Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | İlklerin takımı bir kez daha F4'te! (3513. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.187
Cevap
212
Favori
2.071.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35113512351335143515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SULUKAS son anda koydu ağırlığını bu banvit kim ki derken neredeyse maçı alacak adamlar şun bak ya
  • Nunnaly isabetleriyle "keşke" dedirtti
  • Sakarya’yla oynadığımız 2. maçı NTV’den izledim. Uzun süredir nasılsa üyelik de var diye uğraşmıyor DigiturkPlay üzerinden izliyordum. Murat Kosova’nın anlatımını ne kadar özlediğimi fark ettim, bu maçı da NTV üzerinden izleyeceğim. Gerçi yurt dışında olduğum için DigiturkPlay zaten izletmiyor

    Arada çok güzel yorumları vardı ama Barış’a ayrı bir parantez açtı. Tam bir winner falan diyor dalga geçerek Şu ülkede oduna odun diyen adam gerekli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 30 Mayıs 2018; 19:24:14 >
  • İlk çeyreğin sonunda Egehan ve Barış oyuna girdi, ben ekrana şaşkın şaşkın bakıyorum ne oluyor diye. Faul hakkımız dolmamış, süreyi eritmek için faul yapsınlar diye oyuna almış Obra. Bir insanın dikkati hiç mi dağılmaz, oyunun her saniyesini nasıl yaşar. Koç gerçekten başka bir boyutta. Bu lüksü hak edecek ne yaptık ki biz
  • Guduric’ten bir Bogdanovic çıkmaz. Çok farklı oyuncular. Her şeyden önce biri lider, biri çok iyi bir görev adamı. Ama bu adam çok iyi oyuncu. Sanırım oyuncuların takımdaki rolleri bizim taraftarın gözünde kötü görünmelerine sebep oluyor. Şu anki oynadığımız sistem belli birkaç oyuncunun sürekli ön planda olmasına müsait değil.

    Sene boyu maçlarını izlemesem de Banvit saygımı kazandı. İki maçı da sonuna kadar kovaladılar. Her sonuçta tebrikler
  • Solukas mal oğlu mal. İstediğiniz kadar bir maçta takımı, oyuncuları yargılamayın diye bık bık ötebilirsiniz ama bu kadar takımı boka batıran bir oyuncu görmedim ben.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Kritik anlarda hep batırıyor. O topu nasıl kaybetti hala sinirliyim. Sonrasında topu kenardan oyuna sokarken yine saçma bir yere gönderdi de Allah'tan Melli kurtardı orada.



    Başa baş giden maçlarda hep sıkıntı yaşıyoruz, güvenli bir şekilde topu teslim edeceğimiz adam yok maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wanamaker denen keresteyi de ne övdü be Kosova ve Bay.
  • Hakemler de bok gibi yönetiyor yine. 2 Net topumuzu Banvite verdiler. Fazlası da vardır.
  • Alkışlar Wana, Sulukas ve hepsinden önemlisi bize müthiş bir seri izlettiği için Banvit'e

    Bu moral bozukluğuyla toparlayamazlar muhtemelen seriyi 3-0 ile bitireceğiz ama umarım hak ettikleri 1 maçı evlerinde kazanırlar.
  • 98-93 yendik banviti uzatmalarda. Müthiş maç oldu gerçekten. Banvitide tebrik etmek lazım yıllar sonra bizi arenada yenen ilk takım olmaya yaklaştılar ama iyiki olmadı.rautins 4.çeyrekte hayatının maçını oynadı eskiden antep tede arada böyle dellenip patlardı ama çok istikrarsız birisidir yıllardır.umarım bandırmada ki maçta böyle oynamaz rautins. o gününde olmazsa işimiz kolaylaşır. Uzatmayalım şu seriyi bandırmada ki ilk maçta yenip dönelim.
    Bugün bizde de zaten Wanamaker kazandırdı maçı. Karar anlarında sloukasın yaptığı o kadar hatayı wana ve melli topladı. Wanamaker Hep böyle çembere yardırsa durduralamaz bi guard zaten ama o da rakibin savunma seviyesine göre belirliyor oyun tarzını.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Benim takımım her zaman dolu salonda oynamayı hak ediyor" diyen Obradovic, "Özellikle de Play-Off döneminde. Çünkü biz sahada her şeyimizi veriyoruz, bugün de aynısını yaptık. Bu belki de bizim taraftarlarımızın bu şampiyonluğu önemsemediğini gösteren bir mesajdır. Bazıları salondaki bu durumu bu şekilde, burada olmayan taraftarların Türkiye Ligi’ni umursamadığı şeklinde yorumlayabilir. Peki, bunu düşünenler olabilir. Dürüst konuşmamız gerekiyor. Biz Fenerbahçe’yiz. Kaç milyon taraftarımız var ve bu insanlar nerede? Veya taraftarlarımız takımdan, koçtan ya da herhangi bir şeyden memnun değildir. Bunu söyleyebilirler, sorun değil. Eğer sorun koç olarak bende ya da oyuncularımda ise çözümü çok basit. Bir kez daha söylemek isterim ki bu akşam salonda olup destek veren herkese teşekkür ederim. Harika destek verdiler."



