Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | İlklerin takımı bir kez daha F4'te! (3514. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.187
Cevap
212
Favori
2.071.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35123513351435153516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • al işte ali koçun bugün ki konuşmasından

    Doğuş Grubu'nun desteğini çekme ihtimalinden bahseden Ali Koç, "Bugün duyuyoruz ki Doğuş Grubu basketboldan çekiliyormuş. Bu büyük bir geri adım atma olur Fenerbahçe açısından. İnşallah doğru değildir ama maalesef doğruluk payı çok fazla." dedi.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ali Koç başkan olursa hiç bir önemi yok bunun.
    Ali Koç kendi şirketlerinden birini sponsor yapar olur biter.
    Kendisi de söyledi zaten daha önceki açıklamalarında.
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    50 M. zaten hibe edecekmiş. 50 M da sponsor anlaşmaları ile 100 M Euro Futbola gidecek bir rakam var. Borç almış başını gidiyor. Yeniden yapılanma şart. Bu paralar futbola akarsa istediğimiz noktaya çok daha kısa bir sürede geliriz diye düşünüyorum.

    Sadece Koç koca kulübün her branşına sponsor olamaz. Diğer büyük zenginlerinde işin içinde olması lazım. Şahenk çekilmez umarım...
  • umarım küçülmeye gidip de obradovic ve oyuncuları kaçırmayız.
  • Hayda bugün maç NTV’de değilmiş. Türkiye’de aldığım aboneliği yurt dışında kullandırmıyorlar, VPN stabil çalışmıyor. Ne lanet işmiş bu böyle

    Paranla rezil olmak dedikleri bu herhalde. Sanki parayı Türkiye’de ödeyip 1 sene yurt dışında izliyorum tüm maçları. Senede birkaç defa yurt dışı kullanıma izin vermeliler. Gittim telefon hattı aldım, içine internet yükledim, bir maç bileti kadar para harcadım zaten bir de Digiturkplay yurt dışı aboneliği mi alacağım şimdi?

    Bu maçlarda Acestrem link falan oluyor mu gençler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 1 Haziran 2018; 20:20:50 >
  • Banvit sahada yok, biz de normal oynumuzu oynayınca rahat bir maç oldu. 3-0 ile bitiyor seri. Umarım finalde baştan itibaren daha sıkı tutar fazla da heyecana sebebiyet vermeden şampiyonluğu alırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 1 Haziran 2018; 21:50:57 >
  • ve final
  • Gündüz bu seyirci meselesiyle ilgili bir şeyler yazmıştım ama donanımhaber’in klasik sorunları yüzünden silindi, tekrar yazmaya da üşendim. Birazdan yine işe gideceğim ama uyku tutmadı yazayım bari aklımdakileri içimde kalmasın

