Şimdi Ara

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?(Harry Potter'dan Spin-off) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
7
Favori
10.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hobbit kıvamında olmuş film.Evet beğendim,eğlendim ama o kadar.En başarılı yanı karakterler ve adından da tahmin edilebileceği üzere canavarlar.Hepsi birbirinden güzeldi,favorim Niffler (Burnuk'tu Türkçesi galiba).En can sıkıcı nokta da aslında filmin tam anlamıyla bir konusunun olmaması.Bazı şeyler sonraki filmlere bırakılmış ama biraz fazla bırakılmış bana kalırsa.Devam filmleri yavaş yavaş Dumbledore-Grindelwald ikilisine kayacak gibi görünüyor.Umarım Dumbledore için de iyi bir oyuncu seçimi yaparlar.Sonuç olarak evrene düşkün olan herkes filmi sevecektir ama çok da büyük beklentilere girilmemesini öneririm.Devam filmlerini merakla bekliyorum yine de
  • Çok güzel filmdi ama tek sıkıntısı konu havada kalmış. Yine de büyü evrenini, canavarları vs görmek için değer.
  • Bugün sinemada izledim. Teknik açıdan bence çok başarılıydı, gerek görsellik gerek ses ve müzik olarak. Fakat yukarılarda da bahsedildiği gibi "konusuz" bir film hissiyatı veriyor. Pek çok kez olaylardan koptum.

    Oyunculuklar çok iyi değildi ama ortalamanın üzerindeydi yine de.

    Müziklere özellikle değinmeden geçemeyeceğim. Orijinal parçalar gayet yerinde kullanılmış. Yer yer Harry Potter filmlerindeki neşeli Hogwarts melodileri geldi kulağıma, hoş bir tad verdi.

    Johnny Depp'in kadroya katıldığını duymuştum ama açıkçası böyle bir şekilde karşımıza çıkacağını tahmin etmemiştim. "Bir arkadaşa bakıp çıktı" resmen. Ben daha uzun görmeyi umuyordum.


    Kim bilir o sondaki bir dakikalık sahne için ne kadar ücret almıştır


    Değinmek istediğim bir diğer nokta, Rowling'in yapımcılığı. Lanetli Çocuk kitabının aşırı fos çıkmasından hemen sonra böyle bir film olmadı bence. Beklentim ister istemez yüksekti. Üzdün beni J.K.


    Newt'in resmini taşıdığı Lestrange, Bellatrix'in nesi oluyor tam olarak? Potterhead bir arkadaş cevaplarsa mutlu olurum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lucius Julius kullanıcısına yanıt
    Bellatrix kocasının soyadını almıştı. Yani o bir Black. Sirius ile akraba. Resimde gördüğümüz abla eşinin akrabalarından biri. Kim olduğunu bende bilmiyorum. Ama Lestrange ailesinin safkan büyücü takıntısı olduğunu ve ilerde Voldemort destekçisi olduğunu düşünecek olursak o resimdeki ablayı serinin devam filmlerinde Grindelwald'un tarafında görebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tritlum kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Bellatrix'in Sirius'un kuzeni olduğunu biliyordum, aynı zamanda Draco Malfoy'un da teyzesiydi yanlış hatırlamıyorsam. Fakat evli olduğunu yeni öğreniyorum. Kocasıyla ilgili bilgi hangi kitapta geçiyordu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucius Julius kullanıcısına yanıt
    5. kitapta Black ailesinin soyağacında ismi Rodolphus yanılmıyorsam adı geçiyordu. Bakanlıkta ki kovalamacada da ismi geçiyordu. Aynı şekilde kardeşinin de. Ayrıca 6. kitapta Dumbledore ve Harry düşünselini kullanırken Voldemort'un yanındaki çocuklardan biri. Tabi yanlış hatırlıyor olabilirim bu kısmı. Dumbledore o grup için ilk Ölümyiyenlerin o gruptan çıktığını anlatıyordu.

    Edit: Kendimi düzeltmem lazım. İlk olarak 4. kitapta isimleri geçiyor. Harry düşünselinde Rodolphus, Sabastan, Bellatrix Lestrange ve Barty Crouch Jr.'ın birlikte duruşmaya getirildiğini görüyor. Voldemort ortadan kaybolmuşken onu geri getirmek için Neville'in ailesini işkence ederek sorgulayan gruptalar. Oradan bir tek aklımda Bellatrix kalmış. Çünkü kitapta oturup zincirlendiği koltukta onun bir tahta oturur gibi oturduğu anlatılıyordu. Filmde Karkaroff'un getirildiği sahne vardı sadece. Orada Barty Crouch Jr.'ın ölümyiyen olduğu ortaya çıkıyordu. Her neyse Lestrange'ler en sadık ölümyiyenlerden. Malfoy, Crabbe, Goyle vs vs aileler gibi yaptıklarını inkar etmediler. Voldemort geri döndüğü sırada onlar için ödüllendirilecekler diyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 28 Kasım 2016; 0:42:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tritlum kullanıcısına yanıt
    Wov, sanırım kitapları bir kez daha okuma zamanım gelmiş, bahsettiğiniz yerleri hatırlayamadım bile

    Ayrıntılı cevap için teşekkür ederim, çok makbule geçti :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    danny elfman mı ki müzikler ona benzettm sanki ben
  • Filme çok zamansız gittim harry potterın serisinden denilince insan farklı gözle bakıyor ve beklenti içine giriyor haliyle..

