Şimdi Ara

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde IPTV kullananlara şok: Ülkemizde ilk kez deneniyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
2
Favori
13.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben izlemiyorum ama arkadaşlar izlemiş..İlk yarının sonu 15 dk kesilmiş diyorlar..onun dışında hiç sorun olmamış. Zaten maçta b.k gibiymiş.

  • Her ne olursa olsun korsana karşıyım. Her maçı IP TV den izle. Sonra kalkıp Türk futbolu niye bukadar kötü diye bas bas bağır. Eğer üyelik ücreti çok fazla geliyorsa almazsın olur biter. Sonuçta kimse digitürk üyeliğini silah zoruyla almaya şart koşmuyor.

  • şampiyonlar ligi ve avrupa ligi önceden ücretsiz di rahat rahat izliyorduk sonradan çıktı bu olay ondan öncesine de gidersek lig maçları da ücretsiz di doğru düzgün fiyatlandırma yapılsa millet para verip alır birde arkadaşların da dediği gibi her platform ayrı yayın hakkı almış kim uğraşacak şunu da belirteyim ben maç izlemiyorum ip tv de yok film izliyorum ama :D yalan söylemiyim şimdi

  • Sezon başı uygun fiyatlı verdiler aldık. 130-150tl gibi bişeydi aylık. Kimse kusura bakmasın da 30-50tl tl'ye de izletecek değiller. Mis gibi evimde kola cips koca tvde çöp gibi görüntü olmadan net şekilde izledim. Bugünü düşünürsek aylık 200tl bile normal bence.

  • Yayın platformları futbol kulüplerine maç yayını için para ödemiyor mu? Ödüyor; siz de izlemek için ödemek zorundasınız. Yok bedava verelim; oldu canım. Kim kime bedava hizmet verir; sen çalış emek harca biri gelsin maaşını çalsın. Olur mu; olmaz. Legal yayın izleyin bedelini de ödeyin; siz kaçak yayın izleyeceksiniz diye vatandaşın interneti sekteye uğruyor. Ayıp be. Pahalıysa kullanmayın; ben kullanmıyorum uydu kullanıyorum siz de kullanın.


    İptv'ye karşı çanaklı tv; her daim yanınızda. Ayrıca keyfi başka; tavsiye ederim.



    Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde IPTV kullananlara şok: Ülkemizde ilk kez deneniyor

    Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde IPTV kullananlara şok: Ülkemizde ilk kez deneniyor 





  • Sistem anlatılamamış.

    Filigran olayı şudur;

    Yayıncı kuruluş her abonenin yayınına farklı bir kod yolluyor. Bu kod çıplak gözle görülmüyor. Yayınını internette paylaşanlar kendi kodlarıyla paylaşıyor. Yayıncı kuruluşun elindeki sistem yayındaki filigran şeklindeli kodu tespit edebiliyor. Böylece yayını paylaşan tespit edilmiş oluyor. Aboneliği anlık iptal edileceğinden iptv yayını da anlık iptal olacak. Abonelik sahibi hakkında yasal işlem başlatılacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 31 Aralık 2023; 22:55:20 >
  • TURKCELL TV+ ile yayınlasalardı kimse korsanla cebelleşmezdi...

  • once su papara ile yurt dışı bahis sitesine giden milyarlarca parayı engellesinler !


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iptal etttim.. İşim olmaz Bein sportsla..

  • Yayıncı kuruluş önce kameralarını çoğaltsın 16k kameralara geçtiler bizimkiler hala 1080 gibi yayın.

  • Çatır çatır izlerim iptv kimsenin gözünün yaşına bakmam. Ağlamasın rezil kulüp başkanları taraflı federasyon taraflı hakemler taraflı yayıncı. Para vermeden izleyerek zamanımı gasp ediyorlar 50 tane faul izlemek için fb gs maçını açmıyorum bütün günüm ruhsuz geçti bunların ruhsuzluğundan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu ekonomik şartlarda her maçın ayrı ayrı platformlarda yayınlanıyor. insanlar hangi birini alacak hepsi birbirinden pahalı...

  • Engellemeye çalıştıkları bütçeyle daha uyguna yayın sunsalar insanlara gerek kalmayacak belkide buna.

    Film-dizi izlemek için 4 ayrı platform,
    Maç izlemek için her lig için ayrı kanal resmen,
    Basketbol için başka bir üyelik,

    Hangisine nasıl yetişeceksinizki? Alt tarafı insanlar bir şeyler izlemek istiyor bunu bu kadar zorlaştırmanın LÜKS haline getirilmesinin anlamı yok.

  • Korkutma taktiği ile caydırmanın modası 1500 yıl öncede kaldı

  • JonnyLesh7 J kullanıcısına yanıt

    Herşey abonelik sistemine dönmeye başladı. Millet neye kira yatıracağını şaşırdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm sunmak yerine yaptırım uygulayıp kendi halkına zıt giden başka iktidar göremezsiniz. Fiyatları düşürün film, dizi, futbol, basketbol hepsini tek platformda toplayın üzerine birde ilk etapta kampanya patlatın o zaman millet tercih etsin. Gerçi iptv nin sunduğu dizi ve VOD içeriğinin, platform sinema kanallarının yerini asla dolduramazlar ama neyse.

  • 2024 yılına giriyoruz aga, uğraşılan şeylere bak... Kaçak yayın sayesinde şu an futbola ilgi sürüyor, sadece eğer gerçek abone sayısı seyretse futbola ilgi 10 senede biter. 1,5 dakikalık özetlerle küçük çocuklar futbolu sevemezler... Ekonomi malum, çok makul bir ücret olmadığı sürece ciddi bir abone artışı da olmaz... Bunu yıllardır resmi abonesi olarak söylüyorum...

  • Trt de yalan tarihli dizi yapacagina ihaleyi alda aldigin vergiler helal olsun haramzadeler doymadiniz .Yiye yiye zkkim olsun 1 kurus vergim varsa .sarayin penceresinden bakinca hersey güllük gülistan gorunuyor elllam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten maç falan izlemiyorum da videoya bit seviyesinde gizli filigran eklense ne olacak, data manipulation ile o filigranı kaldırıp öyle yayınlarlar her türlü.

    Çare tükenmez yani korsanda.

  • Vain kullanıcısına yanıt

    sana öyle geliyor...

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.