Şimdi Ara

Fenerbahçe - Galatasaray [Tartışma Konusu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, taraftar konularındaki tartışmaların önüne geçebilmek, o konuları daha futbol (taktik ya da oynanan oyun) odaklı yapabilmek adına bu konuyu açmış bulunmaktayım, forum kuralları dahilinde tatlı tatlı birbirimizle tartışabileceğimiz hayırlı bir konu olması dileği ile. Fenerbahçe - Galatasaray [Tartışma Konusu] 



    Fenerbahçe - Galatasaray [Tartışma Konusu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 17 Şubat 2024; 14:43:27 >



  • Siteye translate yaptirmissin dedigim iste eren baytemur ankara keciorenden gecmi geliyo?

    İsaretledin yerin turkcesi;

    Türkiye Ulusal Şampiyonası

    Fenerbahcenin resmi 28 sampiyonlugu niye yok uefada,?

    Yazdigin isaretledin yerin tutkcesini sana ben cevirdim zaten

    Profosyenel lig kirmizi isaretledigim kesimi niye uefa yaziyor

    Tesadufmu can sikintisimi bak PROFOSYONEL

    Simdi bir soru; 28 sampiyonlugun var neden 5yildizli forma ile cikmiyorsun maclara?????


    bir okula bir lise ogrencisine git ve amator ile profesyonelligin farklarini anlatsin sana

    1 sayfadir amator diyoruz yani resmi olmayan sayilmayan sen 1907de mahalle macinida sayarsin ama bunun real dunyada karsiligi yok

    Tff sitesinde ne diyorsa odur.

    Fb 19

    Gs 23

    Yazidan anlamiyorsun yine resimli gostereyim. Hersey tedavin icin.

    Gecen sezon Gs oldu onuda ben eklim sana😉

    Hala anlamiyorsan EREN BAYTEMUR 0531*** 12 nolu telefonuna tum dokumanlari yollarim...

  • Her şey serbest mi?
  • Öne çıkardım ve kaçtım.

  • Arınma gecesi duzenleyelim.
    Tarih belirleyin
    Her sey serbest olsun
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Serbest ama yöneticiler ceza verirse kaçırmam.

  • Zeen kullanıcısına yanıt

    Tarihe gerek yok, burası sürekli kapışmaların döndüğü bir yer olsun, tartışma bitmiyor nasılsa.

  • ilk sayfada yerim olsun, değerlenir buralar

  • Fenerbahçe 'nin gerçek şampiyonluk sayısı 48'dir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdediks

    Fenerbahçe 'nin gerçek şampiyonluk sayısı 48'dir.
    Bence 148’dir buna bağlı olarak 29 yıldızı vardır ancak formaya sığmadığı için maçlara yıldızsız çıkmaktadır
  • ölü doğmuş bir proje futbol taraftarı vandaldır, konu basmayı sever.
  • akrep.cs kullanıcısına yanıt

    yapılmışı var ona yakın diyelim asdf


    Fenerbahçe - Galatasaray [Tartışma Konusu]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Mandalorian

    Tarihe gerek yok, burası sürekli kapışmaların döndüğü bir yer olsun, tartışma bitmiyor nasılsa.

    Selamlar, @The Mandalorian


    Söylediğinizden yola çıkarak şunlar belirtilebilir.


    Polemikler bitmiyorsa açtığınız bu konunun kalmaya devam etmesi veya etmemesi fark etmeksiniz kulüp ana başlıklarında da polemikler devam edecek gibi. Bunun önüne geçmek için kulüp başlıklarında takımlararası tartışmayı baskılamamız ise işleyişte büyük bir değişim anlamına gelir. Bu da kolay bir süreç değil ve kullanıcılar açısından sancılı olacak bir iş. Gerçekten bu açtığınız başlığa diğer kulüp ana başlıklarından kullanıcıların bile yöneleceği çok şüpheliyken böyle bağımsız bir kıyaslama ana başlığının açılmasını istediyseniz aceleye getirmeden önce moderasyonla konuşmanız ve beraber değerlendirme yapmamız tüm bu noktaların etraflıca ele alınabilmesi açısından daha doğru olurdu.


    Gerçekten burada da kavgalar dönecekse ve mesajlar seri olarak şikayet edilecekse, bu çerçevede moderatörler burada da size işlemler tesis edecekse, kulüp konularında istemediğiniz münakaşalar oralarda devam edecekse fazladan başka bir ana konunun varolmasını çok da anlamlı bulamadım. Kusura bakmayın.


    Misal muhtemelen sitedeki geçmişinizle iyi bildiğiniz üzere her kulüp bölümü o takımı tutan bölüm moderatörleri tarafından idare edilmektedir. Bu durumda ya hepsi bu başlıkta yetkili olmalı ya da hiçbirisi olmamalı. Bu da o yetkili arkadaşlarımızın futbol bölümündeki yetki alanlarını ya kendi takımlarını tutan moderatörler isteyen kullanıcıların tepkisini çekecek şekilde bayağı karmaşıklaştırıyor ya da onların futbol bölümünde kendi takımlarının başlıklarından sorumlu olmaları gerektiği yetki alanlarını muğlaklaştırıyor ve daraltıyor.