    ancak harry potter felsefe taşı filminin ilk 10 dk sı bile etmez bu film

    başroldeki çocuğun o salak surat ifadeleri cadıların anlamsız varlıkları karman çorman bişey anlıcam die beynim ağrıdı

    film dediğin yormamalı ya sahneden sahneye atlamışlar

    canavarlar bile saçma sapandı yani filmden bişey anlamadım boşa vakit kaybı...
  • Dün akşam izledim. Görseller ve oyuncuları beğendim. Evren hakkında fikrim sıfır ama ben filmin sonunda canavarların yardımıyla kazanılan bir savaş olacak sanmıştım. Bir baktım film bitmiş. Bu beklentiye sinemada gösterilen fragman sebebiyle girmiştim. Alakası yokmuş:)

    Ama başrolü çok sevdim. Devam filmleri onun üzerindendir inş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Devam filmlerinde Newt i göreceğiz ama ağırlık Dumbledore, Grindelwald ve Credence e verilecekmiş. Yine de Newt in finalde kilit rollerden biri olacağını düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 28 Kasım 2016; 16:25:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jhei

    danny elfman mı ki müzikler ona benzettm sanki ben

    James Newton Howard hocam.



    Ben İlvermorny Okulu hakkında da birşeyler görmeyi umuyordum ama hayal kırıklığı oldu. Devam filmlerinde orayı da görme şansımız olur mu ki acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bayağı sevdiğim bir film oldu , hp evreninin neredeyse aynısını taşımışlar , muggle kıyafetleri , asa düelloları , uçan nesneler , efektler, hp dönemine ait eski zaman havası , büyücü adliyeleri falan tam bir hp evrenine aitti , tabiki hp başlı başına bir evren olduğu için birebir hp ile kıyaslamak yalnış hp her daim ezer

    ama bu film onun ngeçmişi ve bir kopyası olduğunu düşünürsek atmosfer nerederyse aynı , hatta karakterlerinb cisimlenirkenki helezonvari kayboluşlarını detaylayan görüntü efektleri neredeyse birebir aynı ve tabikide müzikler resmen aynı


    burnuk çok hoş favorim oldu :) aynı harry potterdaki gibi tuhaf sayılan canavar şekilleri ve isimleri devam ettrilmiş , atmosfer konusunda şüpheniz olmasın aynı evreni yaşatmışlar , ilk yarı durgun ama merakla izliyorsunuz ikinci yarı görsel efektlere doyamayacağınız şekilde hareketli ve epik olmuş yine hp deki gibi asa düelloları , mevcut hp filmindende esintiler var , hogwarts , muggle kelimeleri gibi yani ismi geçiyor , hogwarts en iyi okul gibi


    konunun hp evrenine bağlanışı mevcut spoiler olmasın ama benim o detay gerçekten çok hoşuma gitti :)


    film hem eğlenceli hem akıcı ve hp nostaljisi yaşamak isteyenlere birebir , gönül isterdiki mekanlar birebir aynı olsun ama maalesef

    filmin bence en büyük sıkıntısı senaryosu , sanki konusuz film izliyorsunuz çok beklentiniz olmasın ama gönül rahatlığıyla o evreni yaşamak için ve sinemada keyifli ve göçrsel bir film izlemek için gidebilirsiniz hakkını vermişler zaten efektlerin




  • Film 10 numara olmuş burada yazılanlara hiç bakmayın saçma sapan eleştirmişler filmi gayet güzel film.Yorumlara aldanmadan gidin sinemadan izleyin mutlaka.
    Oscarlı oyuncu Eddie Redmayne'in oyunculuğunu beğenmemişlermiş bazıları ulan var ya ne adamsınız cevap bile vermeyeceğim.
    Fantastik canavarların hepsi gerçekten güzeldi .Beklentilerimi sonuna kadar karşıladı film serinin ilk filmi olarak bundan daha iyi olamazdı kesinlikle.J.K.Rowling'in senarist koltuğunda olması çok iyi olmuş film için.
    4 film daha gelecek Grindelwald vs Dumbledore kapışması ile bitirecekler seriyi.Kesinlikle çok heyacanlı filmler bizi bekliyor.
    Bir de Grindelwald'u canlandıran Johnny Depp'in o tipi nedir ya herifin tipi kaymış lan bildiğin.Ben daha iyi Grindelwald olurdum yeminle.Johnny Deep ne hale gelmişsin ya çökmüşsün bildiğin lan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname -- 29 Kasım 2016; 3:33:49 >




  • Harry Potter serisini sırf Snape için izlemiş biri olarak sinemada izlememe değer mi arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboyhasnoname kullanıcısına yanıt
    Oscar'lı diye beğenmek zorunluluğu mu var ? Olmamış işte , oynayamamış , karakteri de oturmamış. Durmadan kafasını eğip , utanıp sıkılma çabalarına giren sıkıcı ve ezik bir başrol olmuş.. Kısacası olmamış. Ama bana göre , BANA GÖRE. Şahsi fikirleri söylerken ,başkasına laf atmaya gerek yok kardeşim :)
  • Lucius Julius kullanıcısına yanıt
    hmm danny elfman benzettm sağol
  • Grindelwald'ı Johnny Deep yerine başka bir oyuncu canlandırsaydı keşke hiç yakıştıramadım Grindelwald karakterine herifin tip kaymış bildiğin o nedir?
  • izledim filmi bence guzeldi zevk aldim baya
    bu kotu adamin hikayesini henuz bilmiyoruz degil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red alert2 R kullanıcısına yanıt
    Harry Potter kitaplarında bahsediliyor ama orada da baya yüzeysel işleniyor. İleri ki filmlerde öğreneceğiz artık işin aslını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.