    Koçun taraftar sayısına ciddi anlamda canı sıkılmış..İftar saatine denk gelmesinin de büyük etkisi olduğunu düşünüyorum ama ne olursa olsun tarihin en iyi koçlarından birine sahip ve milyonlarca taraftarı olan bir kulübün şu lafları söyletmemesi gerekiyor bence,üzüldüm gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koç taraftar maça gelmiyor demiş baya canı sıkmış bu olaya. iftar saatine denk geldigi için millet gelmiyor maça buna istanbul trafik ekle.tam kabus.umarım içerden yöneticiler obraya söyler bu drumu
  • Ramazan olmasa da gelmiyor taraftar. Bizim ülkede basketbol kültürü yok. Obradovic gittiği an aynı başarıları yakalamak zor. Dolayısıyla 6-7 bin kombine rakamlarını da göremeyeceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

    Ramazan olmasa da gelmiyor taraftar. Bizim ülkede basketbol kültürü yok. Obradovic gittiği an aynı başarıları yakalamak zor. Dolayısıyla 6-7 bin kombine rakamlarını da göremeyeceğiz.
    Aynen katılıyorum, ramazanı bahane etmek çok saçma. Bu takım 4-5 sezondur hangi seviyede şu gördüğü muameleye bakın. Koskoca İstanbul'da 7000-8000 fenerbahçeli maça gidemiyor mu? Koç zaten 7000 kombine var diyor. Kombinesi var maça gitmiyor adam. 3500 kişi nedir? Bu salonun en kötü yarısının dolması lazım. Futbol sezonu da bitmiş. Şu anda basketbol play-off dışında ne var gidip izleyecek?


    Bu gidişle Obra da çok durmaz. Tofaş final serisinde de bu salon dolmazsa bu taraftar ne Obra gibi bi koçu ne de böyle oyuncuları hakediyor demektir.
  • Taraftar konusuna katılıyorum, maalesef gitmiyor taraftar maçlara, ramazan ile alakası yok. Sosyete tayfa EL maçları için parayı basıp kombine alıyor sonra yoklar. Stada yakın kişiler de mi gitmiyor şaşırıyorum cidden. Benim imkanım olsa her maça giderim küçük büyük ayırmadan. Avrupa yakasında oturuyorum, stada 40 km mesafede.
  • Burada problem 3 yıldır o kombinelere ambargo koyup Eurolig harici maça gitmeyen göbekli dayılar. Önümüzde ki sene deseler ki kombine sahiplerine öncelik yok herkes alabilecek, bak nasıl doluyor o salon.
  • F4 dönüşü nasıl karşılanmışlar. Biz F4 dönüşü sahamızdaki ilk maçta ilgi göstermedik.

    Basketbol ülkesi:
    https://www.youtube.com/watch?v=gUEtVZw8v40
    https://twitter.com/bczalgiris/status/998612279523495936
  • Koç geldiğinden beri bu durum devam ediyor. Özellikle geçen sezon ki başarıdan sonra bu sezon bu durum daha da arttı. Bana göre koç tepkiyi çok daha önce verebilirdi. Bizim başarılarla beraber toksik bir kitlemiz türedi. Maça sadece fotoğraf çekip, instagram'a atmak için gelen kızlar, hiçbir şekilde yerinden kalkmayan ve alkışlamaya bile üşenen amcalar. Bu tip insanlarla doldu salon. Ha birde 2.çeyreğin başıyla beraber salonu doldurma olayımız var. Burası Nba değil kardeşim, buranın dinamikleri farklı. Takımı desteklemek yerine, laylayloma geleceksen gelme bu salona. Aktivite yapmak istiyorsan tiyatroya-sinemaya-müzeye falan git. Bana göre kombine konusunda şartlar olmalı. Kombine alan kişi sezon boyunca maçların(EL-Lig) minimum 70% ine gelmezse kombinesi iptal edilmeli veya önümüzdeki sezon kombine alamamalı.

    Bu sezon evimizde kaybettiğimiz Zalgiris, Madrid, Olimpiakos maçlarında hep aynı şey oldu. Televizyondan izleyince çok daha net gözüküyor. Kritik anlarda anonsçu arkadaş herkesi ayağa davet ederken bile kalkmayan, yuhalamayan, alkış yapmayan bir kitle vardı. Zalgiris maçında Vesely'nin havada dönüp vurduğu smaçta ben ve benim gibi birçok kişi tv başından bile o enerji patlamasını hissederken salonda bunu paylaşmayan büyük bir kitle vardı. Örnekler daha da çoğaltılabilir. 2 sezon önce geriden gelip evimizde kazandığımız Olimpiakos maçındaki seyirciyle, bu sezon ki seyirciye baktığımız zaman aslında her şey çok net gözüküyor. Konudan uzaklaştım aslında ama genel olarak ben taraftar profilimizden hiç memnun değilim. Takımı desteklemek yerine egosunu tatmin etmek için maça gelenler olunca sonuç bu oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 31 Mayıs 2018; 17:1:38 >
  • Kombineye şart koymayla ilgili benim de düşüncelerim var. Kesinlikle düzenli gelenle gelmeyen ayrışmalı, bunula ilgili yönetime mail de atmayı planlıyorum. Beraber maç izlediğim kişiler var onlar da aynı fikirde. Dün salonda maçı izliyoruz, yanımda oturan kişi belgrada gitmiş neredeyse tüm maçlara geliyor. Önümüzde de 2 tane kombine sahibi var maçların yarısına bile gelmiyorlar adamları Belgrad’da görmüş.





    Ayrıca kulübün bu tarz durumlar için biletleri ucuza satması gerekiyor. Talep bu kadar düşük olmasına rağmen fiyatlar hep yüksek. Sadece kombine sahipleri için değil biletle gelen seyirci sayısı da çok az.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 35113512351335143515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.