitemizde birden fazla lig olsun örneğin bundesliga, ispanya gibi. Aynı platformda oynan ligleri üst sıralarda bitirenler şampiyonlar ligine katılsın ve her ligin en iyisi belli olsun.
Pc , Ps4, Xbox fark etmez sitemizi herkes kullanabilir.
İsterseniz bizim aramıza katılın isterseniz kendi arkadaşlarınızla yeni bir lig kurun.
Fifa 16 Lig Arkadaslar yeni kuracak olduğumuz Fifa ligimizde sizlerde yer almak ve eğlenmek istiyorsanız aşağıdaki detayları okuduktan sonra başvuru yapabilirsiniz.
1. Ligimiz Ingiltere Ligi Takımlarından Oluşacaktır. 2. Her oyuncu yalnizca 1 takimda oynayabilir. 3. Takimlar kura ile belirlenecektir. 4. Oyuncular Yönetim tarafindan olusturulacak havuzdan kura ile belirlenecektir. 5. Kura ile belirlenen kadrolar 18 kisilik olacaktir. 6. Yeni oyuncu transferlerini size verilen bütçeye göre ister kendi aranizda ister oyuncu havuzumuzdan satin alarak yapabilirsiniz. 7. Takimlar Minimum 18 Maksimum 25 kisi olabilir. 8. İlk sezonun arkasindan ligi ilk 8 de bitiren takimlar Sampiyonlar ligine katilim hakki elde eder ve siralamasina göre ekstra sezon sonu primi kazanir. 9. Ligimiz Ps4 Platformunda Olacaktır. 10. Ligimiz Maksimum 16 Takımdan Oluşur, Katılımın artması durumunda yedek oyuncuların katılımı alınır ve İngiltere dışında 2. Bir Lig daha oluşturulur. (Örneğin:İspanya)
Not: Müsabaka içi kurallar daha sonra belirlenecektir. Ayrica bazi kurallar esnek olup çoğunluğun fikrine göre yeniden düzenlemeye gidilebilir.
Ligimizi Katılıma Göre Haziran Aynın İlk Haftası Başlatmayı Düşünüyoruz.
Fifa Lig
Kadro Kurallari
1. Kadroda Maksimum 25 oyuncu olabilir. 2. Kadroda Maksimum 83 overall oyuncu olabilir.
Mac Kurallari 1. Maclar dostluk maci modunda ve online kadro kapali seklinde olacaktir. 2. Suresi 6 dk, oyun hizi normal olacaktir. 3. Kesinlikle taktiksel savunma sistemi kullanilacaktir. 4. Rakibinin uygunsuz herhangi bir seyine itiraz edecek takim mutlaka ekran goruntusu almalidir (foto,video v,s,) 5. Gollerden sonra olagan ustu goller disinda gol izlettirmek yasaktir. 6. Gol sevinci yapilabilir ancak rakibi rencide edici sevincler haricinde ve asiriya kacmadan. 7. Mac sonuclari kazanan tarafindan gruba yazilir ve rakibinin her hangi bir itirazina karsin ekran görüntüsü almasi gereklidir. 8. Santradan sonra ilk pas mutlaka geriye verilmelidir, oyunun bu açığı kullanilamaz. Aksi halde rakibin golü gecersiz sayilir ve mac sonunda düşülür. 9. Maca baslamadan once oyunu durdurup iki takimda rakip takim logusu kendi oyuncusunun gucleri ve saniye gozukecek sekilde ilk 11 i ve yedekleri olmak uzere 2 adet resim cekip mac odasi grubuna atmalidir.
Transfer Kurallari 1. İlk sezon basi her takimin 25 milyon euro bütçesi vardir. 2. Takimlar bütçesini hic bir sekilde aşamaz. 3. Takiminizdan göndermek istediginiz oyuncuyu transfer duyurulari grubuna yazacaksiniz eger satamassaniz degerinin yari fiyatina serbest birakabilirsiniz. 4. Takiminizdaki oyuncunun degerinin 2 kati fiyat verilirse oyuncu serbest kalmis olur. (Devre Arasinda Olursa Oyuncu Gelecek Sezon Basi Serbest Kalir.) 5. Takiminizdaki oyuncular Maksimum 4 sezon oynayabilir, 4. Sezonun sonunda bedelsiz serbest kalir. 6. Aranizda yapmis oldugunuz transfer anlasmalarini transfer duyuru grubuna yazmaniz gerekiyor, Aksi halde transfer gecersiz sayilir. 7. Oyuncu fiyatlar sofifa.com daki gibidir ordaki fiyatin ustunde oyuncu alimi ve satisi yapilamaz. 8. Ancak oyuncuyu kulubu acik artirmaya koyar ve almak isteyenler teklif yaparsa o zaman fiyatta bir sınır yoktur. 9. Acik artirmaya koyulan oyuncunun baslangic fiyati normal degerinin 4/3 ü kadardir. 10. Baska bir oyuncunun kadrosunda olmayan her oyuncuyu maksimum 86 overall olmak sartiyla butcenize göre transfer edebilirsiniz.
