Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
97
Favori
4.060.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5 atıp 3 yiyecek bir takımı arzulamayan var mı acaba  


    Ben sağdan orta geldiğinde ceza sahası içinde bizden 4 adamın bulunduğu bir takım izlemek istiyorum. Soldan orta geldiğinde rakip ceza sahası yayı üzerinde 1 adamın olduğu kanser futbol beni soğutuyor  

  • fbyram kullanıcısına yanıt

    Çok iyi çocuk, sakatlıktan sonra toplayamadı, bir de yerinde oynatılmadığından kendini gösteremedi ama Mesut varken gerek yok. İyi bir Mesut varken gerek de yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

    @mpolat35 Yabancı kuralı var, başka mevkilere yabancı takviyesi yapmalıyız ayrıca eldeki Sosa'yı, Samatta'yı falan da çıkartmak lazım. Kalıyorsa Thiam, Valencia falan kalmalı. Pelkas, Szalai, Gustavo gibi isimlere de teklif gelirse onlar da iyi fiyatlara satılabilir ama ben takımda bu isimlerin kalmasından yanayım. Gustavo'yu küstürmeyip orta sahada oynatsalardı son haftalarda en az 4 puan fazlamız vardı ve o da bizi şampiyon yapardı. Gustavo bundan sonra gidecek gibi ben olsam ben de durmam yani takımın en iyi oynayan oyuncusu kesik yiyor sonra şampiyonluk bu olay yüzünden kaçıyor.


    Mesut'a 1 sene daha şans verilecek, olursa sözleşme uzatılır olmazsa yolcu edilir. Bence bundan sonra Mesut üzerine bir kadro kurulması lazım yoksa başarı gelmez. Bu doğrultuda gerekiyorsa Pelkas bile satılmalı çünkü Mesut ile uyum yakalayamaz ama benim düşüncem Mesut'un gitmesidir. Tamam Fenerbahçe taraftarı eyvallah ama kadrodaki futbolcuların çoğu ile oynayamayacak yani ne kadar iyi olursa olsun. Mesela ben Pelkas ile Ferdi ikilisinin birlikte oynadığı maçları çok beğeniyordum yani Ferdi veya Pelkas Mesut ile o kadar iyi oynamıyordu. Mesut kötü diyemem ama ona uygun kadro yapacaksan Pelkas, Ferdi, Ozan falan satılmalı yerlerine adam alınması gerekiyor.

    Mesut'un oynaması için takımda 2 tane dinamo olmalı. Takımın onu fiziki güçsüzlüğü kaldıracak bir yapıda olması lazım. Sosa ve Gustavo ile bu iş olmaz, her sene geriye gidiyorlar zaten.

    Güçlü bir orta üçlü, bir kanatta Mesut (İrfan ile değişimli şekilde) bir tarafta da kanat oyuncusu olabilir.

    Thiam bize göre topçu değil ne yazık ki. Thiam olacağına Mame Diouf alalım daha iyi :)


    Bunların hepsinden önemlisi hocanın kim olacağı. Favre inşallah olur, uzun yıllar sonra kaliteli bir hocamız olmuş olur.





  • Bizim için en iyisi Salzburg modeli. Önde basan, hucum oynayan, kadro kalitesi iyi olan takim her zaman bizim kigde şampiyonluğa oynar.


    Salzburgin sistemi bizim lige çok uygun. Yaptiklari transferler hep fizikli ve yetenekli oyuncular. Haliyle transferde çok az hata yapiyorlar.


    Salzburgun yetiştirdiği bir hocayla birlikte scoutlarindan birini getireceksin. Szalai ve Pelkas gibi transferlerle birlikte fiziği iyi, yetenekli wonderkidleri toplayacaksin. Başarisiz olma ihtimali çok düşük.

  • Villas Boas'a burun kıvıranlar var ancak adı geçenler içerisinde en iyi taktisyenlerden birisi.


