Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
96
Favori
4.061.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu Everton ve Crystal Palace hocasını belirlese de rahatlasak. Hep bunlar karıştırıyor piyasayı.





    Rudi Garcia, Ancelotti sonrası için Everton'ı ilgilendiriyor!


    İlk temaslar bile yapıldı bile, ancak Fransız koç Toffees'i ilgilendiren tek kişi değil. Listede Christophe Galtier, Rafael Benitez ve Steven Gerrard yer alıyor.




    The Mirror'a göre Frank Lampard ve Nuno Espirito Santo için yapılan anlaşmanın çökmesinin ardından Crystal Palace'ın kısa menajerlik listesine geri döndü.





  • Bu Oussame Tannane ve Joseph Paintsil aynı menajerlik şirketinin (ICM STELLAR SPORTS) oyuncusu. Dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim.

  • Fenerbahçe Red bull hayırlı olsun diyebilir miyiz? ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

    Kanarya yerine de Kadıköy Boğası yeni simgemiz olur artık ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Leicester City, Szalai'yi istiyor. Bizim beklentimiz 25 mil. €.

    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azıcık hayal kuralım bizde.


    Szalai - 25m

    Ozan - 15-20m

    Pelkas - 10-15m

    Frey+Samatta+Allahyar - 10m


    Totalin üçte birini mi kullanıyorduk transfere, yoksa her satılan oyuncudan gelen paranın üçte birini tek tek mi sayabiliyoruz ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

    Hoca Favre ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

  • edgar1899 kullanıcısına yanıt

    @edgar1899 Vitor Pereira'yı sistemi devam ettirsin diye getirdikleri konusuna katılıyorum ama kendisi de macera aradı. Hadi ilk sezon bizde şansızlıklardan şampiyon olamadı diyelim ama bir sonraki sezonda Monaco maçına kimsenin çözemediği bir futbol ile çıktı.


    O maçta tek iyi yaptığı şey Salih Uçan'ı on numarada oynatması idi. Aykut Kocaman'dan sonra Salih'e en çok değer veren hoca oldu. Başka da övülecek yanı yok. Çoğu maçta reaksiyon bile vermezdi. Vitor Pereira ile ilgili aklımda kalanlar Monaco maçı, neredeyse her maç çay içmesi ve Van Persie ile kavgası başka da bir şey gelmedi. Fenerbahçe ile ortalaması iyi diye övdüler ama 1 sene daha kalsaydı ortalaması Ersun Yanal'ın 2. devrinden çok daha kötü olurdu. İyi ki doğru zamanda göndermişler yoksa bu taraftar Vitor'u övemezdi.

  • Cail.lou kullanıcısına yanıt
    Sattığımız bonservisin 1/3ünü transferde kullanabiliyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro 2020'de oynayacak futbolcularımıza bayağı teklif gelecek bu turnuvadan sonra özellikle Ozan Tufan'ın 20 milyona iyi bir takıma satılacağını düşünüyorum. Keşke serbest kalmayı en az 30 milyon falan yapsaydık iyi para kazanırdık.

  • Bu saatten sonra yabancı hoca ile çalışmak intihar olur. Lige adapte olacakmış falan derken yine 1 sene kaybedicez. Ligi tanıyan bir hoca ile anlaşmamız gerekti.

  • Forumda oyuncu satma fetişine sahip kişiler var, arkadaşlar ne zaman sattığımız oyuncunun yerini doldurabildik de oyuncu satmak istiyorsunuz anlamıyorum

  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Aşırı ofansif olmuş dostum. 3-2-3-2 daha iyi olur sanki. Pelkas'ta %60 satılacak gibi görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 11 Haziran 2021; 10:9:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

    Euro 2020'de oynayacak futbolcularımıza bayağı teklif gelecek bu turnuvadan sonra özellikle Ozan Tufan'ın 20 milyona iyi bir takıma satılacağını düşünüyorum. Keşke serbest kalmayı en az 30 milyon falan yapsaydık iyi para kazanırdık.

    Ozan'ı satıp Gedson'u çekebilirsek çok büyük iş yapmış oluruz. Gedson kaliteli topçu, İrfan ile birlikte gerçekten ligin üstünde orta sahamız olur. İhtiyarlar heyetindende kurtulursak güzel olur.

    Takımda aynı anda sahada 3-4 tane 35 yaşlarına yaklaşmış futbolcu görmek istemiyorum. Mesut, Sosa, Gustavo... Allah'tan Gökhan futbolu bırakır, Caner ayrılır. Takım dinamik bir hale gelir.


    Favre hocam gelirse birde bize 2 tane kaliteli oyuncu bulursa takım kısa zamanda oturur bence.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cail.lou

    Azıcık hayal kuralım bizde.


    Szalai - 25m

    Ozan - 15-20m

    Pelkas - 10-15m

    Frey+Samatta+Allahyar - 10m


    Totalin üçte birini mi kullanıyorduk transfere, yoksa her satılan oyuncudan gelen paranın üçte birini tek tek mi sayabiliyoruz ?

    Ozan yada Pelkas'tan bir tanei satılsa yeter. Atilal'yı bu sene kesinlik satmamalıyız. Orta sahada bolluk olduğu için Ozan yada Pelkas'tan bir tanesi gitse yeter. Yoksa sıfırdan kadro kurmak durumunda kalacağız yine.