Primler / Ödüller 1. Galibiyet başı 500 bin Euro 2. Beraberlik başı 250 bin euro 3. Maglubiyet başı 100 bin euro 4. Sampiyon olan takima 30 miyon euro 5. 2. Olan takima 15 milyon euro 6. 3. Olan takima 12 miyon euro 7. 4. Olan takima 10 miyon euro 8. 5. Olan takima 8 milyon euro 9. Diger takimlara 5 milyon euro 10. Sezonu ilk 8 de bitiren takimlar sampiyonlar ligine katilim hakki elde eder. 11. Sampiyonlar ligine katilan her takim 5 milyon euro daha alir. 12. Sampiyonlar liginde primler normal ligin 2 katidir. (Ornegin galibiyete 1 miyon Euro Sampiyona 60 milyon euro gibi.)
Cezalar 1. Maclarini mazeretsiz zamaninda yapmayan takima mac basi 500 bin euro para cezasi. 2. Direkt Kirmizi kart goren oyuncu 2 mac, cift sarikarttan kirmizi kart goren oyuncu 1 mac ceza alir. 3. Rakibi gole giderken direkt arkadan yapilan kayma(Cekme, tutma haric) ile kirmizi kart gorurse 500 bin euro ceza alir ancak videolu olarak gormek sartiyla. 4. Her turlu hileye basvuran (Lag, baglanti koparma, savunma sistemini eski savunma sistemi olarak kullanma v.s.) rakibi tarafindan videolu olarak ispatlanir ve hile yaptigina kanaat getirilirse 5 milyon euro ceza, hükmen maglubiyet ve 6 puan silme cezasi alir. 5. Rakibine veya gruptan bir arkadasina her ne sebeple olursa olsun küfür eden ligden atilir.
ÖNEMLİ : WHATSAPP GRUP İÇİN PM İLE CEP TELEFONU NUMARALARINIZI MUTLAKA BİLDİRİN.
Katılım İçin Aşağıdaki Şablonu Doldurarak Yoruma Yazınız.
İsim : Psn : Mail : Dh Nick :
Üyelerimiz 1- Byconqueror - Fatih 2- Bbylen - Baris 3- caglaromeo - Çağlar 4- jankuul - Can 5- TuckerLocker - Türker 6- Arph - Zafer 7- blllade - Anıl 8 - Ezique - Murat 9 - justcan - Can Gökçe 10 - SunnyBeach77 - Seyhan 11 - hakan123451978 - Fatih Güneş 12 - nural1990 - Soner
Fifa Online Lig BPL Takım Kurası Sonuçları
Swansea City -nural1990 - Sone Arsenal -monster98 - Olcay Aston Villa -TuckerLocker - Türker Leicester City - jankuul - Can Chelsea -caglaromeo - Çağlar Sunderland -drmd - Mustafa Dinc AFC Bournemouth -Bbylen - Baris Liverpool -Fatih - Byconqueror Norwich City - Emreceh3 - Emre Stoke City -Arph - Zafer West Bromwich Albion - blllade - Anıl Watford - justcan - Can Gökçe Everton - Ezique - Murat West Ham United - SunnyBeach77 - Seyhan Manchester United - hakan123451978 - Fatih Güneş Crystal Palace - durukan77 - Durukan
3. Sezon Lig Takvimi Başlangıç : 09.07.2016 Cumartesi Saat 16:00 İlk Yarı Bitişi :16.07.2016 Cumartesi Saat 24:00 Ara Transfer Dönemi : 16.07.2016 Cumartesi Saat 24:00 Ara Transfer Dönemi Bitişi : 17.07.2016 Pazar Saat 24:00 İkinci Yarı Başlangıcı : 17.07.2016 Pazar Saat 17:00 Lig Bitimi 24.07.2016 Saat 24:00
Turnuva Fikstürü ve Puan Durumuna Aşağıdaki Linkten Bakabilirsiniz.
Arkadaşar masaütsü bilgisayarımda gigabyte 9600 gt ekran kartı var. Ben Fifa 16 oynamak istiyorum ancak oyun açılmayacaktır bile bu keran kartı ile. Anakartımda Çift Pcı-Exp yuvası var ekran kartımda sli destekliyor sli yapmak için hangi ekran kartını almalıyım veya hiç uğraşmayıp ekran kartımı almalıyım ne önerirsiniz sli konusunda hiç bilgim yok hangi modelle uyumludur v.s. yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.