    Kısaca ne yazık ki her istediğinizi sağlayamayacağımız ve gerçekçi bir çözümün ortaya koyulamadığı o noktaya geliyoruz. Ben de sizin optimal bir yazışma ortamına sahip olmanızı istiyorum ve bunun için aynı şeyi isteyen moderatör arkadaşlarımla beraber çabalıyoruz. Ama böyle bir konunun açılması yerinde bir çözüm mü, pek zannetmiyorum. Başka sorunlara gebe olmasaydı inanın sizden önce aksiyon alınırdı. Tüm bu değerlendirmeler aslında önceden yapıldı.


    Bu başlığa şahsen bir süreliğine dokunmayacağım. Ama şimdiden bile bu başlığın - FB bölümünde açıldığı için - yalnızca FB bölüm yetkililerinin yetki alanında kalıp birçok FB'li olmayan kullanıcı açısından kabul görmeyecek bir durum teşkil ettiğini belirteyim. Kısaca hemen önayak olsanız da böyle bir düzen yürütmemiz pek de doğru ve fizibil değil. Her yetkili bu başlığa bakabilir. Bu problem değil aslında. Ama kullanıcılar açısından sıkıntı.


    Bu kadar uzun ve detaylı yazmamın sebebi daha iyi anlamanıza yardımcı olmak ve en baştan beri buranın işleyiş yapısının nasıl daha iyi bir formata sokulabileceğinin ihtimalleri konusunda ilgili olduğumuzu göstermek, baştan danışsaydınız tüm bunları baştan size izah edebilirdim ve neden şu an yaptığınız tarzda bir aksiyon almadığımızı da anlamanız mümkün olurdu.


    İyi akşamlar.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.


    Futbol içerisinde sadece futbolun olmadığı, tartışmaların, birbiri ile dalga geçmelerin de olduğu bir spor ve inanıyorum ki bunlarla güzel. Tamamen taktiklerin konuşulup başka şeylerin konuşulmaması gibi bir şey söz konusu olamaz zaten, fakat bazen ana konunun (Fenerbahçe için konuşuyorum, diğer konulara nadiren bakıyorum.) çok fazla kirlendiğini görüyorum, bu tartışmalar futbolu aşılıyor, keyif vermiyor, bir rakip taraftarın gelip takılması gibi bir şey değil. Mesajlara bakınca bir küfür ya da hakaret göremiyorum fakat bazen sayfalarca anlamsız tartışmalardan ben bir okuyucu olarak sıkıldım, derdim tartışmaların olmaması değil bunların bir sonu başı olması gerektiğini düşünüyorum. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum.


    Burayı da belki anlamsız tartışmaların burada olabilmesi için açtım, fakat bir yetkim olmadığı için sadece Fenerbahçe kısmına açıldı, her iki bölümde de görülmesi ve yazılabilmesi belki konuları da rahatlatır kanısındayım. Zaten ana konulardaki arkadaşlar için de bol bol şikayetler görüyorum, muhtemelen o şikayetler hiçbir zaman bitmeyecek, en azından dediğim gibi ana konular belki biraz daha rahatlar, bu döngüsel tartışmalardan bir miktar kurtulur, rahat ederiz.





  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Başlığın bulunduğu yer ve bölüm yansıtmalarıyla ilgili bir takım düzenlemeler yaptım. Madem bir kez böyle bir girişimde bulundunuz, konu şimdilik deneme amaçlı dursun. Artık başlığın gidişatına göre eski düzen devam eder - ki daha olası, alışkanlıklar kolay kolay değişmez - veya umut vadediyorsa yeni bir düzenleme kabul görür. Başlıktan elde edilecek deneyimden yola çıkılarak yeni kurallar eklenir.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hüso ile Erenin bu başlığa mutlaka transfer edilmesi gerekiyor.
  • Anlamli bir baslik olmus. Konularda en ufak birseyde ceza sikayet vs. yagiyor. Futbolun guzelligi birbirini ignelemekte zaten. Burasida forum eglence amacli burdayiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 17 Şubat 2024; 13:37:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdediks

    Her şey serbest mi?

    Karşılaştırma konularında kullanıcıya hakaret, küfür, şike veya Fetö söylemleri ve ilişkilendirmeleri, spam, reklam ve benzeri haricinde takılmalar, alaylar, dokundurmalar, tartışmalar dahil olmak üzere her şey serbest olabilir. Serbest unsurları yani özellikle bu başlık altında kuraldışı olmayacak örnekleri şikayet etmemeniz tercih edilir. Aksi takdirde şikayetleriniz reddedilir. Daha kısa biçimde ifade edersek burası konsol versus konusu gibi insanların kurtlarını dökebileceği ve şu an en önde giden takımları kıyasıya karşılaştırabileceği bir arena konu şeklinde işleyebilir.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @RedPyro @eren1907 @hoksi @huso 74 @AslanAvda


    en fazla 5 kişiymiş sınır, herkes 3 kişi getirse baya kişi olur.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.