    Bunların üstüne Zajc'ı ekleyin. 3M dan ondan gelecek :)

  • Bugün de hoca konusunda yeni aday Luis Castro oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt

    @mpolat35 Yabancı kuralı var, başka mevkilere yabancı takviyesi yapmalıyız ayrıca eldeki Sosa'yı, Samatta'yı falan da çıkartmak lazım. Kalıyorsa Thiam, Valencia falan kalmalı. Pelkas, Szalai, Gustavo gibi isimlere de teklif gelirse onlar da iyi fiyatlara satılabilir ama ben takımda bu isimlerin kalmasından yanayım. Gustavo'yu küstürmeyip orta sahada oynatsalardı son haftalarda en az 4 puan fazlamız vardı ve o da bizi şampiyon yapardı. Gustavo bundan sonra gidecek gibi ben olsam ben de durmam yani takımın en iyi oynayan oyuncusu kesik yiyor sonra şampiyonluk bu olay yüzünden kaçıyor.


    Mesut'a 1 sene daha şans verilecek, olursa sözleşme uzatılır olmazsa yolcu edilir. Bence bundan sonra Mesut üzerine bir kadro kurulması lazım yoksa başarı gelmez. Bu doğrultuda gerekiyorsa Pelkas bile satılmalı çünkü Mesut ile uyum yakalayamaz ama benim düşüncem Mesut'un gitmesidir. Tamam Fenerbahçe taraftarı eyvallah ama kadrodaki futbolcuların çoğu ile oynayamayacak yani ne kadar iyi olursa olsun. Mesela ben Pelkas ile Ferdi ikilisinin birlikte oynadığı maçları çok beğeniyordum yani Ferdi veya Pelkas Mesut ile o kadar iyi oynamıyordu. Mesut kötü diyemem ama ona uygun kadro yapacaksan Pelkas, Ferdi, Ozan falan satılmalı yerlerine adam alınması gerekiyor.





  • Öncelikle şu bilinmelidir ki... Fenerbahçe savunma yapmaz, yaptırır.


    Sir Kazım ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 




    Sola yada sağa pres gücü yüksek biri gelirse sıkıntı yaşamayız. Diawara yı farketmedin sanırım hocam pres gücü yüksek topu orta alana seri aktaran bir ön libero. Sadece kanatlarda bulunan adamların biri mücadeleci olsa iyi olur. Portekizli bir hoca gelecekse buna benzer bir kadroya hazırlıklı olmak lazım ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

  • mpolat35 kullanıcısına yanıt

    Bence de... Pelkas sezonluk top oynadı seneye aynı performansı veremeyebilir. Bu sene iyi bir bonservis ile göndermek en akıllı yol. Mesut'u kadroda tutacaksak Pelkas gitse iyi olacak. Szalai de kalsa iyi olur ama turnuvadan sonra onu tutmak baya zor olacaktır.


    Pelkas, Samatta, Allahyar, Zajc, Ozan, Frey, Berke ve Ferdi şu aşamada bize bonservis kazandırması muhtemel adamlar... Bunlardan 50-55m gelse 18-20m civarında para harcama limiti oluyor. 4-5 takviye için yeterli bir limit bu. Yeter ki çer çöp için paralar savrulmasın.


    Szalai ve Altay seneye limit sorunu yaşarsak kullanılmak için kadroda kesin tutulmalı.


    Satılabilir dediğimiz adamların %90 ı Eljif ve Vedat satışından elde edilen kaynak ile alındı. ( Josef ve Gui' nin kaynağını harcadık...) Bu iki yatırım şuan 100-110m luk bir getiri sağlayacak gibi görünüyor. Buradan yola çıkarak artık şunu görmek lazım... Gustavo, Mesut gibi adamlar yerine Pelkas, İrfan, Vedat, Szalai gibi yaşı genç ve pazarlaması sağlanacak potansiyelde adamlara yönelmek şart. 3 yıldır burada gustavo gereksiz diye yaza yaza bu sene sonunda ancak anlatabildik bu durumu. Önümüzde hastalıktan kurtuluş reçetesi var umarım bunu sabırla uygularız...





  • carmenfantasy kullanıcısına yanıt

    Ne ligmiş arkadaş, bıkmadınız şu ligi tanıma, alışma muhabbetinden. Erol vs isimler tanıyordu da ne oldu ? Önemli olan zeka, takımların geneli yenilmemek için oynuyor burada, defansif ağırlıklı. Buna uygun futbolcu alırsan, iyi de bir hocan varsa ki Fonseca hepsini cebinden çıkarır, ligi domine edersin.

    Varsın ilk sene şampiyon olmasın, önemli olan A sınıf bir hoca bulmak, plan proje, felsefe vs




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 11 Haziran 2021; 10:31:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Yalnız bu kadro çılgın atar bu bir gerçek. Bir kanatta Şakir, diğer kanatta Teixeira, forvette leblebici Şörlot. Küfür boostlu Valencia, merkez orta sahalarda fena. 5 atar 3 yeriz ama oda bir gerçek. Çok keyif verir bu takım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.