    Bu durumda iken Villas Boas'a burun kıvırmakta.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 11 Haziran 2021; 11:10:42 >
  • Keşke alabilsek, güzel olur. 5M ise ver 5M net adam al böyle. Hem takım gençleşir hem de iyi bir sağ bekimiz olur.


  • Luis Castro ile temastaymışız

  • 15-25 verilen her futbolcu satılır. Satmadığın adam elinde patlar. Vedat yokları oynuyordu 18 e okuttuk. Kalsaydı saç baş yoldururdu. Gustavo ilk sene harikaydı bu sene resmen takımı sabote etti misal. Zamanında stoch u satmadık sonra göndermek için 40 takla attık.


    Pelkasın bu sene kaçırdığı o kadar aptalca goller varki. 1.5 a aldığın adama 15 veriyolarsa satacaksın. Ozan 7 yıldır bizde iyi oynadığı maç sayısı 20 değildir. Ederi var sat geç.


    Atilla gibi potalsiyelli bir adamı 25 e satarsın piyasa yapınca. O paraya baba stoper + potansiyelli genç bir oyuncu alırsın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbyram

    Hoca Favre  

    Şu Teixeira'yı senelerdir bir almadık. Takımı sırtlar orada 10 numara ile de kollektif oynar.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aurlio Buta ile anlaşmışız. Sağ bek için umarım doğrudur.


    35 lik ağır vasıta gökhandan kurtulmak lazım artık

  • Bu takımdan öncelikle Caner, GG, Sinan, Mert Hakan gibi kendini kulübün sahibi zanneden, disiplin ortamına dair bir şey bırakmayan, kankacı adamların kesinlikle ama kesinlikle gitmesi hatta bırakın gitmesini yaka paça kovulması lazım. Satılacak oyuncular için de eğer 13 ve üstü teklif varsa düşünmeden gönderilmeli ancak bir şartı var: Gelen parayı düzgün kullanmalıyız. Mesela Pelkas’ı sattık diyelim onun yerine Lemos gibi birilerinin ayak tenisi oynarken bit pazarından ürün seçtiği gibi oyuncu transferi yapmamalıyız. Bazı renkdaşlarım Mesuttan çok umutlu ama ben hala Mesut’un buraya oynamaya geldiğini düşünmüyorum inşallah yanılırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 11 Haziran 2021; 11:56:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım hiç yedek oyuncu almadığımız bir transfer sezonu yaşarız.

  • mpolat35 kullanıcısına yanıt

    Rize'de yedekten giremeyen adamı kesememiş. Oynadığı tek profesyonel takım Süper Lig'de küme düşer, 24 yaşına gelmesine rağmen orada da vazgeçilmez olamamış. Nazım'ı keseceği şüpheli isme 5 milyon çok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dulcet kullanıcısına yanıt

    Keşke paraya kıyıp alabilsek. Bonservis sorunu da bulunmuyor. Bir şekilde ikna edip getirmek lazım. 8-10 gol, 10-12 asist yapar bizim lig de. Bu da takıma 20-25 gol direkt katkı demek...

  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Ne diyorsun? Frey'i satıp Koita, Thiam'ı serbest bırakıp Paintsill, Osayi'yi yollayıp Tannane'yi alacağız. Lemos, Zanka, Tisserand'ı yollayamasak bile bu adamlar çöp. Bir Yedek bir as stoper alıp stoper rotasyonunu 7 kişiye çıkaracağız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Belçikadan yapılacak transfer için 2-3 kez durup düşünmek lazım. Ligin en iyi forvetlerinden biri Frey... Bu adam kazma diye beğenilmedi burada...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingOfShadows

    Leicester City, Szalai'yi istiyor. Bizim beklentimiz 25 mil. €.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tisserand ve zanka aynı tip oyuncular. Bir tanesini satmak lazım. Zanka 1.5 tisserand 2.5 milyona gider.


    Ayrıca eski GS'li maicon boşa çıktı. Bedava +750k euro maaşa gelecekse caulkerden daha iyi oyuncu.

  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.