Şimdi Ara

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde IPTV kullananlara şok: Ülkemizde ilk kez deneniyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
2
Favori
13.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Dostum ne yazdığını biliyorsun ned okuduğunu boş konuşup laf yetiştiriyorsun. Bak kendin de yazmışsın ben ihtiyacım kadarını aldım. Exxen aldım ama her maçta sorun yaşadım. Neyin tantanasını yapıyorsun anlamadım.Acun bile çıkıp konuşamıyor sen konuşuyorsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Bu mesaja imzamı atarım adam tam nokta atışı yapmis helal olsun her lig durumunda ayrı kanal UEFA si bilmem şu kanal lig bu kanal şampiyonlar ligi bu kanal böyle böyle harbi dünya paralar ediyor sonra insanlar neden korsana yoneliyor yap adam gibi tek kanala tüm maçları adam gibi de fiyat ver kimse korsan yayın ile uğraşmaz olur mu her platform her destekçi saksakci para kazanacak olur mu halkı sevmek vurun beline ülkede yargı denetleme hiç bir şey olmayinca koyun gibi meee der gider bu toplum...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

    zaten iptv beleş değil. millet bunu sudan ucuz diye almıyor. 2000 tl ortalama yıllık bir iptv. yapsın acun bir futbol iptv si. hepsini toplasın 4000 tl desin. hepsini toplayacak ama. ne kadar futbol maçı vs varsa o kanal verecek. bak o zaman iptv kalıyor mu...

  • Yapılacak şey belli cihazlara sim kart uyumluluğu getireceksin belirtilen adres harici başka konumda gösteriyorsa yayını kapatacaksın. Ayrıca ekranlarda her kullanıcıya özel kod çıkacak o koddan da kim yayın yapıyor ortaya çıkacak. Bu önlemler sıranalabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Exxen olmasın, adama para verip mecburen kaçak yayından izlemek zorunda kalıyor bir çok insan.

  • premier ligi felan izleyince türkiye ligi curcuna gibi futbol izleniyoruz gibi para vermeye değmez gözü ile bakıyorum. ben ne kaçak nede paralı izliyorum. canım isterse özete bakıyorum. ama dün derbiyi inat tv den bi sürü seyreden vardı telefondan. başlamadımı acaba

  • bu lige o para verilmez 96 dakikada 47 dakika top oynanmış hayatımın 2 saati boş gitti bir de para verdiğini düşün çıldırırsın

  • Bakın benim evde 200 mb fiber var ama gidip digiturk bağlattım neden? imkanım vardıda ondan. imkanı olmayan insanlara daha ucuz fiyat çekilse komple korsan biter. 1.5 yıldır digitürk kullanıyorum bizim lige 280 tl para ödüyorum kesinlikle hak etmiyot. sadece premier lig var diye katlanıyorum. şu fiyatları düşürün adamlar korsan izlemez bu kadar olay basit. yap abi süper lig 100 tl bak bakayım kim korsan izliyor. ee diyeceksiniz ki digitürk batar tamamda kardeşim senin ligin etmiyor etmiyor o kada mesele o. aha göreceğiz bu akşam ne skandallar olacak kavga dövüş küfür her pislik var. bakın bi premier ligi neler var?. futbol var o kadar.

  • Sayın donanımhaber yorum yazıyoruz yayınlamıyorsunuz, yorumum da digitürk'ün parayı hak etmediğini ama yine de korsan kullanılmamasını ve dahi fiyatları indirirse korsanı bitireceğini anlatan yorumum yayınlanmadı. açıkca digitürk taraftarlığı mı yapıyorsunuz? yakışmadı size. madem fikir için yorum yazmak açık neden yayınlamıyorsunuz?. aa tabi digitürk'ü eleştirip parayı hak etmediğini söylemiştim değil mi?. bu da sanırım işinize gelmedi. aksi olsaydı yorum yayınlanırdı. çünkü hakaret vb bi yorumda bulunmadım.

  • cem uzan'a hapis şokuyla bu yarışır.

    dün hiç bir sıkıntı olmadan izledik, izleriz de..

  • haktan24 kullanıcısına yanıt

    Bilader sen Türk milletinin ahlaksızlığını fazla hafife alıyorsun.

    İş yerimde 5 vakit namaz kılanlar bile ip tv kullanıyor.

    Ben hiç dindar değilim ama tod dan ücretini ödeyerek yıllık satın aldım.

    Yıllık 1000tl desen 900tl verip kaçak olanı izler bizim millet.

    Hem futbol hastası hem bedava olsun derdinde.

    Etik olarak ip tv net hırsızlıktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla cayır cayır izledik bir sıkıntı olmadı :)

  • Gerekirse, adam 4K yayın açar, ekranı çeker yine yayınlar. Engellenemez bu. Zaten sadece bizde değil başka ülkelerde de engellenemiyor. Ben her hafta premier ligi çatır çatır izliyorum.

  • Çok rahat izledim filigran bir boka yaramamış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başka ülkede bunun gibi haber var mı? Bilinemez. IPTV bu kadar neden mi daha iyi tüm yayınları tek el altına toplamayı başarıyor. IPTV olmasa, Süperlig için Beinsports alalım, Avrupa maçları için Exxen alalım, Voleybol için Tivibu satın alalım, Ssports alalım. Yani ülkemzide maç izlemek için, her maç için de bir yayıncı satın almak zorunda bırakılıyoruz. Bu mu daha mantıklı yoksa her şeyi bir arada tutmayı başaran IPTV sağlayıcıları mı?

  • Ulan iblisler digiturke para ver exxen para ver netflixe ver yotube ver amazona ver disneye ver bulu tv ver parlak tv ver verde ver hesabini siz yalin artik kafirler asgari ücrete bakin sonra konusun

  • Hayır filigram yayının nasıl korsanlaştırılmasını önleyecek? Dün gayet sağlıklı bir yayın vardı 🤣 Twitter'da bazı uygulamalarda çatır çatır maç yayını vardı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ESER14 kullanıcısına yanıt

    zaten asıl o hacı hocalardan korkacaksın. 5 vakit namaz kılıp vergi kaçıranı da var.

  • Burada çeşitli bahaneler bularak kaçak yayınını aklamaya çalışan, destekleyen herkes hırsızdır, hırsız adayıdır, eline fırsat geçerse hırsızlık yapar, senin benim emeğimi de çalar.

    Burada beın sports'u exxen'i ya da falanca kanalı savunmuyorum, yanlış anlaşılma olmasın, ama o maçın yayınlanabilmesi için birçok maliyet unsuru var, Birçok kişinin emeği var.

    Şu kaçak yayın kanallarını savunanlarda biraz utanma olması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de Türk ligi maçların kalitesizliğini eleştiren zeka garibanları var. O zaman niye kaçak izliyorsun?
    Iyi oyun da olsa, kötü oyun da olsa tuttuğun takımın maçını izlerken heyecanlanıyorsun, keyif alıyorsun, kızıyorsun, sinirleniyorsun, bağırıyorsun, neşeleniyorsun bütün bu duyguları yaşamak nasıl bedava olacak?

    Almanya talya İngiltere lig maçlarını da izlediğimiz zaman oluyor ama takım tutmayınca hiçbir keyif vermiyor. Evet iyi futbol var ortada ama mutlaka takım tutmak gerekiyor. Herhangi bir tarafı tutmayınca gazı kaçmış kola gibi oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.