Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | İlklerin takımı bir kez daha F4'te! (3512. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.290
Cevap
212
Favori
2.072.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35103511351235133514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Salona bak bomboş. Maç başladıktan sonra biraz daha dolar belki ama ayıp ayıp.
  • Gayet motive başladık.

    Vesely 6/6 serbest atışlarda Ben yazdım diye kaçırır bundan sonrakini

    Sakarya da sağlam başladı, güzel maç oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 23 Mayıs 2018; 21:30:20 >
  • Ya bence maclara hakemsiz cikalim, karsi takim ne isterse o olsun. Kendi lehlerine daha az karar verirler.
  • Sakarya'yı öyle ya da böyle geçeriz ama ligi kazanmak için vidaları sıkmamız gerekecek.
  • Dışarda olduğumdan bölük bölük izleyebildim maçı koparamadık ama çok da zorlanmadık. Maç vermeden geçeriz diye düşünüyorum.
  • Bu Kamil nediyor ya:D https://twitter.com/Basketmerkezi1/status/999219281110945793

    2 senedir oyuncularımızı ayartan kulübe üzülecek miyiz?
  • vesely biraz olgun davransa, jason thompson yerine de avrupa basketbolunu bilen bir uzunumuz olsa şu an bambaşka şeyler konuşuyorduk. keşke singleton'u falan alsak bu yıl ama doların yükselmesiyle takım dağılmaz ve obra gitmezse ona bile şükredecek haldeyim. umarım sponsor sıkıntısı yaşamayız bu yıl.

    edit: dunston'ı unutmuşum efes'te harcanıyor keşke bize gelse. udoh'un geri gelmeyeceğini düşünürsek en iyi alternatif dunston olurdu sanırım.
    edit2: bu arada yanlış anlaşılmasın vesely'e sövenlerden değilim ama kim ne derse desin bu adam yıllardır final maçlarında sıkıntı yaşıyor. bir türlü yeteri kadar olgunlaşamadı, bu da adamın kişilik özelliği, obradovic ne kadar uğraşsa da bu kadar budayabildi yani yapmamız gereken şey sağlam bir yedek bulmak, tıpkı geçen yıl udoh'un olması gibi. yoksa vesely'nin tüm yıl katkısını çöpe atmak olmaz tabi ama finale çıkıp sürekli kaybedeceksek de bütün yıl katkı vermesin bir zahmet zaten yenme şansımız hiç olmuyor çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 24 Mayıs 2018; 2:54:48 >
  • Daçka güzel bir geri dönüş yaptı Efes’e karşı ama fark çok açılmıştı, enerjileri yeter mi maç sonuna kadar bilinmez

    Derken 3. çeyrek bitmeden öne geçtiler

    Maç sonu editi:
    Efes 1 sayı farkla kazandı ve eledi. Wilbekin yine iyi oynadı ama Euroleague finalistiyle uğraşmak yerine işine baksa 3. maçı görürlerdi belki Dopingci olunca kimyası mı tuttu bilmiyorum ama Sonny Weems şu ana kadar Efes için X faktör oldu. Çok sayı atmıyor, gösterişli bir oyun oynamıyor ama en gerekli yerde sorumluluk alıp gerekeni yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 24 Mayıs 2018; 22:35:38 >
  • Geçtik ekran başına, bugün işi bitiririz herhalde.

    Sakarya play off’a kalarak misyonunu tamamlamış, çok zayıflar. Biz de iğrenç bir oyun oynadık ilk yarı.

    İsmi Tahincioğlu olan bir lige bile yakışmayacak kadar kötü bir maç oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 25 Mayıs 2018; 19:46:32 >
  • Hala kızgınım ve kırgınım takıma , sürekli final yapmak güzel şey ancak bana göre kadrodaki çeşitliligin azizliğine uğradık.

    3-4 numara oynayan oyunculardan sadece melli ayakta kaldı.

    Oyuncu bazında eleştiri yapmıyorum Nunnaly iyi oyuncu fyatına göre en iyisi. Ancak bu adamın savunması kötü ve üçlük yüzdesi çok iyi , hazır olarak guduricide almışsın creativity için , zaten elinde nunnaly e benzer melih var.Nunnalydeki potaya gözünü karartıp gitme işinide sinandan yapabilirdik.

    Yani nunnaly yerine 4-5 oynayacak Daniel Theis tarzı bir adam alabilirdik , belki biz teklif yapsak NBA yapmazdı.
    Vesely ve thompson ile F4 te mücade etmek net intihar,seneye yine aynı şey olacak.

    Takımdan ani olarak kaçıp giden Udoha bu kadar bağımlı olmak beni üzüyor açıkcası.Şu Real çöpüne yenilmiş oldugumuz aklıma gelince sinirlerim zıplıyor .
  • Rencide edici bir oyundu. Fener de iyi oynadi sayilmaz ama tribunleri delirtti serbest atis atamayan takimimiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarı finalde rakip Sompo Japan’ı eleyen Banvit oldu. Bizi en son yenen takımla karşılaşacağız yani.

    Diğer tarafta da Tofaş-Efes eşleşmesi olacak. Oyuncu kalitesine bakarak Efes finali bekliyorum.