    Vahşi kapitalizmin olanca vahşiliğiyle yaşandığı güzelim ülkemde ben de evi görmeden çalışıyorum çoğu zaman. Potansiyel olarak baktığımızda 70 milyon insan, belki 15-20 milyon Fenerbahçe’li, onların da belki birkaç yüz bini baskete ilgi duyuyor(bizim memlekette spora ilgi duymak çok çok saat kurup NBA maçı izlemek falan, yoksa basketbol ya da herhangi bir spor dalı için kariyer planlaması yapan adamın ağzına çocukken ailesi vurur izin vermez zaten, oynayan yok yani anca izleme). Bu ilgi duyan insanlardan diğer şehirlerde yaşayanlar bilet fiyatlarını duysa ağzı açık kalır para İstanbul’da kazanılıyor. İstanbul’da yaşayanlar Avrupa yakasından maça gitmenin ne kadar zor olduğunu biliyor. Hani daha onlarca sebep yazarım ama milyonların maça gitmemesi büyük bir söylem, belki 10-20 binlerle ifade edilecek bir potansiyelimiz var, onun da bazı gün 3 bini orada olur, bazı gün 7-8 bini. Ben eve gittiğimde yığılıp kalıyorum çoğu zaman, bu potansiyel dediğimiz adamların çoğu benim gibi yoğun çalışıyordur, sırf yorgunum gitmiyorum dese bile hak veririm. Mevcut yönetimin peşkeş çektiği ülkemizde birileri lüks içinde yaşasın diye hepimiz kanımızın, canımızın, nefesimizin son damlasına kadar çalışıp çaresizce onların yarattığı açığı kapatmaya çalışıyoruz. Burada sadece fanatik yorumların beğeni aldığı bir ortamda doğruları yazmam belki zorunuza gidebilir ama giderek batılaşma yerine orta doğu kültürüne dönen ülkede Obra’nın ayrılması belki bizim için kayıp ama basketbol için kazanç olur. Hadi Araplarda çağın altını petrol var parayı bastırıp getiriyorlar birilerini, çıkın oynayın biz de izleyelim diyorlar. Biz ne halt etmeye bu bedevi kültürünü benimsedik anlamıyorum Bu üçüncü dünya ülkesinde koç bize bir dönemlik de olsa mutluluk verdi, yarın gidiyorum dese canın sağolsun her şey için teşekkürler derim. Hiç de sitem etmem. Bu başarıların geldiği dönemi düşünce, üst üste bombalar patladı, millet dışarı çıkmaya korkuyordu, yalandan da olsa bir darbe oldu, Suriye’ye girdik sayısız askerimiz öldü, şimdi de ekonomik çöküş başladı. Amacım siyaset yapmak değil ama her sene final yaparken dışarıda yaşadığımız hayattan da bahsetmek istedim, bu adam böyle bir ortamda bizi mutlu etmeyi başardı. Bir 3. Dünya ülkesinde bundan iyisi olamazdı. Boşuna suçlu aramaya gerek yok, cadı avına çıkarsak seyircinin gelmemesi diye başlayıp siyasetle bitiririz, başka başlıklarda bu konular yeterince konuşuluyor. Neyse, kısaca yazayım dedim ama toparlayamadım. Umarım final serisinde bize bu mutlulukları yaşatan Obra’ya biz de daha fazla seyirci desteğiyle ufak da olsa bir teşekkür ederiz.
  • Aziz Yıldırım'ın listesinde Ülker grubundan Ahmet Özokur da var. Daha önce basketbol şubesinin başındaydı. Doğuş grubu sponsorluktan ayrılırsa Ülker sponsor olabilir diyeceğim ama Aziz Yıldırım'ın yanındalar. Ya da futbola destek vermeye devam edecekler. Ali Koç gelsin sponsor sorunu mutlaka çözülür. Önemli olan Obradovic'i küstürmemek, kaçırmamak.
  • Tofaş işi bitirmeye çıkmış. Bitirdi de. Güzel bir final serisi olacak.
  • Final maçları ne zaman başlayacak belli oldu mu?

    Edit: ben maç bitti sandım bi an, devam ediyomuş daha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 2 Haziran 2018; 19:43:7 >
  • Obradovic, dengesiz Giannakopoulos kardeşler ve Aziz Yıldırım'dan sonra Ali Koç ile çalışacak:D

  • Tofaş maçı biletleri nerede satılıyor yahu ? Sabahtan beri bulamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jst1907

    Tofaş maçı biletleri nerede satılıyor yahu ? Sabahtan beri bulamadım
    buyrun
    https://www.mobilet.com/event/fenerbahce-dogus-tofas-1818-3427

    cumaya falan denk gelseydi gitmeyi çok isterdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 3 Haziran 2018; 21:8:54 >
  • Nihayet be! Beşinci günün şafağında gelen Gandalf gibi içim kapkarayken şu ülkede hiç bir şey düzelmeyecek mi derken tüm umutlarım bitmişken Ali Koç başkan seçildi. Umarım Türkiye'nin geleceği için dönüm noktası budur, 20 yıllık karanlık dönemi sonlandırır ayağa kalkarız hem Fenerbahçe hem ülke olarak.

    10 sene önce Aziz gidene kadar iğne bile almayacağım diye karar verip daha önce cep telefonuna varana kadar aldığım Fenerium alış verişlerini kesmiştim. Yarın günboyu çalışıyorum yine ama sonra artık içime sinerek, içimden gelerek Fenerium'a gidip takıma elimden geldiğince desteğimi vereceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

    İşte bu

    https://twitter.com/SloukasBey/status/1003725896434573313
    https://twitter.com/CemAgrak/status/1003724425781444609
    aziz yalakacıları anadolugfb'ye dakika 1 golü

    ali koç hadi azizin peşinden yallah demiştir
  • Tofaş da koç ailesine ait.



    Güzel bir seri olsun. Hak eden kazansın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş işi ne oldu beyler Şahenk çekiliyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

    Doğuş işi ne oldu beyler Şahenk çekiliyor mu?
    Fenerbahçe'nin Ülker Dışında Sponsoru Kalmadı,

    Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın başkanlığının sona ermesiyle birlikte sadece stat isim sponsorluğu kaldı. Acıbadem seçimden önce çekilmişti, Doğuş da bu sezon sponsorluğu bırakacak.

    baskette inşallah hemen sponsorluk bulunur da işler sıkıntıya girmez. Obra reis bile sözleşmem var ama hayatın ne getireceği belli olmaz diye konuşmuştu. İnsan hafiften tırsıyor . Ali koç'u kazandık derken diğer reisi kaybetmeyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 5 Haziran 2018; 19:40:23 >
  • 
Sayfa: önceki 35123513351435153516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.