    Bizim takım ilk Sakarya maçında fena bir görüntü vermemişti ama bugünkü maçta konsantrasyon sıfırdı. Bizimkiler Euroleague’i kaybettiklerini yeni mi fark ettiler acaba Yedek ağırlıklı da çıksak, rakip zayıf da olsa oynadığımız oyun kabul edilemez. Euroleague kaybedilmiş olabilir ama ligi bu kadroyla kazanmalıyız. Bizim taraftar çok şımardı, lig ne ki diyorlar son yıllardaki başarılardan sonra ama Obra gidince ligin önemini de tekrar hatırlarsınız, bu günleri mumla ararsınız bu lafımı unutmayın. Carpe diem ama o kadar da değil yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 26 Mayıs 2018; 17:12:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergin Ataman'ın gazını almışlar bu akşam. Tofaş 28 sayı farkla yenmiş Anadolu Efes'i. Atıp tutuyordu kendisi geçen gün. Bu basketi oynarsak şampiyon oluruz diye.

    Ama keşke turu geçseler de final de biz gazlarını alsaydık.
  • arkadaşlar merhaba,

    bu yıl ki euroleague finalini izleyemedim askerdeydim maçın oynandığı akşam uyuyamadım sabah saat 5'de kalkıp gazino'da tv'yi açıp yenildiğimizi öğrenince şok olmuştum herneyse maçı kaybetme sebebimiz neydi, hakem aşırı derece etki etti mi cska finalinde ki gibimiydi, yoksa basit hatalar oyuncuların kendini verememesi gibi durumlar mı vardı. yani bu yıl kupayı rahat alırız diyordum özellikle cska'nın elenmesi real'e karşı üstünlüğümüz falan ne bileyim baya bir şaşırdım
  • Şimdi tekrarının bir kısmını izledim Tofaş-Efes maçının.

    Biz ortalama bir oyun oynarsak Tofaş'ı geçeriz gibi. Kadrolar arasında ciddi fark var. Yine de Sakarya karşısındaki sezonu kafada bitirmiş takım göz korkutuyor. Tahminim rakip zayıf olduğu için rölantiye aldık, yarı final serisiyle normal oyunumuza döneriz.

    Efes bu ligde kadro kalitesi bize en yakın takım bence. Başlarında Ergin Ataman yerine düzgün bir koç olsa finalde bize ciddi bir rakip olabilecek potansiyelleri var. İlk çeyreğin sonunda takımı nakavt oldu, 2 dakikada 11-0 seri yediler, bu gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakıyor. Obra olsa hiç bir taktik vermeyecek bile olsa mola alır, kenarda motive edip takımı sahada tutmaya çalışırdı. Hatta Obra değil ortalama herhangi bir hoca bunu yapardı. Ergin kötü hoca değil ama ego manyağı psikolojik sorunları olan biri. Sırf oyuncuları kötü göstermek, "ben ne yapayım malzeme bu" diyebilmek adına hiç bir müdahale etmiyor, başarıda payı kendine almaya çalışıyor. Yok sorun oyunu okuyamaması ise durum daha vahim, dün basket izlemeye başlamış biri bile sahada takım o kadar aciz duruma düşmüşken bir mola alınması gerektiğini bilir. İki türlü de yazık. David Blatt için CSKA haberleri vardı, keşke Efes'e geçse. Ben iyi koç olduğuna inanıyorum, yeni bir heyecan getirebilir. Efes şu anki durumunu hak etmiyor.

    Edit: Maçı bitirdim. Yukarıdaki kötü hoca değil ve bilerek yapıyor yorumlarımı geri alıyorum. Ergen ergenliğini yapmış yine 3. çeyrekten itibaren gençleri sürmüş sahaya. Tarihte büyük farklardan sayısız geri dönüş örneği var, bu mal daha basketbolun temellerinden, doğrularından habersiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 28 Mayıs 2018; 14:55:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    arkadaşlar merhaba,

    bu yıl ki euroleague finalini izleyemedim askerdeydim maçın oynandığı akşam uyuyamadım sabah saat 5'de kalkıp gazino'da tv'yi açıp yenildiğimizi öğrenince şok olmuştum herneyse maçı kaybetme sebebimiz neydi, hakem aşırı derece etki etti mi cska finalinde ki gibimiydi, yoksa basit hatalar oyuncuların kendini verememesi gibi durumlar mı vardı. yani bu yıl kupayı rahat alırız diyordum özellikle cska'nın elenmesi real'e karşı üstünlüğümüz falan ne bileyim baya bir şaşırdım
    Bench'ten katkı gelmedi.Ahmet çok iyi oynuyordu erken faul problemine girdi.Vesely'de keza aynı şekilde faul problemine girdi.Saçma sapan fauller aldı.Maçın içine etti vesely 2016'da ki gibi.Nunnally,thompson,guduric hiçbir katkı vermedi.Melli tek başına oynadı.
  • Ramazan olmasıyla mı ilgili bilmiyorum ama salon bomboş Umarım maç başlayana kadar dolar koltuklar, yoksa şampiyon olsak ne üst üste Euroleague alsak ne
  • Sezon bitimini beklemeye gerek yok. Gönderin Thompson'ı allah aşkına. Şu vazıfsızı defedin acil.

    Aziz yine başkan olursa seneye bu taraftarıda ararız. Sanki basket taraftarını bile etkileyecek gibi hissediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 28 Mayıs 2018; 21:17:16 >
  • İlk yarı çift hanelere çıkan farkı yine koruyamadık, seneye buna bi çare buluruz umarım.
  • Banvit biraz derli toplu oynayınca toz şeker gibi dağıldık. Sezon boyu korktuğumuz başımıza geliyor. İstatistikler iyi olunca “bakın her şey yolunda” diyen arkadaşlar türemişti sezonun sonuna doğru. Bu maçlarda gerektiğinde karakter koyacak oyuncular gerekli.

    Umarım şampiyonluğu kazasız belasız alırız. Sonra da yazın eksiklerimizi tamamlar “daha fazla” macera aramayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 28 Mayıs 2018; 22:15:34 >
  • 
Sayfa: önceki 35103511351235133514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.